ایشالله جوابای منم نمیپره:دی
اوندفه ک نپرید ایشالا ایندفم نمیپره
عضو صورت دخترا دیگه؟ چشم و لب :دی
پ نه پ عضو پسر :دی عضو هیکل چی ؟
بهریت خصلتی ک داری فکر میکنی چیه ؟
فکر کنم پررو نیستم خیلی خوبه، البته برای خودم خوب بود پررو بودم ها ، اما نمیخواستم برای بقیه اعصاب خورد کن باشم (پررو نیستم تو دنیای واقعی ، کلا شخصیتم با نت فرق میکنه
:دی)
ینی چی پررو نیستی ؟ تو چ مواردی ؟ با ذکر مثال توضیح بده
درستو تا کی میخوای ادامه بدی ؟
بستگی به خیلی چیزا داره، اما آنچه که مسلم هست از درس متنفرم و فکر کنم بیشتر از این
نتونم اصلا ادامه بدم و دست خودم نیست
من همیشه ب تو افتخار میکردم مهندس :قلب
10 سال و 50 سال آیندتو پیش بینی کن ببینیم کجایی :دی
10 سال بعد کسی هستم که دارای یک شغل غیر مطمئن هست که هر لحظه استرس از دست دادن کارش رو داره و در مشکلات مالی داره دست و پا میزنه و جوونیش تموم شده و خیلی افسردست و به خودکشی فکر میکنه
:دی
چرا انقد نا امید ؟ واقعا پیش بینیت از آیندت اینه یا شوخی بود ؟
50
سال بعد اگه خودکشی نکرده باشم :دی یه پیرمردم تو خانه سالمندان که با خاطرات این روزهام و احتمالا شماها دارم زندگی میکنم ، از کجا معلوم تو هم تو همون خانه سالمندان نباشی ولی چون آلزایمر داریم اسم همو نمیدونیم :دی
نه بابا مهندسا آلزایمر نمیگیرن یادمون میاد همدیگرو با هم ملتو سوژه میکنیم :دی
ی انتقاد سازنده از من
خیلی شبیه خودمی شیما، نمیگم هیچ عیبی نداری ، مسلما تو هم مثل همه پر عیب و ایرادی اما تقریبا عین منی و آدم نمیتونه از خودش انتقاده سازنده بکنه که
راستی من همیشه به این موضوع فکر کردم که اگه دختر بودم بیشتر از همه دخترایی که میشناسم احتمالا شبیه تو میشدم ، به نظر تو هم؟ :دی
اا منم تو ی چیزایی حس میکنم زیادی مشترکیم :دی ایشالا دخترت مثه من میشه
عمران شهرسازی یا معماری ؟ البته بدون تعصب بگو :دی
بی تعصب میگم عمران ، عمران بنیادی تر هست ، کارهایی که عمران میکنه جزء نیازهای اولیه برای زندگی هست ، ولی کارهایی که شهرسازی و معماری میکنه برای بهتر کردن زندگی آدم ها هست
الان اکثره ساختمونایی ک با توجه ب آب و هوا و اقلیم و نوع نیازه ساکنین ساخته نشدرو عمرانیا ساختن ک از لحاظ ظاهریم جذابیتی ندارن فکر نمیکنی ی معماره ک ب ساختمون هویت میده ؟ وقتی ساختمون هویت نداشته باشه چ کاره اساسی روش انجام گرفته ؟ :دی
دوس داری حیوون خونگی داشته باشی ؟ چ حیوونی ؟
زیاد علاقه ندارم به نگه داشتن حیوون خونگی ولی اگه میشد گرگی رو تربیت کنم (رام نه، تربیت) دوست داشتم نگهش دارم
اکثره روانشناسا میگن اونایی ک میخوان بچه دار بشن یا ی بچه انسانو تربیت کنن اول باید ی حیوونو تربیت کنن و رفتار با حیوونو یاد بگیرن تا بتونن بهترین رفتارو با ی انسان داشته باشن
با توجه ب عرایضم قبل از این ک پدر بشی ضروری نمیبینی ک رفتار درست با حیوونو یاد بگیری؟
مرسیییی
خواهششششش اینارم بجواب