Page 11 / 13 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 « previous | Next »
coffee with you
10/03/2011 2:11 am

Forum Fanatic

Regist.: 08/30/2011
Topics: 8
واسه من یه شایعه بساز
فریبا میخوادئ قرمزته رو دوباره باز بکنه و ادمین خودشه!! :دی

واسه مازی یه شایعه بساز ؟ مازی شایعه خورش ملسه
مازی تصمیم گفته آدم بشه :دی بچه مثبت باشه :دی . توبه کرده :دی

یه حقیقتو در موردم بگو که نگفتی ... انتقاد یا هرچی
حقیقت در مورد فریبا اینه که بر خلاف طاهرش که میخواد سفت و سخت و مردونه به نظر برسه خیلی احساسی هست ولی بروز نمیده و احساساتش رو میریزه تو خودش و به نوعی خیلی درونگرا هست و برای خودش سخته مخهصوصا موقع تحمل مشکلات و باید خودشو تخلیه کنه ، روش مردها رو در پیش گرفته

یه اسم واسم بزار غیر از اسمه خودم . میدونم همین قشنگه. .ولی تو یکی دیگه بزار .
نرگس
این هم گلش بید

حالا واسه مازی یه اسم دیگه ...
جاسم :دی:دی
هم دوست داره هم به یه تروریست بیشتر میاد :دی

یه لقب واسمون بزار .
فری شارخلاور :دی
مازی گوخورلاور :دی

کلا تیریپ من و مازی بید . (مازی دارم شروع میکنم به تبلیغات ))
چی تریپتون بید؟ و نگرفتم اینحارو :-؟

فرض کن قرمزته باز شد و شاهین بخواد یا من مدیر باشم یا مازی و از تو نظر قطعی بخواد کدوم انتخاب میکنی ؟ چرا ؟ هر دو نداریم گفته باشم . هیچکدوم داریم ولی سست عنصر نباش یکیو انتخاب کن . تو برگزیده ای . هاها
تورو ، مازی هنوز بچس جا واسه پیشرفت داره ولی تو باید آخرین شانس رو بهت بدم :-" :دی:دی
تورو انتخاب میکنم چون مدبر تر از مازی هستی ، مازی احساسیه ، مازی بهت بر نخوره برو :دی

فعلا
دمت گرم

این صندلی بیشتر برای شما داغه تا من ؛ بیشتر خودتون رو به چالش میکشین تا من :دی ها ها :دی
................
http://up1.iranblog.com/images/3pigwz4m96pysj98rt6.gif

شکلک برای استفاده در انجمن:
http://elija.blogfa.com/8808.aspx
10/03/2011 4:24 pm

Administrator
Forum Expert

Regist.: 08/29/2011
Topics: 9
هاها من احساساتیم؟

ولی دوست داشتم سوالارو هاها کلی خندیدم. مخصوصاً اسم دومم. فقط لقب عرب بهمون نزده بودن که اینم شد دیگه )
................
http://i51.tinypic.com/2nm15ow.gif
10/03/2011 5:43 pm

Moderator
Forum Fanatic

ای ول باحال بود . منم کلی حال کردم . واو من گل نرگس دوست دارم . مغسی . بابا شایعه به حقیقت بپیونده ملت حالشو میبرن ولی من مدیر کل بشو نیستم . هاها
به به چه حقیقتی رو افشا کردی . ای جلب . روزگار از ما سنگ ساخت . مثلا .
ماجراهای من و مازی . با تشکر از حامد .  
................
فقط پرسپولیس ...فقط علی کریمی
10/06/2011 3:10 am

Junior Member

Regist.: 08/31/2011
Topics: 0
ایشالا ایندفه دیگه سوالام نمیپره  

دوس داری از آیندت خبر داشته باشی یا میخوای ییهو سورپرایز بشی ؟

کدوم عضو صورت واست جذاب تره ؟

بهریت خصلتی ک داری فکر میکنی چیه ؟

درستو تا کی میخوای ادامه بدی ؟

10 سال و 50 سال آیندتو پیش بینی کن ببینیم کجایی :دی

تاثیر گذار ترین شخص توی زندگیت کی بود ؟

ی انتقاد سازنده از من  

عمران شهرسازی یا معماری ؟ البته بدون تعصب بگو :دی  

دوس داری حیوون خونگی داشته باشی ؟ چ حیوونی ؟
10/06/2011 5:14 pm

Moderator
Forum Fanatic

حامد به بخش جواب . آقای حامد هاشمپور به بخش جـــــــــــــــــواب . بدیو یه خانم محترم سوال فرمودن  
................
10/07/2011 1:21 am

Forum Fanatic

Originally Posted by Fariba Rman:
حامد به بخش جواب . آقای حامد هاشمپور به بخش جـــــــــــــــــواب . بدیو یه خانم محترم سوال فرمودن  

اومدم اومدم، همین الان :دی
................

