Page 13 / 13 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 « previous
coffee with you
10/26/2011 10:52 pm

Administrator
Forum Expert

Regist.: 08/29/2011
Topics: 9
خب میبینم که خیلی رو شاهرخ غیرت داریا هاها. البته من که میدونسم :دی
امیدوارم بشین پاشو و شنا و اینا خوب رفته باشی آماده باشی هاها. شروع میشه

------------

1) سلووووووووم

2) مدیر به مدیر. صدا خوب میاد؟ :دی

3) احوال پرسی بسه. بریم سوال سوال جواب. بهترین خاطرت از دوران بچگیت؟

4) چجوری شد پرسپولیسی شدی؟ اولین باری که یکی ازت پرسید طرفدار کی هستی، چرا گفتی پرسپولیس؟

5) نود و دیدی؟ حال کردی؟؟ )

6) اگه الان مدیر عامل پرسپولیس بودی، کیو سرمربی میکردی؟ چه بازیکنایی رو مینداختی بیرون و کیارو میگرفتی؟

7) با یه کلمه اینارو توصیف کن
- پرسپولیس
- استیلی
- روبانیان
- کریمی
- محمد نوری
- حقیقی
- کاظمیان
- استقلال
- مظلومی
- جاسم کرار
- مجیدی
- میداوودی
- من
- شاهین
- حامد
- تهمینه
- طناز
- سلیم
- محمد
- سارا
- سحر
و.......
-شاهرخ

8) از فوتبال بگذریم. گفتی از بالیوود بدت میاد. منم همینطور ) بهترین فیلمی که از شاهرخ دیدی و به هرکی پیشنهاد میکنی ببینه؟ چرا؟

9) گوشی ای که الان داری چیه؟

10) برو تو گوشیت. آخرین اِس رو بخون. ببینم چند چندیم هاها :دی

11) گفتی اولین دوستت تو قرمزته من بودم. چه افتخاری هاها ) آدم بهتر پیدا نکردی ؟ بهترین خاطرت با من ؟

12) بهترین خاطره از دوران قرمزته؟

13) اگه شاهین میومد بهت میگفت سایت رو میده به تو، حاضر بودی بگردونی قرمزته رو؟

14) بریم سراغ خودت. رنگ مورد علاقت؟ به جز قرمز و سیاه و سفید هاها

15) اگه روزی روزگاری به جایی رسیدی که بتونی تصمیمای مهم کشور رو بگیری، اولین کاری که میکردی چی بود؟

16) بهترین جای تهران؟ کرج؟

17) به جز این دوتا، کدوم شهر ایران به نظرت از همه قشنگ تره؟

18) روزی روزگاری منو ببینی اولین چیزی که بهم بگی چیه؟ ) سعی کن خنده دار باشه

19) یه جمله اهدا کن به شاهین. فیسبوکش چیه راستی؟

20) به عنوان آخرین سوال..... فعلا! با اینکه تعدادمون خیلی کمه ولی بازم وقتی میای هنوز با انجمن حال میکنی؟
................
http://i51.tinypic.com/2nm15ow.gif
10/27/2011 2:02 pm

Forum Fanatic

Regist.: 08/30/2011
Topics: 8
سری دوم
سلام:دی
1.     زندگیت خوبه؟
2.     دوست داشتی اهل کجا به دنیا میومدی؟
3.     به کشورت افتخار میکنی و تعصب ملی داری؟
4.     خوشگلترین جای دنیا؟ زشتترین جای دنیا؟
5.     دوست داری چطوری بمیری؟ بین این 2تا کدوم رو ترجیح میدی: سوختن یا خفه شدن؟
6.     بین خوشبختی خودت یا خانوادت یا بقیه مردم دنیا کدوم رو انتخاب میکنی؟ هرکدوم رو انتخاب کنی بقیه بدبخت میشن
7.     بهترین لحظه هر روزت که معمولا تکرار میشه هر روز؟
8.     بدترین روز زندگیت؟ توضیح هم اگه بدی مرسی
9.     فوتبالیستی که بدت نمیاد شوهرت ظاهرش شبیه اون باشه:دی ایرانی یا خارجی فرقی نداره، تفره نباید بری جواب بده:دی
10.     یه روزی خوب چه روزیه؟
11.     اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه رو واسه اینا هم بگو:
خدا
مرگ
مادر
پدر
دوست
گران
ارزان
دور
نزدیک
آرزو
سنگ صبور
دل
ایران
کرج
اورمیه
اعدام
دختر
فرزانه
دشمن
12.     آخرین بازی که گریه کردی؟
13.دوست داری آخرین تصویری که قبل از مرگت میبینی چی باشه؟
14.یه شایعه بساز
15.اگه خدا بودی چیکارا میکردی؟
16.اولین چیزی که بعد از به هوش اومدن یادت میاد چی بود؟
17. چرا بچگیت کچل میکردی؟‌:دی:دی:دی
18.چپلن چورنی یعنی چی؟ :دی مازی بیشتر چپلن چورنیه یا من؟:دی یکی رو باید بگی:دی
19.چرا به موسیقی علاقه نداری؟ تا حالا دربارش حرف نزدی؟ :-؟
20.الان چی میچسبه؟
................
http://up1.iranblog.com/images/3pigwz4m96pysj98rt6.gif

