Strona 1 / 2 1 - 2 Next »
The Miz
03.04.2011 11:29

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Jakie macie zdanie na jego temat ? Bo ja mam . Według mnie jest to 2 najlepszy heel obecnie w federacji . Jego mikrofon jest świetny , zawsze nakręca fajną gadkę . Ten finisher (skull crushing finale ) jest świetny , niedawno jak zaatakował johna cene i zrobił mu swój finisher john podobno dostał wstrząsu mózgu ale nie było to mocne wstrząśnięcie mózgu . Technika ów pana jest wystarczająca i niby prosta ale mi się podoba . Miz ma swojego podwładnego Alexa Riley'a   , który  niekiedy pomaga mu wygrywać walki .
................
Awesome456
03.04.2011 16:45

Uczestnik Junior

Tematy: 0
Świetna umiejętność Retoryki przy mikrofonie (urzekł mnie ostatnią gadką wtrącając się do Feud'u z The Rock'iem vs. John'em Cena'ą), wystarczająco dobrze walczy, by zasłużyć na swój dotychczasowy pas. Uważam go za 2 najlepszego Heela w WWE ostatniego roku, no i ten jego finisher

Nie jest może legendą na miarę np. Steve Austin, HBK, Triple H, Undertaker czy The Rock, ale za jakiś czas może się stać zawodnikiem o równych osiągnięciach co oni.

No i nie przeszkadza mnie postać jego pomocnika - Alexa Riley'a (a ostatnie walki u boku The Miz'a [np. z The Rockiem] całkiem mu nieźle wychodzą).

Pozdro!
04.04.2011 11:06

Moderator
Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011
Tematy: 3
Miz jest fantastyczną postacią! Jasne, nie wyskakuje 5 metrów nad ziemię, ale nie o to tylko chodzi w wrestlingu. Kto oglądał jego występy w  różnych programach w TV wie, że Miz jest niesamowicie charyzmatyczną postacią, znakomicie improwizuje i ma świetne poczucie humoru. W 100% medialna osoba, idealna do tytułu WWE Champion - na pewno dużo lepiej reklamuje WWE niż robiłby to nudny już do granic możliwości Cena.
................
Metal up!
04.04.2011 13:05

Uczestnik Junior

Rejestr.: 04/04/2011
Według mnie Miz wspaniale odgrywa role heela. Ma duze umiejętności w ringu i przy mikrofonie. ,,skull crushing finale" nazwa mówi sama za siebie. Jest na pewno najbardziej oglądanym mistrzem WWe i ciesze się że wygrał walke o pas na Wrestlemani.
09.04.2011 11:04

Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011
Uważam że The Miz jest jednym z najlepszych heel'ów federacji WWE, ma niezłą technikę ringową - choć nie jest lotnikiem to i tak jest dobry. Ma super piosenkę wejściową, finisher oraz powiedzonko : "Becouse I'm The Miz and I'm AWESOME!!!"     Prowadził kiedyś Tag Team z John'em Morrison'em, mieli nawt swój program który był super, dużo się w nim zawsze działo było trochę śmiesznie, trochę sztywno, ale i tak misię podobał. Wracając do Miz'a to mam nadzieję że jeszcze trochę potrzyma pas WWE bo jest o jeden z najlepszych z posiadaczy, ok to chyba wszystko

..............
Alexa04
10.04.2011 01:46

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Na wrestlefans.pl znalazłem coś takiego:
"Mówi się, że długoterminowym celem organizacji względem postaci The Miza jest faceturn, ponieważ jest on coraz częściej odbierany pozytywnie przez widownię, co jest spowodowane głównie tym, że Cena zostaje coraz częściej odbierany źle z powodu feudu z The Rockiem."

Czy wgl. wyobrażacie sobie Miza jako Heel'a ?  

............
JacoABG  

................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
01.06.2011 10:45

Uczestnik Senior

Rejestr.: 05/10/2011
Tematy: 4
miz jest spoko
01.06.2011 10:53

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8

Originally Posted by Jacek Balon:
Na wrestlefans.pl znalazłem coś takiego:
"Mówi się, że długoterminowym celem organizacji względem postaci The Miza jest faceturn, ponieważ jest on coraz częściej odbierany pozytywnie przez widownię, co jest spowodowane głównie tym, że Cena zostaje coraz częściej odbierany źle z powodu feudu z The Rockiem."

Czy wgl. wyobrażacie sobie Miza jako Heel'a ?  

............
JacoABG  

Tak bo nim jest
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
01.06.2011 10:55

Fanatyk Forum

Chodziło o Face'a ;D Pomylilem się..
Maksymilian, wiemy że umiesz wklejać zdjęcia nie musisz się popisywać.
................
03.06.2011 08:28

NOWICJUSZ

Rejestr.: 06/02/2011
Stad ten mecz  I quit! Czyli co, The Miz pojawi sie z maska i durnowatym kombinezonem vel Sin Cara? Przejdzie operacje plastyczna?
Nie wiem... ciagle sadze, ze tym I quit WWE strzelila sobie w stope.
03.06.2011 08:38

Fanatyk Forum

Tematy: 21
@up: człowieku, ogarnij się. Jaka maska, jaki kombinezon, jaka operacja? Co do prawdopodobnego face turnu ma walka o stypulacji I Quit? O czym ty gadasz?
................
Antarsan // Straight Edge
20.06.2011 09:26

Uczestnik Junior

Rejestr.: 06/18/2011
Tematy: 1
Miz napewno jest jednym z lepszych heeli w WWE.Ma świetne wejście i jest poprostu awesome przy mikrofonie.Szkoda że stracił pas WWE Championship na rzecz Ceny,ale myślę że niedługo go odzyska.
................
http://s3.ifotos.pl/img/imgres_hwpanqq.jpg
www.wrestling-tv.net
20.06.2011 15:32

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
W jego odzyskanie bardzo bardzo bardzo x200 bardzo wątpię :/ Miz przegrał z Riley`em i to raczej właśnie Riley będzie mógł liczyć na title shots . Fani go w tej chwili uwielbiają, ale co będzie kiedy feud`u z Miz`em toczyć już nie będzie ?!
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
27.06.2011 05:56

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Miz to najfajniejszy heel, mój ulubiony zawodnik, urodził się tak jak ja 8 października. Świetna wejście, co do mikrofonu to nie ma słów żeby wyrazić moją satysfakcję. WWE ciągle pisze że Miz jest najbardziej znienawidzony przez fanów a tu się okazuje że jest zupełnie inaczej! Co z tego że Amerykanie lubią TYLKO face'ów? Inne narody lubią i heel'ów i Miza. Co druga osoba, której sie pytam czy lubi Miza odpowiada mi że tak. A Alexa Riley'a nienawidze za wszystko!
27.06.2011 06:32

Fanatyk Forum

Nie przesadzaj, nie lubisz Alexa bo pokonał Miza ?
................
Strona 1 / 2 1 - 2 Next »
Login with Facebook to post
podglądu