10/07/2011 1:37 am

Forum Fanatic

ایشالا ایندفه دیگه سوالام نمیپره
ایشالله جوابای منم نمیپره:دی

دوس داری از آیندت خبر داشته باشی یا میخوای ییهو سورپرایز بشی ؟
خب بستگی داره ؛ بعضی چیزا دونستنشون خوبه ، اما بعضی چیزا عذاب آوره ، فکر کنم عذابش بیشتره چون خیلی اتفاقای بد هست که نمیشه جلوشون رو گرفت ، البته خیلی ها رو هم میشه ولی فکر کنم نخوام بدونم

کدوم عضو صورت واست جذاب تره ؟
عضو صورت دخترا دیگه؟ چشم و لب :دی

فکر کنم پررو نیستم خیلی خوبه، البته برای خودم خوب بود پررو بودم ها ، اما نمیخواستم برای بقیه اعصاب خورد کن باشم (پررو نیستم تو دنیای واقعی ، کلا شخصیتم با نت فرق میکنه :دی)

بستگی به خیلی چیزا داره، اما آنچه که مسلم هست از درس متنفرم و فکر کنم بیشتر از این نتونم اصلا ادامه بدم و دست خودم نیست

10 سال بعد کسی هستم که دارای یک شغل غیر مطمئن هست که هر لحظه استرس از دست دادن کارش رو داره و در مشکلات مالی داره دست و پا میزنه و جوونیش تموم شده و خیلی افسردست و به خودکشی فکر میکنه
:دی

50 سال بعد اگه خودکشی نکرده باشم :دی یه پیرمردم تو خانه سالمندان که با خاطرات این روزهام و احتمالا شماها دارم زندگی میکنم ، از کجا معلوم تو هم تو همون خانه سالمندان نباشی ولی چون آلزایمر داریم اسم همو نمیدونیم :دی

تاثیر گذار ترین شخص توی زندگیت کی بود ؟
هم؟ فکر کنم خامنه ای، الان فکر میکنم آگه یه آخون باهوشتر مثل خمیلی سر کار بود احتمالا من دروغهاش رو باور کرده بودم و الان بسیجی بودم! خمینی خوب خر میکرد اما این بلد نیست ؛ دمش گرم که باعث شد من یکمی فکر منم

ی انتقاد سازنده از من
خیلی شبیه خودمی شیما، نمیگم هیچ عیبی نداری ، مسلما تو هم مثل همه پر عیب و ایرادی اما تقریبا عین منی و آدم نمیتونه از خودش انتقاده سازنده بکنه که
راستی من همیشه به این موضوع فکر کردم که اگه دختر بودم بیشتر از همه دخترایی که میشناسم احتمالا شبیه تو میشدم ، به نظر تو هم؟ :دی

بی تعصب میگم عمران ، عمران بنیادی تر هست ، کارهایی که عمران میکنه جزء نیازهای اولیه برای زندگی هست ، ولی کارهایی که شهرسازی و معماری میکنه برای بهتر کردن زندگی آدم ها هست

زیاد علاقه ندارم به نگه داشتن حیوون خونگی ولی اگه میشد گرگی رو تربیت کنم (رام نه، تربیت) دوست داشتم نگهش دارم

مرسیییی
................

10/07/2011 8:36 am

Junior Member

Regist.: 08/31/2011

ایشالله جوابای منم نمیپره:دی

اوندفه ک نپرید ایشالا ایندفم نمیپره

عضو صورت دخترا دیگه؟ چشم و لب :دی
پ نه پ عضو پسر :دی عضو هیکل چی ؟‌

فکر کنم پررو نیستم خیلی خوبه، البته برای خودم خوب بود پررو بودم ها ، اما نمیخواستم برای بقیه اعصاب خورد کن باشم (پررو نیستم تو دنیای واقعی ، کلا شخصیتم با نت فرق میکنه
:دی)
ینی چی پررو نیستی ؟ تو چ مواردی ؟ با ذکر مثال توضیح بده

بستگی به خیلی چیزا داره، اما آنچه که مسلم هست از درس متنفرم و فکر کنم بیشتر از این
نتونم اصلا ادامه بدم و دست خودم نیست

من همیشه ب تو افتخار میکردم مهندس  :قلب

10 سال بعد کسی هستم که دارای یک شغل غیر مطمئن هست که هر لحظه استرس از دست دادن کارش رو داره و در مشکلات مالی داره دست و پا میزنه و جوونیش تموم شده و خیلی افسردست و به خودکشی فکر میکنه
:دی

