Strona 1 / 2 1 - 2 Next »
Money in the Bank - WYNIKI NA ŻYWO
17.07.2011 13:40

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
W nocy umieszczę wyniki gali Money in the Bank, aktualizacje zaraz po zakończeniu walk.

DANIEL BRYAN - SmackDown Mr. Money in the Bank o_O

KELLY KELLY - Divas Champion

MARK HENRY - zwycięzca walki o Pietruszkę

ALBERTO DEL RIO - RAW Mr. Money in the Bank

CHRISTIAN - NOWY WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION!

CM PUNK - NOWY WWE CHAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
................
Antarsan // Straight Edge
17.07.2011 19:34

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Spodziewałem się Sheamusa,  Cody`iego, wspominano o Barrecie, ale Bryan?! Tego się nie spodziewałem. Lecz obawiam się iż może to być pierwsza w historii niewykorzystana walizka.Tak w ogóle to kontuzja Sin Cary była naprawdę czy udawana?
W walce "dużych panów" raczej nie spodziewałem się zwycięstwa Show`a gdyż to Henry za każdym razem wychodził zwycięsko z ich takich przetarć.
W Raw Money in the Bank nikt nie widział innego kandydata niż Alberto.
Christian wygrał z czego bardzo się ciesze, jednak nie cieszę się do końca. W momencie kiedy został podpisany ten kontrakt iż DQ Ortona daje mu pas, można było się spodziewać iż w ten sposób wygra. W końcu pan Orton nie może przegrać w normalny sposób, a i oczywiście po walce musiał pokazać iż jest "lepszy".  Mam nadzieję iż nie zamierzają dłużej ciągnąć tego feudu.Orton zapewne weźmie rewanż na Summerslam, Christian go pokona, wkroczy Bryan i...właśnie tu jestem ciekaw czy będzie zamiana walizki na pas.
No i walka o pas WWE Jedna z najlepszych o ile nie najlepsza jakie ostatnio widziałem Nikt chyba zwycięstwa Punk`a się nie spodziewał? Więc skoro Punk wygrał, to chyba zostaje w federacji...tylko jestem ciekawy kiedy się pojawi A Alberto znowu ma pecha Ahhhh jestem taki zadowolony z tej jedynej walki, której nie oglądałem na żywo(komputer mi się wyłącza jak dłużej coś oglądam)  
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
18.07.2011 00:14

Uczestnik Junior

Rejestr.: 07/17/2011
Tematy: 4
Walki osobiście uważam za udane na tegorocznym MITB.
1)Walka o pas Div byłem pewien że Kelly Kelly wygra dlatego że ostatnio na Raw popisywała się zwycięstwami więc nie mogli odebrać jej złota.
2)Jeśli chodzi o MITB Smackdown , jak zobaczyłem rezultat to mało nie dostałem zawału Daniel Brayan[Face]????? Więc możemy spodziewać się niedługo przemiany w Heela.I ciekawe starcie Brayan vs Chrystian takiego jeszcze nie było.A co lepsze to Orton mógłby pomóc Brayanowi zdobyć pas a potem mu go z łatwością odebrac
3)MITB Raw walka ogółem ciekawa rezultat większość znała już  wcześniej.Ale z tego co widziałem Mr.Awesome nabawił się kontuzji.Czyli chwilowa nie obecność.
4)Henry vs Show hmmm..?Nie wiem co o tym myśleć gdyby nie ciągła kontuzja stopy Big Show'a  to nie wiem czy sprawy w tej walce nie potoczyły by śie inaczej ale Henry to Najsilniejszy Człowiek Świata a jak narazie to Big Show to Najcięższy Zawodnik Federacji{jeśli się nie myle,Jeśli tak to przepraszam}
5)W paru słowach Walka o WHC przewidziane odkąd wprowadzone zostały te zasady można było się spodziewać takiego obrotu sprawy.
6)Walka o Pas WWE największe zadziwienie z gali oprócz MITB Smackdown.CM Punk New WWE Champion????Tak to prawda.Zastanawia mnie to co wydarzy się dziś na Raw Punk odchodzi z pasem.Cena opuszcza WWE{niemożliwe największa twarz federacji???}Podejrzewam że będzie tak jak z Nexusem Barrett zwolnił Cenę a on i tak wrócił i podejrzewam że tym razem nie będzie inaczej.ALe Taką gale mógł bym widzieć co miesiąc.Wspaniałe walki,dobry Storyline i jest giT
18.07.2011 02:41

NOWICJUSZ

Rejestr.: 07/18/2011
Tematy: 0
A ja przypuszczałem że Cm Punk wygra, ale Cena   wróci na 100% będzie tak jak z Nexus kiedy tam występował.
To jest bez sensu po co coś takiego powtarzać drugi raz ?
Co raz gorsze osoby dostają te pasy, mógłby dostać np. Rey Mysterio, Evan Bourne itd. którzy coś pokazują.
Christian się cieszę że jest ponownym WHC, i to jest dobra zmiana bo denerwował mnie Orton z RKO chodź go też lubię
18.07.2011 03:41

