میدونم همیشه در خدمت منی
حالا وقتشه. خدمتگذاری کن عزیزم جواب بده :دی
15) فعلاً به عنوان آخرین سوال. چه رشته ای میخونی؟ :دی
چشم برو (bro)
ما در خدمت تو و همه دوستانیم
----------------
1) الگوت تو زندگی کیه؟ به جز خانواده (پدر،مادر...) ؟
* الگوی آنچنانی که قطعا قبولش داشته باشم نیست ؛ خصوصیات خوب رو سعی مینکم بردارم ؛ حتی پدر و مادرم الگویی برام نیستم که دقیقا ازشون پیروی کنم ؛ ولی کسانی که فکر کنم روم تاثیر گذاشتند میتونم از اینها نام ببرم: احمد کایا خواننده و مبارز کرده ترکیه ای
شریعتی (شعار نمیدم واقعا بعضی حرفاش رو موثر بوده)
و یک کسی که مشهور نیست ولی من خیلی قبولش دارم
2) وقتی جک میشنوی اگه جک ترکی/آذری باشه ناراحت میشی؟ هر جوابی که میدی دلیلشم بگو
* بله ناراحت میشم ، اولا جک با تمسخر فرق داره و چیزی که تو جامعه ما به عنوان جک مشهوره در واقع مسخره کردن هست ، خوب مازی جان نژاد نمیتونه علت قضاوت در مورد کسی باشه ، اینکه تو جک ها به ترک ها توهین میکنن و اونها رو آدم احمقی نشون میدن به نظرت من نباید ناراحت باشم؟ خودت اونجا به ایرانیا جک بگن بهت بر نمیخوره؟ خیلی خیلی به ندرت شده من خودم جک قومیتی و نژادی بگم ، آدما باهم برابرن ؛ ترک و فارس و عرب و لر و ... هممون برابریم
در ضمن وقتی بهم میگن "آذری" هم بهم بر میخوره
3) اگه میتونستی یه روزی بین پرسپولیس و تراکتور تو یکیشون بازی کنی، کدوم رو انتخاب میکردی؟
* قطعا تراکتور ، دلیلشم تو سئوال پایینی میگم
4) علاقه خاصت به تراکتور رو توضیح بده :دی چی داره که من نمیبینم؟ )
* اول از پرسپولیس بگم که چرا خیلی ازش زده شدم ، به خاطر شعارایی که 2سال پیش تو استادیوم طرفدارها همه باهم یک صدا دادند و تلوزیون خیلی قشنگ پخشش کرد ، واقعا از اون روز به بعد خیلی سعی کردم فقط از پرسپولیس متنفر نشم ؛ خوب خیلی ها میگن تراکتوری ها هم فحش دادند ؛ فحش داریم تا فحش ؛ اینکه هکه یک صدا باهم خیلی فرق داره ؛ بگذریم از پرسپولیس چون نمیخوام اینجا راجع بهش بحث کنم ، به خاطر دوستام دوست دارم موفق باشه
و اما چرا تراکتور، دلایل فوتبالی و غیر فوتبالی داره ، ولی اگه غیر فوتبالی ها نبودن هم باز من تراکتوری بودم ؛ ولی غیر فوتبالی ها چین؟ مازی جان حکومت جمهوری اسلامی بیش از اندازه دیکتاتور و فاشیست هست که بزاره اعتراضی به روش معمول خودش شکل بگیره ، ولی این رو هم بگم ظلمی که در حق قومیت های غیر فارس ایران اعمال میشه برابر است با دیکتاتوریی که همگانی هست به علاوه فاشیسمی که در حق غیرفارسها داره اعمال میشه ، یعنی فشار رو ما بشتره، دیگه نمیخوام بیشتر از این بحث رو باز کنم فقط بدون تراکتور علاوه بر تیم فوتبال یه سمبل برای اتحاد و اعتراض هست ؛ مثل بارسلون برای کاتالان
5) الان با کسایی که اینجا هستن حال میکنی؟ با همشون؟ اگه با کسی حال نمیکنی لازم نیست اسم بگی فقط اخلاق بدشو بگو
* با همه حال میکنم فقط با یک اخلاق یک نفر حال نمیکنم که نمیگم چی هست چون تابلو میشه