چرا انقد نا امید ؟ واقعا پیش بینیت از آیندت اینه یا شوخی بود ؟‌
50

سال بعد اگه خودکشی نکرده باشم :دی یه پیرمردم تو خانه سالمندان که با خاطرات این روزهام و احتمالا شماها دارم زندگی میکنم ، از کجا معلوم تو هم تو همون خانه سالمندان نباشی ولی چون آلزایمر داریم اسم همو نمیدونیم :دی

نه بابا مهندسا آلزایمر نمیگیرن یادمون میاد همدیگرو با هم ملتو سوژه میکنیم :دی

ی انتقاد سازنده از من
خیلی شبیه خودمی شیما، نمیگم هیچ عیبی نداری ، مسلما تو هم مثل همه پر عیب و ایرادی اما تقریبا عین منی و آدم نمیتونه از خودش انتقاده سازنده بکنه که
راستی من همیشه به این موضوع فکر کردم که اگه دختر بودم بیشتر از همه دخترایی که میشناسم احتمالا شبیه تو میشدم ، به نظر تو هم؟ :دی

اا منم تو ی چیزایی حس میکنم زیادی مشترکیم :دی ایشالا دخترت مثه من میشه

بی تعصب میگم عمران ، عمران بنیادی تر هست ، کارهایی که عمران میکنه جزء نیازهای اولیه برای زندگی هست ، ولی کارهایی که شهرسازی و معماری میکنه برای بهتر کردن زندگی آدم ها هست

الان اکثره ساختمونایی ک با توجه ب آب و هوا و اقلیم و نوع نیازه ساکنین ساخته نشدرو عمرانیا ساختن ک از لحاظ ظاهریم جذابیتی ندارن فکر نمیکنی ی معماره ک ب ساختمون هویت میده ؟ وقتی ساختمون هویت نداشته باشه چ کاره اساسی روش انجام گرفته ؟ :دی

زیاد علاقه ندارم به نگه داشتن حیوون خونگی ولی اگه میشد گرگی رو تربیت کنم (رام نه، تربیت) دوست داشتم نگهش دارم

اکثره روانشناسا میگن اونایی ک میخوان بچه دار بشن یا ی بچه انسانو تربیت کنن اول باید ی حیوونو تربیت کنن و رفتار با حیوونو یاد بگیرن تا بتونن بهترین رفتارو با ی انسان داشته باشن

با توجه ب عرایضم قبل از این ک پدر بشی ضروری نمیبینی ک رفتار درست با حیوونو یاد بگیری‌؟

مرسیییی

خواهششششش اینارم بجواب  
10/08/2011 4:06 pm

Moderator
Forum Fanatic

بیا عادت کرده پیجش کنم تا بیاد بجوابه . اصلا احترام به بانوان رو بلد نی . میبینی شیما جون . اینو هم یادش بدیم براش خوبه . دینگ دینگ دینگ . آقای حامد هاشم پور به بخش جواب . آقای حامد به صرف کافی داغ . آقای حامد اعصاب مصاب نداریم بدیو .
................
10/08/2011 7:38 pm

Administrator
Forum Expert

با تشکر از دوست عزیزمون.
ایشون مــــــــــــــرد نیستن! ولی بازم مرسی

داوطلب بعدی لطفاً خودش بیاد جلو تا زوری نکردیمش :دی
................
10/11/2011 1:51 pm

Forum Fanatic

پ نه پ عضو پسر :دی عضو هیکل چی ؟‌
) خیلی نامردی
نظر به اینکه اینجا باید همه چی رو جواب داد رک میگم :دی بک :دی

ینی چی پررو نیستی ؟ تو چ مواردی ؟ با ذکر مثال توضیح بده
پررو نیستم دیگه چجوری توضیح بدم؟:دی به حقوق بقیه احترام میزارمو اینا

من همیشه ب تو افتخار میکردم مهندس :قلب
افتخار از قلب به قلب تونل میزنه :دی:قلب

چرا انقد نا امید ؟ واقعا پیش بینیت از آیندت اینه یا شوخی بود ؟‌
نه شوخی نبود تو این مملکت همینه ؛ نا امید نیستم دورو برمو میبینم ...