شکلک برای استفاده در انجمن:
http://elija.blogfa.com/8808.aspx
10/27/2011 3:03 pm

Moderator
Forum Fanatic

خب میبینم که خیلی رو شاهرخ غیرت داریا هاها. البته من که میدونسم :دی
امیدوارم بشین پاشو و شنا و اینا خوب رفته باشی آماده باشی هاها. شروع میشه
ف = تو رو ناموست غیرت نداری ؟ هاها . آره کلی دمبل زدم و شکم خلبانی رفتم . اماده ام
------------

1) سلووووووووم
ف = علیک سلوم ... گُلوم .
2) مدیر به مدیر. صدا خوب میاد؟ :دی
ف = یکم پاشو درست بشین رمق نداری صدا نامفهومه . لم داده سوال میپرسه . دها
3) احوال پرسی بسه. بریم سوال سوال جواب. بهترین خاطرت از دوران بچگیت؟
ف =  تا الان احوال پرسی بود چرا شماره زدی ؟ حتما باید بیستا میشد کم اومده بود ؟ هه هه .
خاطره بچگی والا زیاده یکیش اینکه تو باغ پدربزرگم داشتیم با دختر عموهام و پسر دایی های اونا تاب بازی میکردیم تاب به درخت گردو بسته شده بود و خیلی بزرگ بود وقتی بلند تاب میدادن میرسید به دیواره هایی که با سیم و برگ و شاخه بود که باغ رو از باغ بغلی جدا کرده بود . خلاصه اونطرفش زمین یکم گل آلود و نرم بود و ما هم نوبتمون که تموم میشد میپریدیم اونطرفش . همه پریدیم و نوبته من که شد منم با هیجان پریدیم و یهو یه لحظه پام گیر کرد به سیمه و ول شد و باعث شد کنترلمو از دست بدم بصورت کاملا افقی و با صورت بیوفتم . من که افتادم خودم اول همه هرهر زدم زیره خنده و همه هم خندیدن . جای شما مگه میشد منو از خنده در بیارن . البته بعدش دختر عموم هم افتاد البته انگاری بد افتاد و دردش گرفت چون من اوله همه بلند زدم زیره خنده اونم قهر کرد . منم عادت دارم هم دست میزنم هم میخندم دیگه خیلی تابلو بود من اول از همه بودم . این بود یکی از خاطرات ما . به به چه روزهایی .
4) چجوری شد پرسپولیسی شدی؟ اولین باری که یکی ازت پرسید طرفدار کی هستی، چرا گفتی پرسپولیس؟ ف =  والا اون زمون کودک بودیم میرفتیم تو کوچه بازی پسر و دختر مختلط بود ...  خلاصه بما میگفتن آبیته یا قرمزته منم چون قرمز بیشتر دوست داشتم میگفتم قرمزته . نمیدونستم این قرمزه چیه . خلاصه یبار دربی بود و من کلی با بازی پرسپولیس حال کردم و شدم طرفدارش بعد فهمیدم آهان قرمزته این بود . ای ول
5) نود و دیدی؟ حال کردی؟؟  )
ف = آره خیلی مخصوصا که زد تو دهنه رویانیان که یعنی چی ؟ یعنی نظره هواداران مهم نیست ؟ مدیریتهای قبلیتون با الآن فرق داره اینجا مردم مهم هستن . ای ول . اونم کم اورد طبق معمول حرفی رو که زد برگردوند و الکی خواست بگه اینو نگفته . کلا رویانیان عادت دارم حرف بزنه و بعد بزنه زیرش . خو نزن جانم نزن .
6) اگه الان مدیر عامل پرسپولیس بودی، کیو سرمربی میکردی؟ چه بازیکنایی رو مینداختی بیرون و کیارو میگرفتی؟
ف = دنیزلی رو سرمربی میکردم . علی پروین رو روشن میکردم تو محدوده ی هیات مدیره باشه .  بازیکن جماعت فعلا اوکی هست مشکل از تاکتیک و بی برنامگی هست اونها هم از خدا خواسته . اول باید همه چیو درست کرد به دید کی انگار اومده پیک نیک و کی تلاش میکنه .
7) با یه کلمه اینارو توصیف کن
- پرسپولیس ...  تاریخ سرخ
- استیلی…  کاش احترامه خودشو از بین نمیبرد در نتیجه . بی فکر
- روبانیان…   میزنه زیره حرفش
- کریمی ... خوشحالم که تو ایران متولد شد .  ریلکس و غد و جدی
- محمد نوری… یه ژیلت دمه دستش نی این بشر . هپلی
- حقیقی…  بچه توپ
- کاظمیان…  حساس و رک  
- استقلال…  اینم پرسیدن داره . استقلال سروره سطل آشغال . هاها
- مظلومی ... گیس بریده . دلم برای سیبیلش تنگ شده .  
- جاسم کرار ... وحشی
- مجیدی ... روانشناس لازم
- میداوودی ... ادعا  
- من…   با مرام . هه هه کلاست اومد پایین بعد از کیسه ها خودتو گفتی .
- شاهین ... ریلکس و نامحسوس
- حامد ... با معرفت
- تهمینه... همراه همیشگی
- طناز…  یار دبستانی من .
- سلیم  .. توپولوف .
- محمد... مارمولک
- سارا... مهربون
- سحر ... عکاس
شیما ... متغیر
مونا ... لبخند
مونا666 ... سه تا 6 داره . هاها
-شاهرخ ... کینگ. این بی ناموس بازیا چیه ؟ تازه اول باید میگفتی .
8) از فوتبال بگذریم. گفتی از بالیوود بدت میاد. منم همینطور  ) بهترین فیلمی که از شاهرخ دیدی و به هرکی پیشنهاد میکنی ببینه؟ چرا؟
1= دیوداس .2=  مای نیم ایز خان .3= شاید فردایی نباشه . 4=چک د ایندیا .
