فضولی نکن دیگه حامد :دی فریبا غلط کردن من اینجا باید مگس بپرونم اونوقت
..... اونجا هرکاری دلش بخواد داره میکنه بعد ما اینجا نمیتونم با دختر یاهم قدم بزنیم بعدشم میگه وای میهن عزیزم دلم برات تنگ شده
حامی جون اینم قسمت دوم
ایییشش:دی
------------
1) دوست صمیمی داشتی؟ کسی که همه چیشو بتونی بهش بگی؟ اگه آره هنوزم با هم دوستین؟ اگه نه چرا؟
اصولا مردها همه چیز رو به هم نمیگن ، ولی دوست صمیمی داشتم الانم دارم خیلیم با مرامن ، چندتا هم قبلا داشتم الان رابطه مون قطع شده چون یا اینجا نیستن یا مسیر زندگیمون از هم جدا شد
2) بهترین کسی که میتونه درکت کنه؟ حرفاتو گوش بده و کمکت کنه؟
خودم :آه
3) نماز میخونی؟ :دی همیجوری کنجکاو شدم ییههو
نخیر :دی
4) بازی رو داشتی خدایی؟ چه کردن
لذت میبردم از فریادهای علی کریمی ؛ نه به خاطر پرسپولیس و کیریمی بودنش ؛ به خاطر انگیزه و تعصبی که تو فوتبال ایران میدیدم بعد از سالها
5) عاشق شدی؟ اگه آره چند بار؟ بعدم بهش یا بهشون رسیدی یا نه
آخه این چه سئوالیه؟ تو نمیدونی من زن دارم یا نه که میگی بهشون رسیدم یه نه؟ :دی بله عاشق شدم، یک بار، خیلی کار بچگونه ایه نکنید از این کارها
6) فوتبال بازی میکنی؟ اگه آره تو تیمی و چه پستی؟
تا دوران مدرسه زیاد بازی میکردم، تو مدرسه تو کوچه تو سالن ، بعد از اون تا پارسال با بچه های دانشگاه هر هفته یه جلسه سالن میرفتیم، بیشتر میرفتیم میخندیدیم تا بازی :دی ، به دلیل کم نفس بودن دفاع رو جمع میکردم ؛ ولی الان دیگه نه، خیلی کم ، چند ماه یبار
از خودم تعریف نمیکنم خدایی استعداد داشتم ؛ سبک بازیم هم شبیه زیزو بود:دی بخدا راس میگم :دی
7) الگوی فوتبالیت؟ یکی که از همه نظر قبول داشته باشیش؟ بهترین صحنه ای که ازش یادت میاد
نمیدونی؟؟؟ زیزووووو ، زیزو خداوندگار فوتبال هست ، تکنیک ؛ بازی سازی ، شوت ، سر ، گلزنی ، حتی دفاع ؛ خلاصه همه کار میکرد، عاشق اخلاقش هم هستم ، واقعا اسطورمه ، بهترین سحنه اش هم گلش به بایرن لورکوزن با پیرهن رئال تو فینال لیگ قهرمانان سال 2001 اگه اشتباه نکنم ، گلی که کارلوس سانتر کرد و زیدان با پای چپ توپ رو فرستاد تو کنج ، و یکی دیگه از بهترین صحنه هاش ضربه سرش تو سینه ماتراتزی
8) بهترین کادویی که گرفته چی بوده و از کی؟ :دی خجالت نکش بگو
بهترین کادوهام چیزهای ریزی هستن که خواهرم بهم میده همیشه ؛ چیزای متفاوت و ارزون قیمت ولی نمیدونم چرا کادوهای خواهرم خیلی خوشحالم میکنه همیشه
9) برو تو گوشیت تو اولین عکسی که میاد کلیک کن. توضیح بده
عکس یک دختره :دی
10) اینم آخرین سوال ما. کافی بیشتر ترجیح میدی یا چای؟ )
چای
................
مرسی مازی جونی