Page 12 / 13 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 « previous | Next »
coffee with you
10/14/2011 2:21 am

Forum Fanatic

Regist.: 08/30/2011
Topics: 8
این فریبا خیلی بی معرفته . بهم نگفت وگرنه من دوست داشتم بیام و سوال بپرسم . باز هم خوبه که اومدم .
لطفا به سوال های من هم جواب بده حامد .
چشم طناز جان

بجز اینترنت سرگرمیت چی هست ؟
با دوستام بودن

از نظره تو یه زندگی ایده آل یعنی چی ؟
زندگی ایده آل یعنی یک روز رو بدون فکر و غصه سپری کردن ، 1روز از ته دل شاد بودن، یعنی 1روز وقتی میخوای بخندی قبلش نگی"گور بابای مشکلات فعلا خوش باش"

بجز خانواده . بیشترین محبت رو از کی دیدی ؟ از کسی که بهش محبت کردی یا کسی که محبت نکردی ؟
از یک دختر، محبت کرد و من هم محبت کردم، ولی دیروز دیگه تموم شد!

چه رنگی هستی ؟
خاکستری

سرمایی هستی یا گرمایی ؟
سرمایی

چه طعمی رو دوست داری ؟
طعم خاصسی نیست ، هر طعمی جای خودش خوبه

تیک عصبی داری ؟ کلا تیک خاصی داری ؟
فکر نکنم تیک داشته باشم، بچگیم از اینا بودم که زود زود پلک میزدن ، اما الان فکر کنم تیک ندارم

وقتی ناراحت هستی چکار میکنی برای آرامش ؟ مثلا قدم میزنی . میخوابی یا هرکاره دیگه که میکنی رو بگو ؟
آهنگ گوش میدم تا خوابم ببره
بعضی وقتا هم میام نت

بچه چندمی ؟
سوم و آخر

دوست داری بیشتر کدومش باشی ؟ عمو یا دایی ؟
جفتش هستم، فرقی نداره، فقط بچه دختر دوست داشتنی تره

از دوران بچگی آرزویی داشتی که برآورده نشده و الآن بتونی انجامش بدی ؟ یا بوده و انجام دادی رو بگو .
100٪ شاید تک تک چیزهایی که دارم و اتفاقاتی که میوفته یک زمان آرزوم بود
ولی آرزوهای بچگی مهم نیست به نظرم ، آرزوهای دوران بزرگسالی هستن که خیلی مهم هستند و هیچوقت برآورده نمیشن!

اگر قرار بود تو فوتبال باشی انتخابت چی بود ؟ بازیکن ؟ مربی ؟ سرپرست ؟ مدیر عامل ؟ یا بقیه پست ها ؟
فکر کنم مربی خوبی میتونستم بشم؛ بلدم خوب داد بزنم! و فکر کنم از تاکتیک هم چیزایی سرم میشه

دوست داری که بتونی با خواهرت بری استادیوم ؟
خواهرم اگه بره با شوهرش میره! ولی خیلی دوست دارم استادوم برای دخترا هم آزاد بشه، واقعا یکی از حقوق اولیه دخترهاست، کلا طرفداری برابری جنسی هستم

................
http://up1.iranblog.com/images/3pigwz4m96pysj98rt6.gif

شکلک برای استفاده در انجمن:
http://elija.blogfa.com/8808.aspx
10/14/2011 8:13 am

Junior Member

Regist.: 09/05/2011
Topics: 0
تشکر که جوابم رو دادی . من هم آرزو داشتم برای این حقوق اولیه احترام قائل بودن . ولی اونجوری فریبا همیشه تو استادیوم بود . فکر کنم لیدر قسمت خانمها میشد اون هم خوب بلده داد بزنه ولی فقط وقتی عصبانی بشه . تو هم سرمربی بشو فریبا هم لیدره هوادارن تیمت . من هم برای هر دوتون آرزوی موفقیت دارم .
10/14/2011 12:43 pm

Forum Fanatic

Originally Posted by Tannaz Salehi:
تشکر که جوابم رو دادی . من هم آرزو داشتم برای این حقوق اولیه احترام قائل بودن . ولی اونجوری فریبا همیشه تو استادیوم بود . فکر کنم لیدر قسمت خانمها میشد اون هم خوب بلده داد بزنه ولی فقط وقتی عصبانی بشه . تو هم سرمربی بشو فریبا هم لیدره هوادارن تیمت . من هم برای هر دوتون آرزوی موفقیت دارم .