سعی کردم کم بگم اما خب این چند تا از بهترین هاست . مخصوصا اولیه . عاشقه بازیشم . دومیه که تو ایران نشون داد کله داستانو بهم ریخت و اخرشم اوبامارو پیچوند . هاها . سومیه که تنها فیلمی بود که بدجور اشکه منو درآورد و سر درد گرفتم . چون شاد بود یهو دیدیم اوهوک این ادم شاد چه دردی داره . تو زندگی واقعی زیاد پیش میاد . آخریه هم بازم خیلی قشنگ بازی کرد . دو فیلمی هم که یکیش الآن داره اکران میشه و دومی بزودی هم عالین . بی صبرانه منتظرم .  
9) گوشی ای که الان داری چیه؟
سونی اریکسون  c902
10) برو تو گوشیت. آخرین اِس رو بخون. ببینم چند چندیم هاها :دی
ف=دوستم در مورده تکرار آکادمی پرسید منم گفتم 5 نشون داد و تموم بعد اینو فرستاد .
پس دیگه نشون نمیده . فریبا شنبه اگه اگه تونستی بیا کلاس . کاری نکن منم دیگه نیام . راستی اینبار مهمون منی .   (آخ جون برم پس ... هاها)
11) گفتی اولین دوستت تو قرمزته من بودم. چه افتخاری هاها  ) آدم بهتر پیدا نکردی ؟ بهترین خاطرت با من ؟
ف=دیگه دسته من نبود . شد دیگه . هاها . شوخیدم اتفاقا خیلی هم  دلم میخواد . آآآآآآآآ بهترین خاطره همونه که هیچوقت دلخوری و بحثی نداشتیم و همیشه با هم کنار اومدیم . واقعا هم همکار بودیم . هاها
12) بهترین خاطره از دوران قرمزته؟
ف=همش خاطره بود . ولی خو مشخصه قهرمانی . اون هم با اون همه سروکله زدن و اطمینان ما از موفقیت و عدم اطمینان یسری دیگه .
13) اگه شاهین میومد بهت میگفت سایت رو میده به تو، حاضر بودی بگردونی قرمزته رو؟
ف= خیر . تجربه ثابت کرده وجود شاهین مهمه . حتی اگه کاری نکنه و فقط هراز چند گاهی بیاد و بره . ولی در کل اگه مسئولیت رو به من بده اوکی ولی اگه اینکه کلا نباشه نه .
14) بریم سراغ خودت. رنگ مورد علاقت؟ به جز قرمز و سیاه و سفید هاها
ف=ای جلب این سه تا دقیقا بود . ولی من همه ی رنگها رو دوست دارم ولی اون سه تا بعلاوه سبز و صورتی رو بیشتر و البته طلایی هم جالبه .
15) اگه روزی روزگاری به جایی رسیدی که بتونی تصمیمای مهم کشور رو بگیری، اولین کاری که میکردی چی بود؟
ف=تفکیک دین از سیاست . دین از ورزش . دین از ... از همه چی . دین رو جای خودش میگذاشتم جایی که الآن نیست اما همه جا هست جز جای خودش . بعدم کارای زیاده دیگه اما مهمترینش اینه چون به خاطر و بنام دین خیلی کارها میکنن و پای دین رو میکشن وسط و ...
16) بهترین جای تهران؟ کرج؟
ف=کرج خونه ما ...آآآ عظیمیه یا همون بام کرج . وقتی میرم اونجا کرج زیره پامه . واو خیلی دوست دارم . تهران هم نی دونم اما خو ونک رو دوست دارم چون دیدار با دوستان انجام میگرفت همیشه . البته کلا با تهران مشکل دارم آب و هواش بهم سازگار نیست . پوستم حساسه و ...
17) به جز این دوتا، کدوم شهر ایران به نظرت از همه قشنگ تره؟
ف=اصفهان . شیراز به خاطره  پرسپولیس
18) روزی روزگاری منو ببینی اولین چیزی که بهم بگی چیه؟  ) سعی کن خنده دار باشه
ف= تو بمن میگفتی سلام . چون من بزرگ ترم . بعد میگفتی فریبا ؟ منم میگفتم پ نه پ یکی از خواهرانه نیروی انتظامی اومدم بگم از کانادا پاشدی اومدی اینجا رو هم به فنا بدی ؟ با فریبا و فرنوش و فریماه و ... هم که قرار میذاری . هاها
اولین چیزی که بهت میگم اینه که عقب و برای دیدنم گردن درد نگیری . خون دماغ نشی . قده تو داری ؟
19) یه جمله اهدا کن به شاهین. فیسبوکش چیه راستی؟  
ف=شاهین ?????? . شاهین راک . هاها
اینو از طرف قرمزته بهش تقدیم میکنم ...
مرا عمری به دنبالت کشاندی
سرانجامم به خاکستر نشاندی
ربودی دفتر دل را و افسوس
که سطری هم از این دفتر نخواندی
گرفتم عاقبت دل بر منت سوخت
پس از مرگم سرشکی هم فشاندی
گذشت از من ولی آخر نگفتی
که بعد از من به امید که ماندی … هان ؟ الان قرمزته قاط زده و میگه مدیر بود ما داشتیم ؟؟؟؟ هاها
20) به عنوان آخرین سوال..... فعلا! با اینکه تعدادمون خیلی کمه ولی بازم وقتی میای هنوز با انجمن حال میکنی؟
ف=والا مهم کیفیته نه کمیت هاها . فک میکنم اونهایی که اینجان بامرام تر هستن . به نظرم وقتی با این تعداد کم به خاطره دو سه تا دوستت میای نشون میدی که ارزش قائلی و حتما نباید 10 یا بیستا باشن تا بیای و واسه همین تعداد هم کلی علاقه داری و برات مهم هستن که میای . منم دوستانی دارم که برام مهم هستن پس میام ، حالا چه همین دو سه تا باشه چه بیشتر بشه . امیدوارم ممنظورو رسونده باشم .
................
فقط پرسپولیس ...فقط علی کریمی
10/27/2011 4:13 pm