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/19/2011
Cieszę się z takiego obrotu sprawy, wszyscy myśleli, ze wygra Sheamus, a tymczasem ogromna niespodzianka! Miałem nadzieję, ze wygra Punk, to mój ulubiony wrestler, bez niego w WWE będzie nudno . Christian już dawno powinien mieć pas, bo mu się należał, a stracił go po 5 dniach. Mam nadzieję, że Bryan nie wykorzysta za szybko tej walizki i da Christianowi potrzymać pas.
................
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/123/8/f/mason_ryan_by_captain_six-d3fhd1t.png
adik133 - Jajo - Major Danger - Silver Enforcer
http://wwetnarohsymulator.bnx.pl/news.php
18.07.2011 04:07

NOWICJUSZ

juz myslalem ze vince nam zafunduje chicago screwjob .ale jasiek musiał być honorowy i nie dopuścił do tego .
kto obstawiał bryana???????nikt.oby potrzymał troche ta walizke jak miz.
18.07.2011 04:30

Fanatyk Forum

ZAJEBISTE. Tyle mam do powiedzenia na temat Money in the Bank. Del Rio - wiedziałem, Bryan - totalny szok, Kelly - wiedziałem, Henry - o_O, Christian championem <jupi> no i Main Event który sprawił że poczułem się markiem, przy każdej próbie pinu wrzeszczącym TAK lub NIE. CM Punk championem - piękne. Świetne PPV, 10/10
................
18.07.2011 05:04

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Dla mnie bomba! Bardzo sie ciesze ze Punk jest mistrzem. A jasiek niech odchodzi. Wiadomo ze wroci ale to na NoC mi sie wydaje. Christian tez dobrze. Del Rio - liczyłem na ponowne zwyciestwo Miza ale trudno. Bryan - myślałem że wygra Barrett ale nie on! Kelly to bylo pewne. I Henry. Chciałem zeby Show wygral ale trudno.
18.07.2011 05:34

NOWICJUSZ

Dla mnie są niektórzy fani wwe śmieszni i żałośni.
Zawsze gwizdali na Cm Punk a teraz nagle krzyczą i jak oni go kochają.
Później buczą na Johna Cena - żałosne.
Tak samo denerwuje mnie to że jak Randy przegrał to co chwilę krzyczeli RKO itd.
Widać jak niektórzy fani są po prostu dziwni.
18.07.2011 07:05

Fanatyk Forum

Eee... chyba zapomniałeś że ta gala odbywała się w Chicago, to jest rodzinne miasto Punka, tam zawsze Punk dostawał spory pop a Cena heat. Żałosne bo buczą na Cene? Bez komentarza.
................
18.07.2011 07:51

NOWICJUSZ

Nie chodzi mi o to że żałosne
Cm Punk też jest fajny może dobrze że dostał Pusha.
Ale wiesz o to chodzi że niektórzy mają np. transparent Ceny a też buczą, bo jak wszyscy to my też.
Dość dobry moment był z Walizką Del Rio
------
Ale mniejsza z tym, według mnie trochę naciągane było to z Ortonem.
Czy on nie może inaczej przegrać jak przez dyskwalifikacje ?
Mam nadzieje że nacieszę się z Christianem !!
18.07.2011 11:15

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Może Orton powróci do starego gimmicku? Wątpliwe, ale...mam taką nadzieję. Nie miałbym nawet nic przeciwko reaktywowaniu Legacy A zakończenie walki Raw MitB chyba raczej nie przewidywało tego iż Mysterio ze swoją drabiną przypadkowo zwali ze "swojej" Alberta Jestem ch***rnie ciekawy następnych tygodniówek(Raw oczywiście, chociaż może jakoś SD przywrócą do życia przed Summerslam). Chcę zobaczyć Vinca zwalniającego Cene Jestem również ciekaw w jaki sposób Cena( i Punk?) powróci(ą).
@Wojtek Kępa - po co Bryan miałby przechodzić heel turn skoro przy pasie jest heel? O_o
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
18.07.2011 13:26

NOWICJUSZ

Christian według ciebie Heel   ?
O tym kto jest  Heel moge powiedzieć  Cm Punk
18.07.2011 13:27

Fanatyk Forum

Christian to heel według Kamila, mnie, reszty fanów oraz całego WWE.
................
18.07.2011 14:10

NOWICJUSZ

Zgadza się jest Heel, ale tak to jest jak się kogoś lubi przez większą karierę i dopiero teraz zdobywa pasy to się daruje
Ponieważ mogę mu wybaczyć, a wiadomo że to nie od niego zależy...
Strona 1 / 2 1 - 2 Next »
Login with Facebook to post
podglądu