تو هم میتونستی رونشناس تبم بشی طناز :دی
................

10/14/2011 8:32 pm

Administrator
Forum Expert

Regist.: 08/29/2011
Topics: 9

Originally Posted by Hamed HMpour:

Originally Posted by Tannaz Salehi:

تو هم میتونستی رونشناس تبم بشی طناز :دی

توام آبدارچی :دی
................
http://i51.tinypic.com/2nm15ow.gif
10/15/2011 1:24 am

Forum Fanatic

من حتی اگه یه آیدارچی باشم، یه آبدارچیه با شرف هستم، اما تو چی؟ تو چیکار برای این تیم کردی؟ تو چیکار برای این بچه ها کردی؟ آررره من یه آبدارچیم که هرچی از دستم بر اومد برای تیم کردم و تو مشغول دزدی از تیم بودی ، آرهههههههه من یه آبدارچییییییییییییم

(دیالوگ شاهرخ خان در یک فیلم هندی )

................

10/16/2011 1:21 pm

Administrator
Forum Expert

=))
تو هم شاهرخی شدی؟ )

ای بابا. زندگیرو میبینی. هرچی مایه بذاری، هرکاری بکنی خالصانه از ته قلبت برای بچه ها و تیمت... آخرشم امثالی مثه "آقایون" میان حرفایی میزنن که بهتره بی جواب بمونه.
................
10/21/2011 4:43 pm

Moderator
Forum Fanatic

شوخی شوخی با شاهرخ شوخی ؟ شما مگه خودتون ناموس ندارین . دِها دِها .
باز این طناز من رو در نقشه بلندگو دید . شیطونه خودش سر تکون میده میگه هیچی نگو هیچی نگو دیگه من چی بگم . اینبار شیطون به دادت رسید . فک کن طناز بشه روانشناس . کله تیم روانی میشن . تیم روانپریشان . هاها
من که مدیر عامل یا سرمربی کمتر نمیشم جانه پرویز اصرار نکنید .
................
فقط پرسپولیس ...فقط علی کریمی
10/21/2011 6:27 pm

Administrator
Forum Expert

تو بشو تدارکات

میگم داوطلب بعدی کیه؟ یا باید حتماً با زور باشه؟
................
10/23/2011 2:54 pm

Moderator
Forum Fanatic

کی من ؟ کی این ؟ نخیر من موضع خودمو گرفتم . غیر از اون دو هرگز . اون یارو هست تو پرسپولیس که تپل و سیاهه . تو همه ی قهرمانی ها هم فرتی کاپو میگیره دِ بدو در رو . اون احیانا تدارکاته . ببین باید چاق باشه دنبال گزینه بهتر باش . داوطلب نداریم بحث به انحراف کشیده شد . به به
................
10/23/2011 3:21 pm

Forum Fanatic

توجه توجه
نفر بعدی کسی نیست جز فریبا
با خودش هم هماهنگ شد ، از امشب به مدت 2هفته فریبا میهمان ما هست و همزمان با نوشدن قهوه داغ و سوزناکش به سئوالات شما جواب خواهد داد :دی
................

10/23/2011 3:36 pm

Moderator
Forum Fanatic

هماهنگی صورت نگرفته تکذیب میکنم .   آخ آخ ولی قهوه میچسبه هم به خاطره داغی قهوه هم گله روی شوما دوسته عزیز اوکی . فقط جمعیت خودشونو کنترل کنن به همه نوبت میرسه . یکی یکی . هاها  
................
10/24/2011 7:18 am