نه بابا مهندسا آلزایمر نمیگیرن یادمون میاد همدیگرو با هم ملتو سوژه میکنیم :دی
هه هه :دی تا اون موضع خانه سالمندنارو زنونه مردونه کردن :دی (اگه الان نباشه)

اا منم تو ی چیزایی حس میکنم زیادی مشترکیم :دی ایشالا دخترت مثه من میشه
ایشالله :دی

الان اکثره ساختمونایی ک با توجه ب آب و هوا و اقلیم و نوع نیازه ساکنین ساخته نشدرو عمرانیا ساختن ک از لحاظ ظاهریم جذابیتی ندارن فکر نمیکنی ی معماره ک ب ساختمون هویت میده ؟ وقتی ساختمون هویت نداشته باشه چ کاره اساسی روش انجام گرفته ؟ :دی
اوش گروم بابا:دی ، میدونی ، عمران یعنی صرفه جویی در هزینه ، معماری یعنی هزینه اضافی :دی

اکثره روانشناسا میگن اونایی ک میخوان بچه دار بشن یا ی بچه انسانو تربیت کنن اول باید ی حیوونو تربیت کنن و رفتار با حیوونو یاد بگیرن تا بتونن بهترین رفتارو با ی انسان داشته باشن
با توجه ب عرایضم قبل از این ک پدر بشی ضروری نمیبینی ک رفتار درست با حیوونو یاد بگیری‌؟
=)) شیما مجری گری خیلی بهت میاد =)) باید اخبار بگی :دی
از بدو تولد با حیوونا سر و کله زدیم (دور از جون شماها) و به قول اسی تو قلعه حیوانات بزرگ شدیم مهندس

مرسیییی

خواهششششش اینارم بجواب
................

10/12/2011 5:49 am

Junior Member

Regist.: 09/05/2011
این فریبا خیلی بی معرفته . بهم نگفت وگرنه من دوست داشتم بیام و سوال بپرسم . باز هم خوبه که اومدم .
لطفا به سوال های من هم جواب بده حامد .
بجز اینترنت سرگرمیت چی هست ؟
از نظره تو یه زندگی ایده آل یعنی چی ؟
بجز خانواده . بیشترین محبت رو از کی دیدی ؟ از کسی که بهش محبت کردی یا کسی که محبت نکردی ؟
چه رنگی هستی ؟
سرمایی هستی یا گرمایی ؟
چه طعمی رو دوست داری ؟
تیک عصبی داری ؟ کلا تیک خاصی داری ؟
وقتی ناراحت هستی چکار میکنی برای آرامش ؟ مثلا قدم میزنی . میخوابی یا هرکاره دیگه که میکنی رو بگو ؟
بچه چندمی ؟
دوست داری بیشتر کدومش باشی ؟ عمو یا دایی ؟
از دوران بچگی آرزویی داشتی که برآورده نشده و الآن بتونی انجامش بدی ؟ یا بوده و انجام دادی رو بگو .
اگر قرار بود تو فوتبال باشی انتخابت چی بود ؟ بازیکن ؟ مربی ؟ سرپرست ؟ مدیر عامل ؟ یا بقیه پست ها ؟
دوست داری که بتونی با خواهرت بری استادیوم ؟
10/12/2011 3:08 pm

Moderator
Forum Fanatic

Originally Posted by Tannaz Salehi:
این فریبا خیلی بی معرفته . بهم نگفت وگرنه من دوست داشتم بیام و سوال

. عجب بابا ، مگه من سخنگوی قرمزته ام ؟معرفت رو اینجاها مسنجن ؟ ای ول یادم باشه افزایشش بدم . یه بلندگو بخرم . هاها
متن پی ام ایشون به بنده
سلام فریبا . کجایی ؟ فریبا این انجمن قرمزته رو درکل بستی  یا برای من بستی ؟و یه کاری کردی نتونم بیام ؟ بدجنس شدی باز ؟ کاش منم دوسته اینترنتی تو بودم بیشتر در دسترس بودی . خیلی بدی  ولی دوست دارم زیاد
رفیقه بد بین و شاکیه من دارم ؟ اینو قبل از اینکه بهم بزنگی برام فرستادی ؟ میدونستم میزاشتمت تو خماری . بی شخصیت زین پس درست پیغام بده که عمومیش نکنم . من دو سه روزی سفرم و نیستم واسه خودت حال کن تا بیام حالتو بگیرم . یو هاهاهاها
................
10/12/2011 7:01 pm

Administrator
Forum Expert

فریبا خشن می شود هاها

حامد بدو بیا سری آخرو جواب بده ولت کنیم بری :دی
................
10/13/2011 2:56 pm

Junior Member

Regist.: 09/05/2011
پس من تو لحظات آخر رسیدم . تشکر آقا مازیار . فریبا همیشه هم خشن هست هم مهربون . غیره قابل پیش بینی .
Page 11 / 13 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 « previous | Next »
Login with Facebook to post
Preview