Strona 2 / 2 1 - 2 « previous
The Miz
27.06.2011 08:37

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Czym bardziej ludzie będą lubić Miz`a tym gorzej dla niego i w końcu już nie będzie mógł być heel`em bo będzie miał face`ową reakcję fanów. Jeżeli ktoś lubi jakiegoś heel`a to na widowni nie powinien tego okazywać. Heel to heel u musi mieć heel`owską reakcję. R-Truth jak dla mnie jest tylko śmieszny dlatego nie ma takiej reakcji jakiej by chciał. Christian poprzez swój długi pobyt w WWE, duże um. i praktycznie żadnego większego wynagrodzenia za to, zdobył sobie wiele fanów, których po turnie nadal ma i kiedy on wchodzi to słychać reakcję 50/50 co dla heel`a jest złe. Więc bardzo dobrze, że Amerykanie reagują na heel`i tak jak reagują
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
11.07.2011 08:26

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Nie, nie lubię Alexa za wszystko. Jak tam koledzy pisali wcześnioej nie wyobrażam sobie Miza jako face'a.
11.07.2011 08:34

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Miz jako face - wyobrażam sobie.

Ja myślę że kreatywni zakłady zrobili, czy ci z RAW bardziej zakopią Miza, czy ci od SD bardziej zakopią Christiana. Miz obecnie to zwykła ciota, miejmy nadzieję że niedługo się to zmieni.
................
Antarsan // Straight Edge
11.07.2011 14:01

Poważny Uczestnik Senior

Hmmm... Miz jako face... Gdyby był facem a nie heelem to jedyne czego by nie robił to nie atakowałby z nienacka face'ów i nie miał pomocnika. Dodatkowo byłby jeszcze miły dla fanów. Cały czas by mówił coś tam coś, beacuse I'm The Miz and I'm AWESOME!!!
12.07.2011 06:38

Poważny Uczestnik Senior

Jak powiedział Marcin Miz to teraz ciota... Niestety musze sie z tym zgodzić... Według mnie CT powinno teraz przenieść Miza na SD i na SummerSlam lub na Night Of Champions dać mu walkę z Ortonem o WHC. Miz by wygrał. Lub jest też druga opcja ale jest chyba niemożliwa ze względu że rok temu Miz wygrał MitB i w tym roku raczej tego nie powtórzy. Ale jeśli by wygrał to o ile się orientuje mógłby wykorzystać walizeczkę na Dolphie Zigglerze i zdobyć pas Mistrza USA.
12.07.2011 07:19

Fanatyk Forum

Zdarzało się że ktoś wygrywał MitB 2 razy pod rząd, konkretnie był to CM Punk, ale wątpię żeby Miz dostał teraz title runa.
Poza tym walizka może być wykorzystana tylko na głównym pasie danego brandu, czyli WHC na SD i WWE na RAW.
................
12.07.2011 15:02

Poważny Uczestnik Senior

No chyba właśnie nie. Na SD bedzie walka o IC a na RAW o USA z tego z czego wynika z wiadomości od WWE
12.07.2011 15:23

Fanatyk Forum

No właśnie jednak tak. Zawsze jest mówione że walizka daje gwarantowaną walkę o pas ŚWIATA (world title) gdziekolwiek, kiedykolwiek przez rok. Po wygraniu walizki przez Kane'a rok temu, było mówione że walizka daje mu prawo do walki o pas World Heavyweight Championship. Poza tym WWE nie zmarnuje tradycji marnując walizkę na nic nie znaczący pas. Poza tym gdzie ty widzisz jakieś "wiadomości od WWE" odnośnie walizek Money in the Bank bo widocznie mi umknęły?
................
12.07.2011 15:47

Poważny Uczestnik Senior

To znaczy te wiadomości od WWE były przekazywane tutaj na forum przez różne osoby. Jak coś to było to na forum o galach PPV. Możliwe że to było nieprawdziwe albo źle zrozumiałem. W każdym razie ty chyba jesteś tutaj bardziej obcykany jeśli chodzi o WWE więc spierać się z tb nie bede ale warto by było wrócić do tematu. Bo jeśli masz racje z tym pasem to raczej Miz nie dostanie kolejnej szansy na pas. Chyba że... Christian dostał już chyba z 5 szans więc Mizowi też się należy.
13.07.2011 11:03

Fanatyk Forum

To, że walizka daje walkę o pasy główne może być potwierdzone m.in. poprzez wypowiedź Alberto, który powiedział iż wygrał Triple threat match o pretendenta do pasu WWE i będzie musiał to zrobić po raz drugi wygrywając MitB Ladder Match Raw, aby walczyć z Ceną Michał, w którym temacie wyczytałeś takie głupoty?
................
Just close your Eyes

13.07.2011 13:43

Poważny Uczestnik Senior

Sam juz nie pamietam ale jakies 2 tygodnie temu na forum o MitB chyba ktos pisał takie przypuszczenia ale może się myliłem.
A ty Kamil, chyba nie bardzo mnie lubisz?
13.07.2011 15:34

Fanatyk Forum

Dlaczego tak myślisz?   Po prostu jestem uczulony na ostatnie masowe przejścia ludzi z ESC do internetu Były takie chyba 4,5 osoby, które wszędzie pisały iż rEndy Orton jest najlepszy razem z rAyem Mysterio, ale ostatnio na szczęście znikły
................
Just close your Eyes

13.07.2011 15:48

Poważny Uczestnik Senior

Ja nie jestem taką osobą i nie mówię że rendy jest najlepszy. Po prostu po roku zacząłem używać fejsa i mam z kim pogadać o wrestlingu bo u mnie w klasie sa własnie takie osboy które mowia ze jasiek jest najlepszy bo wszystko wygrywa.
06.02.2012 03:39

NOWICJUSZ

Rejestr.: 02/06/2012
Tematy: 0
The Miz to moim zdaniem jeden z najlepszych heeli w WWE razem z Cody Rhodes'em, Del Rio i Ziggler'em. Na pewno ma wielki talent, troszkę powinien dostać pushu, np. na TT Champions z Rhodesem, równocześnie zasilając tą dywizję. Wtedy może jakiś feud z Primo & Epico, tylko tutaj jest problem że to były by oby dwa heelowskie drużyny, więc może feud z Kingstonem & Ryanem Masonem, którzy podobno mają być teraz Teamem.
Strona 2 / 2 1 - 2 « previous
Login with Facebook to post
podglądu