Forum Fanatic

سلام
سری اول سئوالات 20 تایی :دی

1-     خودت رو معرفی کن
2-     چطور با قرمزته آشنا شدی؟
3-     چطور مدیر شدی؟ با روابط یا ضوابط؟
4-     اولین دوستت تو قرمزته کی بود؟
5-     چه تاپیکی رو دوست داشتی؟
6-     از چه تاپیک بدت میومد؟
7-     از کی میدونستی قرمزته قرار تعطیل بشه؟
8-     به نظرت الان قرمزته راه بیوفته اون محبوبت قبلی رو پیدا میکنه؟
9-     از شاهین چه خبر؟
10-     پروفایل شاهین تو فیسبوک چیه؟ :دی
11-     اگه ورود زنها به استادیوم آزاد بود فکر میکنی چند درصد بازی ها رو میرفتی؟
12-     تیم 11 نفره تاریخ فوتبال پرسپولیس رو بگو
13-     نظرت در مورد من که قبلا پرسپولیسی بودم ولی الان نیستم چیه؟
14-     به پرسپولیس  توهین بشه بیشتر ناراحت میشی یا به شاهرخ خان؟
15-     چه در بالیوود هست که فربای ما را جذب کرده؟
16-     به توجه به اینکه احتمالا جوابت شاهرخ خانه؛ چه در شاهرخ هست که در سایر سوپر استارها نیست؟
17-     واسه شاهرخ جک بگن یا مسخرش کنن بهت بر میخوره؟
18-     حاضری مثلا با بابات سر شاهرخ یا پرسپولیس بحث کنی؟
19-     فکر کن شاهرخ خان استقلال رو میخره و پرسپولیس رو یک کسی که با شاهرخ خان خیلی مشکل داره(من نمیشناسم ولی حتما تو میشناسی :دی  شاهرخ بهت میگه یا من یا پرسپولیس، چه میکنی؟‌:دی
20-      تیم وسط جدول بودن بدتره یا از استقلال باختن یا از ملوان (شایدم پگاه بود:دی) 4تا خوردن؟ :دی
................