Moderator
Forum Fanatic

سری دوم
ف=اوا شما باره دومته ؟ میگم چهرتون اشناست . ای کلک با این همه جمعیت صف رو پیچوندی دوباره نوبتت شد نه ؟ بلا
سلام:دی
علیک سلام ؟ چطوری ؟
1. زندگیت خوبه؟
ف=خدارو شکر . فقط گاهی آدم چیزهایی رو داره که وقتی از دست میده متوجه میشه که اونم خودش یه خوشبختی بزرگ بوده . ولی در کل شکر . دمه خدا گرم .
2. دوست داشتی اهل کجا به دنیا میومدی؟
ف=کرج رو دوست دارم . اما خارج از ایران ، امریکا یا اسپانیا .
3. به کشورت افتخار میکنی و تعصب ملی داری؟
ف=کشورم و مردمش و قدمتش  رو دوست دارم . اما مدتهاست کشورم شده یه عده خاص که زمام رو بدست گرفتن و بدون اجازه از طرف ما حرف میزنن . من ایران رو دوست دارم اما چهره ی ایران نه . متنفرم از چهره ای که براش ساختن . یه نقاب دروغین که بوی تحفنش هم ما هم بقیه رو خفه کرده . ولی من کشوره واقعیم رو دوست دارم . مثلا هنوزم با موفقیت تیم ملی هاش حسه عجیبی بهم دست میده . اما خب چهره ی دروغین که میخوان نشونه دنیا بدن رو متنفرم .
4. خوشگلترین جای دنیا؟ زشتترین جای دنیا؟
ف=جای قشنگ زیاده نمیشه گفت . اما هرجا که با دیدنش احساس آرامش کردی و یه نفس عمیق کشیدی و لبخند رو لبت نشست و از خدا تشکر کردی به خاطره هنرش بدون همونجا یکی از همون بهترین جاهاست . جای زشت هم متاسفانه زیاده ... اما زشترینش همونجاهایی که حرمت انسانی زیرپا گذاشته میشه حتی اگه یه از لحاظ ظاهری جای دنج و زیبا باشه .
5. دوست داری چطوری بمیری؟ بین این 2تا کدوم رو ترجیح میدی: سوختن یا خفه شدن؟
ف=الله اکبر هر دوش سخته . من از خفه شدن میترسم اما اتیش گرفتن هیچوقت تو ذهنم نیومده . ترسناکه . ترجیح میدم تو یه حادثه باشه  اونم وقتی خوابم . در دم .
6. بین خوشبختی خودت یا خانوادت یا بقیه مردم دنیا کدوم رو انتخاب میکنی؟ هرکدوم رو انتخاب کنی بقیه بدبخت میشن .
ف=هیچ کدومو انتخاب نمیکنم میسپارم دسته خدا و میگم اونجا که حق انتخاب رو دوست دارم نمیدی بهم حالا این چیزای سخت مارو به حساب اوردی ؟ قربونت همون خودت تصمیم بگیر که صلاح رو بهتر از هرکسی میدونی . ولی کلا گاهی ادمها بدبختی دیگران بیشتر اذیتشون میکنه مخصوصا اگه از عزیزانت باشه .
7. بهترین لحظه هر روزت که معمولا تکرار میشه هر روز؟
ف=هر روزه اینترنته دیگه دیدنه دوستان .
8. بدترین روز زندگیت؟ توضیح هم اگه بدی مرسی
ف=همه ی اتفاقات بد تو اون لحظه بدترین اتفاق تلقی میشه . پس بدترین رو نمیتونم انتخاب کنم . به نظرم از دست دادن اعضای خانواده بدترین خواهد بود امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد و برای من هم نیاد . بدترین اتفاق هم از بین رفتن محبت بینه آدمهاست . قدیم ها یادش بخیر .
9. فوتبالیستی که بدت نمیاد شوهرت ظاهرش شبیه اون باشه:دی ایرانی یا خارجی فرقی نداره، تفره نباید بری جواب بده:دی
ف=هااااااااااااااااا . امیرحسین اصلانیان رو یادتونه من از اون خوشم میومد . هاها یهو یاده اون افتادم ولی خو دستت درد نکنه تو مایه های اینزاگی لطفا . با تشکر .
10. یه روزی خوب چه روزیه؟
ف=روزی که با لبخند تموم بشه . اوه اوه روزی که دلت شوره فردا رو نزنه . هاها
11. اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه رو واسه اینا هم بگو:
خدا ...  تنهام نزار
مرگ ... میبینمت
مادر ... ببخش اگه قدرتو نمیدونم .
پدر ... ببخش اگه پرنده نیستم  . هاها
دوست ... ساده
گران ... ایران
ارزان ... ایران قبل انقلاب
دور ... آینده
نزدیک ... همین حالا
آرزو ... بهترین دوستم .
سنگ صبور   ... سنگ
دل ... بی قرار
ایران ... گم شده
کرج ... هوای خوب
اورمیه…زیبا
اعدام  ... وحشی گری . عقب ماندگی
دختر ... احساس خدا
فرزانه ... دختره ؟ یا فامیلیشه ؟ هاها
دشمن .... لازم
12. آخرین بازی که گریه کردی؟
ف=فک کنم یه ماه پیش .
13.دوست داری آخرین تصویری که قبل از مرگت میبینی چی باشه؟
ف=همه کسانی که دوستشون دارم با لبخند .
14.یه شایعه بساز
ف=جنتی با عزرائیل مکالماته مفیدی داشته . البته فقط شنیده شده جنتی میگفته وایسا دنیا . من میخوام پیاده شم . حالا باید دید چه خبره ؟ یا فقط زده زیره اواز .
15.اگه خدا بودی چیکارا میکردی؟
ف=کلا انسان رو نمی افریدم واسه خودم دردسر درست نمیکردم .
16.اولین چیزی که بعد از به هوش اومدن یادت میاد چی بود؟
ف=هاها دیدی تو این فیلمها نشون میده ماکس اکسیژن رو از صورتشون بر میدارن . من همیشه میگفتم چرا اینا تو همه ی این فیلمها اینجوری میکنن . نگو یچی میدونن دیگه . من خودمم تا بهوش اومدم همون کارو کردم . هاها بعد دیدم هوا نمیرسه چقدر حال میداد سریع گذاشتم . در نتیجه اولین فکرم این بود کلی نفس بکشم .
17. چرا بچگیت کچل میکردی؟‌:دی:دی:دی
ف=من کوچمولو بودم بردنم دکتر گفت قدرتش میره تو موهاش که ضعیفه و بعده اون هی موهامو کوتاه میکردن خودمم بزرگتر که شدم همش موهامو کوتاه دوست داشتم اما الان جبران شده .  البته کچل کلاچه نبود .
18.چپلن چورنی یعنی چی؟ :دی مازی بیشتر چپلن چورنیه یا من؟:دی یکی رو باید بگی:دی
ف=معنی نداره . این یعنی سیلی زدن تو گوشه یکی . یبار نمیدونم چی شد داشتم تو کیفم دنباله یچی میگشتم به یکی از دوستام که زیاد حرف میزد با اشاره دست گفتم اینقدر حرف نزن وگرنه چپلن چورنی . سیلی رفت و برگشت رو با دست نشونش دادم و اینو گفتم . بعده اون همه میگفتن و منم میگفتم دیگه . اینکه کدومتون بیشتر هستید رو خودتون باید بگید چون من یادم نیست کدوم بیشتر از من سیلی خوردید امار از دستم در رفته . هاها
19.چرا به موسیقی علاقه نداری؟ تا حالا دربارش حرف نزدی؟ :-؟
ف=مگه میشه علاقه نداشته باشم ؟ انسان بدون موسیقی که یکم ریپ میزنه . شاید چون عشقی گوش میدم و شخص خاص یا آهنگ خاص مورده نظرم نیست و هرچی و از هرکی که ببینم قشنگه گوش میدم .
20.الان چی میچسبه؟
ف=کلا همیشه و همه جا دو چیز میچسبه و بستنی و کاکائو . الآن دارم لواشک میخرم اینم چسبیده . بفرما ...
................
10/28/2011 6:11 am

Junior Member

Regist.: 09/05/2011
Topics: 0
ببین کی انتخاب شده . جونمی . حالا من تیمم میشه روانپریش ؟ باشه سوال هایی بپرسم ازت . فعلا این رو نوش جان کن تا برای سوال هام آماده بشی .