6) برم سراغ حامد گل (هرجور دوست داری اینو بخون :دی) برای اینا به خودت از 1 تا 10 نمره بده. 1 یعنی افتضاح 10 یعنی عالی
بعضی چیزا رو ارثی دارم 8 - اخلاق
گاها بی خصیت بازی در میارم 8 - شخصیت
خوشگله خوشگلا نیستم ولی راضیم ، نمره نمیدم - قیافه
دوست داشتم یه جور دیگه بودم! 7 - بدن
بنا بر تعریفی که همه میکنن ازم 9- آداب معاشرت
تیپ = جیب پس نمره نداره :دی - تیپ
کلا خودم رو دوست ندارم زیاد ؛ میتونستم بهتر باشم ؛ اگه خودم یکی دیگه بودم فکر کنم با خودم حال نمیکردم ؛ یه چیزایی رو نمیتونم عوض کنم ؛ 6 - همه چی رو هم
7) نظرت درباره منو بگو :دی هرچی واقعا همیشه میخواستی بگی بگو ناراحت نمیشم فقط جدی بگو
پسر خیلی خوبی هستی ؛ انرژی مثبت بهم میدی ، ذات پلیدی نداری و میتونی رفیق خیلی خوبی برای آدم باشه ، ولی از این حس وطن پرستیت خوشم نمیاد ؛ اگه ایران بودی قابل قبول تر بود ولی از صدای دهل از دور خوش است ...
8) یه چند کلمه کوتاه برای دوست و رفیق عزیزمون شاهین
* خیلی مرسی که منو با بهترین دوستام آشنا کردی ؛ خیلی مرسی بابت هزینه هایی که برای سایت کردی ؛ و خوش بحالت که آمریکا زندگی میکنی
9) سلیقت تو آهنگ چجوری؟ چه سبکی رو میپسندی؟
*برام حرفها و شعر مهمه ؛ اما راک رو ترجیح میرم
10) خواننده ای که خیلی بهش علاقه داری؟ با آهنگی که بیشترین خاطره رو ازش داری
*احمد کایا خواننده ای که باهاش زندگی کردم ، هر بیت شعرش رو ساعت ها راجع بهش فکر کردم ؛ خاطره انگیزترین آهنگش رو هم با ترجمه تو پست بعدی برات میزام، ولی باید ترجمه اش رو بخونی و نظرت رو بگی
11) یه خاطره خوش برام تعریف کن از دوران بچگیت. بهترین چیزی که به یاد داری.
یک بار تو اول ابتدایی برده بودنمون به اردو ؛ چند تا مدرسه دیگه هم بودن ؛ فکر کنم 1000 نفری بودن ؛ برامون یک مسابقه بشین پاشو ترتیب دادن که باید برعکسش رو انجام میدادیم و من بین همه اول شدم و به خودم افتخار کردم
شاید بهترین خاطرم نبود ولی همین یادم اومد
12) ایرانی پسندی یا خارجی؟ چرا
منظورتو نفهمیدم دقیق ؛ ولی در کل هیچ احساسی به ایران ندارم به عنوان وطن و این چیزا ؛ چون معتقدم وطن یعنی چیزی یا جایی که انقدر به آدم داده باشه که نتونی جبرانش کنی ؛ من از کشوری به اسم ایران هیچ چیزی عایدم نشده جز بدبختی
13) دختر ایده آلت باید چجوری باشه؟
خوش اخلاق! - اخلاق
خوشگل! - قیافه
خوش هیکل! - هیکل
با شخصیت! - شخصیت
غیره اش اینکه بعد از 30 سالگیم پیدا بشه چون نمیخوام زود عروسی کنم - غیره.. همرو توضیح بده
14) دوست داشتی خارج از ایران زندگی کنی؟ اگه آره چرا ؟ فکر میکنی میتونستی دوری رو تحمل کنی؟
به شدتتتتتتتتتت ؛ تحمل؟ من آرزومه از اینجا دور باشم ؛ فقط دلم برای محلمون تنگ میشه نه کشورم ؛ اون هم ارزشش رو داره ؛ دوست دارم جایی زندگی کنم که بتونم آرامش داشته باشم
رشتم هم عمران هست
مرسی بابت سئوالا ، سئوالای خوبی بودن ، بهت نمیومد