10/24/2011 8:28 am

Moderator
Forum Fanatic

سلام
علیک سلام  . حال شما ؟
سری اول سئوالات 20 تایی :دی
تو خوده نمره بیستی یا من ؟
1- خودت رو معرفی کن
بنام خدا فریبا آرمان هستم . شما ؟
2- چطور با قرمزته آشنا شدی؟
من فقط تو سایت شاهرخ فعال بودم و دیگر هیچ اما با اون بردهای پرسپولیس کلی ذوق زده بودم و هی سرچ میکردم دنبال عکس و مطلبو اینا تو سایتهای مختلف رفتم اسماشون یادم نیست اما عضو نمیشدم . به قرمزته هم رسیدم و خوندم چند تا از نوشته های بچه ها و شاهین رو دیدم . تا جایی که یادمه یه متنی بود که داشت از بچه ها میخواست به نظرات هم احترام بگذارن و این رو با طنز و خیلی باحال بیان کرده بود و بچه ها هم بعدش اروم شدن . البته خیلی موضوع بزرگی نبود از اون جو و اون نوع شوخی و سنگین نبودنه جو خوشم اومد و عضو شدم و از فرداش هم پست دادم . آخی یادش بخیر بعده بازی با ذوب اهن بود فک کنم .
3- چطور مدیر شدی؟ با روابط یا ضوابط؟
والا دو ماه بود که عضو شده بودم و فعال هم بودم و بین مدیرا فقط مازی و شاهین رو میشناختم که بینشون فقط مازی دوستم بود . یروز شاهین بهم پیغام داد که مایلی با ما همکاری کنی ؟ منم گفتم اوکی و تو خبرگزاری سایت بودم همراه با باربد  و خود شاهین . بعد از مدتی وقتی قرار شد به مدیرا اضافه بشه شاهین من و باربد رو که از قبل آشنایی داشت انتخاب کرد . البته با تشکر از مازی و مهدی که رای مثبت دادن و من اول انتخاب شدم . هاها . حالا روابط بود یا ضوابط ؟
4- اولین دوستت تو قرمزته کی بود؟
مازیار
5- چه تاپیکی رو دوست داشتی؟
کافی . همرو تقریبا
6- از چه تاپیک بدت میومد؟
تاپیکهای تکراری با اسم های مختلف اما همش یه مضمون داشت عشق و عاشقی . کلا تاپیکهایی که فقط اسمشون فرق داشت اما مطلبش همون بود متنفر بودم .  
7- از کی میدونستی قرمزته قرار تعطیل بشه؟
فک کنم شاهین سه هفته قبلش به ما گفت و یکم بعدش اعلام کرد .
8- به نظرت الان قرمزته راه بیوفته اون محبوبت قبلی رو پیدا میکنه؟
شاید . ولی مطمئنا همه ی بچه های سابق نیستن و یه حال و هوای دیگه داره . اما خب چرا که نه ؟ تازه ما بچه های قدیمی بیشتر قدرشو میدونیم .
9- از شاهین چه خبر؟
سلامتی . تو بلاد کفر حالشو میبره . به گفته ی خودش سرش شلوغه . ولی بلاد کفره دیگه سر شلوغ و خلوت این کفره لاکردار دلنشینه .
10- پروفایل شاهین تو فیسبوک چیه؟ :دی
هان ؟ الو ؟ الو ؟ صدا نمیاد ... قطع و وصل میشه . همین نزدیکیهاست . نامحسوس
11- اگه ورود زنها به استادیوم آزاد بود فکر میکنی چند درصد بازی ها رو میرفتی؟
هر وقت حسش بود . ولی به خاطره علی کریمی اکثرشو . اما اگه نباشه شاید در سال یبار . البته بستگی داره کسی باهام بیاد یا نه کلا تنهایی حال نمیکنم جایی برم . کسی هست با من بیاد ؟ همین دیگه فهمیدن کسی پایه نیست با من بیاد خانمها رو راه نمیدن . خاک تو سرشون که مردها فحش میدن خانمها رو محروم میکنن . مملکته نفهمه ما داریم ؟ البته اون حکامش
12- تیم 11 نفره تاریخ فوتبال پرسپولیس رو بگو
یعنی چی ؟ بهترین ها منظورته ؟ پست مستها رو ولش من ترکیب میچینم بدون در نظر گرفتن پست . علی کــــــــــریمی . عابدزاده تو دروازه فراموش نشه اما مقدم علی بود . بعد بقیه هرچی مرامته خودت بزار .
13- نظرت در مورد من که قبلا پرسپولیسی بودم ولی الان نیستم چیه؟
نظری ندارم . چه بهت بگم آخه ؟ چیکارت کنم ؟ البته طبیعیه تیمه شهرته مثله تیم ملی ما . مثلا به من بگن تیم ملی یا منچستر ، بارسا . مقایسش عقلانی نیست.تراکتور تیمه شهرته باید باشی . اما غیر از اونم تیم دوم میتونی داشته باشی . اگه پرسپولیسه که ای ول اگه نه فقط کیسه نیستی کافیه . هاها
14- به پرسپولیس توهین بشه بیشتر ناراحت میشی یا به شاهرخ خان؟
شاهرخ . چون شاهرخ شخص هست اما پرسپولیس از اشخاص ساخته شده اما اصلش هم نام و تاریخشه که اون اشخاص گاه به گاه بهش هویت میدن و تاریخش رو میسازن .
15- چه در بالیوود هست که فربای ما را جذب کرده؟