10/28/2011 6:13 am

Junior Member

Regist.: 09/05/2011
Topics: 0
وای این خیلی بزرگ بود ببخشید اندازش رو ندیدم بودم . چیکارش کنم ؟
10/28/2011 10:55 am

Moderator
Forum Fanatic

چون خوش طعم بود اشکال نداره . سیستم خودش کوچیک کرد . آآآآآآآآآآ سیستمو برم . باز پنجشنبه و جمعه شد سروکله طناز پیدا شد . پس بگو چرا جمعه ها دلگیره ! !!!
ای کلک میدونی من دوست دارم تو این رنگ فنجون کافی بخورم که همچین بگی نگی غلیظ تر بنظر بیاد . هاها
به جای این خط و نشونا موقع سوال پرسیدن درست سوال بپرس که نشون بدی روانپریش نیستی جانم . مثلا مودبانه و منطقی . نیا تا زیره مسائلو بکش بیرون این یه نوع روانپریشی هست .  
................
10/28/2011 3:39 pm

Administrator
Forum Expert

همـــــکاررررر
دوسسسستت
رفیـــــــققق

عالی بود جوابات. هاها مخصوصاً پ نـ پ. هاها کلی خندیدم. ولی من ایران بیام فقط فریبا رو میبینم با بقیه کاری ندارم. بچه خوبیم ! :دی

شعرتم که حرف نداشت. شاهین اینو بخونه فکر کنم اشک نداشته بیاد به چشاش ) بنده خدا

سوال آخرم منظورتو رسوندی. همه به خاطر هم میان هرکی هم نمیاد که خییییلی بی خبره و همه هیجان زندگی رو از دست داده هاها.

سری دوم.. بزودی
................
10/30/2011 11:55 pm

Administrator
Forum Expert

در خدمت خانوم فریبا مدیریت مرحوم، مظلوم و محکوم (کلمه دیگه ای پیدا نکردم هاها) برای قسمت دوم هستیم. بریمممممممممم؟

بریم

1) خوابم میاد حاله احوال پرسی نیستش! ببخشید ) اولین سوال جنجالیه هاها. نظرت درباره حرکت شیث و نصرتی؟

2) تا حالا شده تو زندگی به جایی برسی که بزنی زیر همه چیز؟ اگه نه که خوش به حالت! اگه آره هم بگو چجوری خودتو جمع کردی

3) همیشه یه سوال ازت داشتم ولی الان یادم نمیاد یادم اومد میگم حتما. ولی فعلا اینو جواب بده. به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟ چرا؟

4) اگه میتونستی دوباره زنده شی و دوباره زندگی کنی، دوست داشتی همین خانواده رو داشتی؟ همین شخصیت؟ همین کشور زندگی میکردی؟ کلاً بگو چیارو دوست داشتی عوض کنی چیارو نگه میداشتی

5) یادمه بچه بودم یه کارتون میدیدم که یارو ساعت جادویی داشت وقتی دکمشو میزد همه چی وامیساد به جز خودش. :دی یه دونه مییخوااممممم هاها. اگه اونو داشتی و فقط 3 بار میتونستی استفاده کنی چیکار میکردی با اون 3 نوبتت؟

6) چه خواننده ای رو خیلی دوستش داری؟ چه ایرانی چه خارجی. بگو چرا و آهنگی که بیشترین خاطره رو باهاش داری رو بگو

7) از اینکه دختر شدی اونم تو کشوری مثه ایران راضی ای ؟ اگه نه بگو چرا فکر میکردی پسر بودن بهتره

8) زندگی رو تو یه جمله تعریف کن

9) فوتبال بازی میکنی؟ :دی اگه نه چه ورزشی بازی میکنی؟

10) یه فیلم ایرانی و یه خارجی بگو حوصلم سر رفت ببینم هاها :دی بد باشه من دانم و تو!

11) کنسرت تو ایران رفتی؟ کنسرت کی؟ خوب بود؟ و خاطرت از اون کنسرت

12) یه سوال شخصی هم بپرسم برم بخوابم هه هه. عاشق شدی؟ اگه آره بدبخت کی به جونش افتاده!! ) اگه خواستی هم توضیح بده کی بوده و چیو اینا. اگه نه هم مهم نیست بعدا به خودم بگو

با تشکر از زمانی که در اختیار من گذاشتین. :دی
................
10/31/2011 7:10 pm

Moderator
Forum Fanatic

در خدمت خانوم فریبا مدیریت مرحوم، مظلوم و محکوم (کلمه دیگه ای پیدا نکردم هاها) برای قسمت دوم هستیم. بریمممممممممم؟
خدمت از همون شماست . آورین . آورین .
بریم  
کجا ؟ بودی حالا ...آهان منم بیام ؟ دیشب که رفتی هالووین منو نبردی حالا کجا ؟ نوچ ، نمیام .
1) خوابم میاد حاله احوال پرسی نیستش! ببخشید  ) اولین سوال جنجالیه هاها. نظرت درباره حرکت شیث و نصرتی؟  
این حرفها و سوال ها رو تو خواب الودگی نزن خوابشو میبینی بدآموزی داره ها . دِها . والا چی بگم ؟ کم بدبختی داشتیم این رو کجا دلمون بزاریم . زخم خورده بودیم از نتایج و بازی ضعیف و سیریش بازی های استیلی و ... نمکش هم جور شد . به طرز فجیحی نمک پاشیدن رو زخمهای عمیق . همش هم دسته گله کاشانی از خدا بیخبر بوده . خدایی دقت کنید . استیلی رو اورد استیلی شیث رو آورد از طرفی هم شاهکار کرد این ممد نصرتیه بی شعور رو هم از کیسه ها قاپید مثلا . کاش بیخ ریشه همونها بود . اه اه . خدا ازت نگذره حبیب . کارشون واقعا زشت و زننده بود . ممکنه همه ی فوتبالیست ها ازین شوخی ها رو داشته باشن اما تو خلوت خودشون و ... نه اینکه با آگاهی کامل از اینکه بعد از گل شادی ها پخش میشه بازم خریت رو به معنای واقعی تعریف کنن . منم با محرومیت موافقم انشاالله کلا اخراج کنن و نیم فصل یارگیری کنن دفاع بهتر بشه . الله اکبر مغز آدم سوت میکشه تو این بدبختی این کارشون . اشک هوادارا رو رابرا در میارن . بی ابرویی واسه پرسپولیس غیره قابله گذشته . این سوال بود پرسیدی اعصاب ندارم بزنم ناقصشون کنم .
2) تا حالا شده تو زندگی به جایی برسی که بزنی زیر همه چیز؟ اگه نه که خوش به حالت! اگه آره هم بگو چجوری خودتو جمع کردی
بستگی داره که زدن زیره همه چی منظورت چی باشه ... اگه زندگی هست نه نزدم . مشکل که زیاده اما نه تو حد . ولی خب شده به این فکر کنم که کاش بدنیا نمیومدم . یا کاش کلا زندگی بشری وجود نداشت . اما خداروشکر مشملات فجیح نداشتم اما خب بسته به توانم شاید همین مشکلات کوچیک و بزرگ رو هم فاجعه ببینم . نی دونم والا . ولی شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر .
3) همیشه یه سوال ازت داشتم ولی الان یادم نمیاد  یادم اومد میگم حتما. ولی فعلا اینو جواب بده. به ایرانی بودنت افتخار میکنی؟ چرا؟
تلاش کن یادت بیاد من کنجکاو شدم . منتظرم . هاها . ایرانی بودنم رو دوست دارم مملکتم رو دوست دارم اما اونچه که بهش تبدیل شدیم رو نه . افتخاری نداریم چون ما کاره ای نیستیم یه عده شدن سردمدار و از زبون ما حرف میزنن و ... ولی دعا میکنم هویت خودمون رو بدست بیاریم .
4) اگه میتونستی دوباره زنده شی و دوباره زندگی کنی، دوست داشتی همین خانواده رو داشتی؟ همین شخصیت؟ همین کشور زندگی میکردی؟ کلاً بگو چیارو دوست داشتی عوض کنی چیارو نگه میداشتی