فقط شاهرخ . من جذب بالیوود نیستم اتفاقا زیاد باهاش حال نمیکنم . هیچ فیلمی رو هم غیر از فیلم شاهرخ ندیدم . اگرم دیده باشم کامل ندیدم . مثلا اگه نشون بده یکم ببینم یا به خاطره یه صحنه یا تیکه خاص که ازش حرف زده شده رو ببینم و بیخیال . در کل بالیوود کیلو چنده ؟ فقط شاهرخ .
16- به توجه به اینکه احتمالا جوابت شاهرخ خانه؛ چه در شاهرخ هست که در سایر سوپر استارها نیست؟
ای کلک میدونستی چرا پرسیدی ؟ برای اذهان عمومی ؟ چقدرم اینجا زیادن . هاها . خب من بقیه سوپراستارها رو خیلی نمیشناسم که مقایسه کنم اما من خاکی بودن و تواضع شاهرخ رو دوست دارم . اینکه برعکس بعضی های دیگه احساساتش رو راحت میگه و با طرفدارهاش جوری برخورد میکنه که احساس کنن اونها سوپراستارن نه شاهرخ . از اون کودک درونش که هنوزم قابله حسه . عینه بچه هاست هم شیطون هم حساس و در عین حال با سیاست . هم یه پدره نمونه اس هم یه شوهره عالی هم یه برادر مهربون و هم یه دوست خوب برای دوستاش . دنیای سوپرستاری رو ساده میگیره و سعی میکنه به همه بگه آدمیه مثله همه و با بقیه فرقی نداره در اوج ثروتش بینه بقیه بازیگرها از همه ساده تره رفتارش . و خیلی چیزهای دیگه که بسه دیگه همین ها منو تو این موقعیت قرار نده . در ضمن اولین بار لبخندش و چهره ی شیطونش رو دره خونه همسایمون دیدم چند دقیقه منم بهش لبخند زدم . بعد اسمشو پرسیدم و ... هی هات .
17- واسه شاهرخ جک بگن یا مسخرش کنن بهت بر میخوره؟
خب این اتفاق برای هرکسی که دوست داری بیوفته ناراحت میشی . اما معمولا سعی میکنم نقطه ضعف دسته کسی ندم . شاهرخ با تمسخر یا توهین کسی کوچیک نمیشه . هیچکس با این حرفها کوچیک نمیشه مگر اینکه کوچیک باشه .  
18- حاضری مثلا با بابات سر شاهرخ یا پرسپولیس بحث کنی؟
سره پرسپولیس که خیلی بحث میکنیم . اعصاب برام نمیگذاره همیشه بهش میگم کاش استقلالی بودی . اخه بابام با یه پاس اشتباه شروع میکنه عینه گارشگرها . البته آیه ی یاس میخونه جای گزارش . اکثره اوقات تا شروع میکنه یا کانال رو عوض میکنم یا میرم تو اتاق اونم میاد دنبالم و میگه اوکی بیا من میرم حییاط یا چیزی نمیگم تو بیا ببین . تقصیره خودمه تیوی رو بردم اتاقه اونها وگرنه میومدم تو اتاقم نگاه میکردم اونم تو هال . سره شاهرخ نه ، هی وای چه حرفها . فقط بابام چندی ویدئو از شاهرخ دیده در مورده علاقه مردم به شاهرخ و دختری که از هیجان دیدنه شاهرخ از رو ویلچر بلند شد اون شب بابام هم تحت تاثیر قرار گرفته بود یکم چشمش خیس بود . واسه همین شاهرخو دوست داره .
19- فکر کن شاهرخ خان استقلال رو میخره و پرسپولیس رو یک کسی که با شاهرخ خان خیلی مشکل داره(من نمیشناسم ولی حتما تو میشناسی :دی شاهرخ بهت میگه یا من یا پرسپولیس، چه میکنی؟‌:دی
غلط کرده هرکسی پاشه پرسپولیس رو بخره . شاهرخ منچستریه پس اگه بخواد تیمی بخره قرمز میخره . حالا فرض بر محاله تو هم باشه من پرسپولیسی میمونم اما خو تنفرم از استقلال کمتر میشه حداقل از باختاش خوشحال نمیشم . پرسپولیسم دوست میدارم اما از مدیرش متنفرم . اه اه . مطمئنا کاپ اخلاقو  استقلال میبره . دشمن شاهرخ در حال حاضر سلمان خان هست که بنده اون زمان هم که با هم جون جون بودن از این مرتیکه الکلیه روانی بدم میومد . وقتی با هم دعواشون شد من کلی حال کردم .
20- تیم وسط جدول بودن بدتره یا از استقلال باختن یا از ملوان (شایدم پگاه بود:دی) 4تا خوردن؟ :دی
هیچکدوم ، این سواله تو با  اون شکلک ... دِها .
................
10/25/2011 9:13 pm

Administrator
Forum Expert

الان مدیریت باید بره تمرین. از الان برای فردا آماده کن خودتو فریبا تا بیام :دی
................
10/26/2011 10:58 am

Moderator
Forum Fanatic

از این مدیر به اون مدیر . من خسته ام بس که جمعیت زیاد و شلوغی و سروصدا و عدمه رعایتِ حق دیگری در تاپیک ها رو کنترل کردم . ولی چه کنیم دیگه همکار من خودمو آماده میکنم .
برم خودمو تقویت کنم یه چی بخورم جون بگیرم . هاها
................
Page 12 / 13 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 « previous | Next »
Login with Facebook to post
Preview