خانواده بله . شخصیت رو دوست داشتم سعی نکنم کینه ای باشم . چون نیستم اما سعی میکنم باشم . یکمم زود قاط میزنم و بعد پشیمون میشم . این دو رو عوض میکنم . کشورم رو تو این وضع نه عوض میکردم . خب در کل خیلی چیزها رو عوض میکردم اما نه اینکه خیلی ضروری باشه ولی خو وقتی میشه عوض کرد خیلی چیزای ریز و درشت رو بهتر میکردم . ولی بازم چی ؟ شکر .
5) یادمه بچه بودم یه کارتون میدیدم که یارو ساعت جادویی داشت وقتی دکمشو میزد همه چی وامیساد به جز خودش. :دی یه دونه مییخوااممممم هاها. اگه اونو داشتی و فقط 3 بار میتونستی استفاده کنی چیکار میکردی با اون 3 نوبتت؟
واو مازی یعنی انده تفاهم بود بزن قدش . من همیشه بهش فکر میکردم و بی شوخی الانم گاهی یادم میوفتاد و میگفتم واو اگه میشد . حالا اون موقع ها موقع امتحانات احتیاج ضروری بود بهش . خیلی لازمه خدایی گیر اوردی منم پایه ام . سه تا ؟ نمیدونم ولی فعلا همون امتحانات خیلی ...
6) چه خواننده ای رو خیلی دوستش داری؟ چه ایرانی چه خارجی. بگو چرا و آهنگی که بیشترین خاطره رو باهاش داری رو بگو
واقعیتش شخص خاصی رو نمیتونم بگم چون هرکی آهنگ قشنگ بخونه گوش میدم و دوست دارم . خواننده برام مهم هست ولی بیشتر آهنگ و شعر و مفهومش . مثلا آخرین اهنگی که خیلی دوست دارم *الکی*سیاوش قمیشی . فعلا این از بقیه بیشتر و فعلا این آخرینه که خیلی به دلم نشسته . قشنگ بازم هست اما این هنوز یکم بیشتر .
7) از اینکه دختر شدی اونم تو کشوری مثه ایران راضی ای ؟ اگه نه بگو چرا فکر میکردی پسر بودن بهتره
اینجا شرایط هم برای پسرا سخته هم دخترا . فرقی نداره . ولی خب به خانمها بیشتر توهین میشه به ارزش و شان خانمها . همینکه فقط تو حرف شان خانمها رو الکی بالا میبرن اما در عمل تو سرشون میزنن و برتری جنسیتی کاملا واضح هست خودش یه درده . اما از جنسیتم راضی ام . من میدونم که چون زنم برتر نیستم و این یعنی برتری .
8) زندگی رو تو یه جمله تعریف کن
گذشت زمان ، چه خوب چه بد ... و یک آه .
9) فوتبال بازی میکنی؟ :دی اگه نه چه ورزشی بازی میکنی؟
والا تو سالن پذیرایی خونه با سانیا فوتبال میزنیم البته سانیا اونقدر میخنده که گاهی به جای توپ میوفته جلو پام حواسم نباشه اونو شوت میکنم . ای جون . البته مثل جنابعالی هرگز . ورزش در هفته میرم سالن ورزش و کار با دستگاه و دمبل و اینا . هاها و همینطور رقص هیپ هاپ .
10) یه فیلم ایرانی و یه خارجی بگو حوصلم سر رفت ببینم هاها :دی بد باشه من دانم و تو!
والا من فیلم میلم اسمش یادم نمیمونه . اگه خیلی رفیقی برو جای من فیلم شاهرخ رو ببین . تو اکران هست و اکشن و سوپر هیرویی با هالیوودی ها ساختن اکشنش رو برو ببین جای من . نمیری هم نرو ولی نیا این سوالو نکن . دها .
11) کنسرت تو ایران رفتی؟ کنسرت کی؟ خوب بود؟ و خاطرت از اون کنسرت
والا یبار رفتم کنسرت استادم . اونجا استاده گیتارم نوازنده بود . هیچی من دیر رسیدم اواخرش بود . فقط دسته گل را تقدیمش کردم و تبریک و ... ندیدم گل کاشت یا دسته گل . اما کنسرت خواننده و ... نوچ .
12) یه سوال شخصی هم بپرسم برم بخوابم هه هه. عاشق شدی؟ اگه آره بدبخت کی به جونش افتاده!!  ) اگه خواستی هم توضیح بده کی بوده و چیو اینا. اگه نه هم مهم نیست بعدا به خودم بگو  
نه والا . اگرم شده بودم که دیگه بدبخت تعریف کردنی نبود دیگه . بدبخت . هاها .
با تشکر از زمانی که در اختیار من گذاشتین. :دی
دفعه ی دیگه وقت بگیر از منشیم که اینجوری شرمنده نشی . خواهش میشه ولی تکرار نشه .
................
10/31/2011 7:14 pm

Moderator
Forum Fanatic

Originally Posted by MaZi Mtz:
همـــــکاررررر
دوسسسستت
رفیـــــــققق

عالی بود جوابات. هاها مخصوصاً پ نـ پ. هاها کلی خندیدم. ولی من ایران بیام فقط فریبا رو میبینم با بقیه کاری ندارم. بچه خوبیم ! :دی

شعرتم که حرف نداشت. شاهین اینو بخونه فکر کنم اشک نداشته بیاد به چشاش ) بنده خدا

سوال آخرم منظورتو رسوندی. همه به خاطر هم میان هرکی هم نمیاد که خییییلی بی خبره و همه هیجان زندگی رو از دست داده هاها.

سری دوم.. بزودی

اووووو پس سوغاتی یادت نره دیگه . منم قول میدم یه وقت ازاد جور کنم که بتونم ببینمت . وای خیلی سرم شلوغه . شاید یکی از پروژه های مهم رو بیارم با همفکری هم بررسیش کنیم . پروژه ها رو هوا نمونه . یه پروژه هم که ترور شاهینه . هاها . اهان خوبه همینو نگه میدارم تا بیای .
................
11/04/2011 11:28 am

Administrator
Forum Expert

با تشکر از جواب های بسیار زیبات هاها
ایشالله فیلمشم شاید به خاطر تو رفتم :دی

هرکی سوال داره بفرمووویوو
................