Strona 2 / 2 1 - 2 « previous
Money in the Bank - WYNIKI NA ŻYWO
19.07.2011 12:30

NOWICJUSZ

Rejestr.: 07/19/2011
Tematy: 0
Ja tam bardzo się ciesze, że walizkę SmackDown  wygrał Bryan.
Cara... zbyt niesamowity byłby ten jego debiut jak on by wygrał ;p
Jeżeli chodzi o walizkę RAW to jak już było wspomniane, było to wiadome od dawna...

Z jednej strony ciesze się, że Cristian wygrał, może "powróci do normalności" a z drugiej Randy też jest niezły ;d

Walka Big Showa z WSM - Wielkim Spasionym Murzynem, tzn z Markiem Henrym była dla mnie pewnym zaskoczeniem, i muszę przyznać że nie sądziłem że w normalnej walce ( bez atakuz z zapleców ) Henry pokona Showa.

Walka Div też niczym nie zaskoczyła,
NO ALE WALKA O PAS WWE ?!
To jakaś katastrofa -.-
Jak to Cena mógł przegrać ( mając przed sobą walkę z Rokiem ) i to z kim??? z PUNKIEM ? !
Jak dla mnie katastrofa... Czekam na rozwiązanie tej sytuacji, i na decyzję w sprawie Ceny ( zwolnią go czy nie ? )
19.07.2011 12:46

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
@up: Jak dla mnie to możesz już tu nie pisać... To że nie wywalą winy było wiadome od samego początku. Jedno słowo - storyline. CM Punk jest milion razy lepszym wrestlerem niż przeCena. No i kurde, nie "Rokiem".....
................
Antarsan // Straight Edge
20.07.2011 08:21

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8

Originally Posted by Piotr Bąk:
Zgadza się jest Heel, ale tak to jest jak się kogoś lubi przez większą karierę i dopiero teraz zdobywa pasy to się daruje
Ponieważ mogę mu wybaczyć, a wiadomo że to nie od niego zależy...

A co takiego chciałbyś my wybaczyć?
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
20.07.2011 12:18

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Money In The Bank to nie tylko najlepsza gala w tym roku, ale też najlepsza od kilku lat. Dawno żadnego PPV nie oglądało się tak dobrze. Walki MITB to już nie to samo co kiedyś jednak jak zawsze były emocjonujące i widowiskowe. Przedstawiciele wagi Super Ciężkiej postarali się i zrobili niezłą walke, czego niestety nie można powiedzieć o divach, Kelly słabiutka jak zawsze a Brie.. Brie nic z nie zrobi z blondyną. Na koniec otrzymaliśmy świetny Main Event gdzie należy pochwalić obu wrestlerów, nie tylko Punka. Cena pokazał kilka niestandardowych akcji, natomiast Punk jak zawsze był świetny, tak samo jak cały storyline.
Ogólna ocena gali - 8.5/10 - Średnią zaniża walka div oraz w niewielkim stopniu walki MITB po których oczekiwałem ciut więcej.
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
20.07.2011 15:24

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Kamil pewnie i tak juz wiesz ale napisze. Byłeś ciekawy jak Cena powróci i (CM Punk?)
To tak: Triple H jako nowy prezes przywrcił Cene, a Punk... pas WWE trzyma w lodówce!!!
21.07.2011 10:25

Fanatyk Forum

No ja właśnie nie wiem i chyba nikt nie wie czy rzeczywiście odejście Punk`a jest pewne. Te przywrócenie Ceny mnie załamało(chodzi o sposób w jaki sposób został przywrócony).
................
Just close your Eyes

21.07.2011 10:54

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
No mnie i sposób i sam fakt załamał. A Punk chyba odchodzi bo jest ten turniej o WWE Championa. A przy okazji powiem że w finale tego turnieju walczy Miz z Reyem. A finał już na następnym Raw!!!
02.08.2011 15:53

NOWICJUSZ

Rejestr.: 08/02/2011
Walka o pas WWE jak dla mnie super. Dawno nie oglądałem tak dobrego widowiska.
Mimo, że Punk pokazał jak ładnie kontrować Cene to jak dla mnie John powinien wygrać. Nie jestem wielkim fanem Ceny a nie podjaranym dzieciakiem (mam 32 lata), ale Cena wykonał na Punku dwa razy AA (swoje finiszery) i ze dwa razy próbował zrobić poddanie. Punk wykonał raz GTS i wygrał. Jak dla mnie mało to sprawiedliwe i moralnym zwycięzcą jest Cena.
02.08.2011 16:03

Fanatyk Forum

Punk wykonał 2x GTS oraz również swój submit- anakonda vise. Więc...
................
Just close your Eyes

03.08.2011 14:21

NOWICJUSZ

Rejestr.: 08/02/2011
Punk wykonał tylko jedno skuteczne GTS to kończące. Pierwsze o którym piszesz było nie skuteczne bo Cena je skontrował. Owszem zrobił jedno poddanie ale Cena wykonał je dwa razy i jeszcze raz napiszę, że wykonał skutecznie dwa razy AA a mimo to Punk się podniósł. Gdyby to była zwykła walka na Raw nie o pas to Punk by dostał a że walczył u siebie czyli w Chicago to nie było opcji, żeby przegrał.
I masz rację walnij się bardzo mocno głową w ścianę, albo obejrzyj jeszcze tę walkę.
03.08.2011 14:29

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Liczba prób przypięcia nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Ilość wykonanych finisherów również nie ma znaczenia. Znaczenie ma storyline, znaczenia ma ranga walki, miejsce. CM Punk przypiął Cenę, co czyni go WWE Championem. Nie ma czegoś takiego jak moralny zwycięzca.
................
Antarsan // Straight Edge
03.08.2011 15:41

Fanatyk Forum

Grzegorz Partyka- załóż może okulary skoro nie widziałeś co się działo w walce. Punk wykonał najpierw GTS, po którym Cena wykulał się z ringu i później to kończące. No chyba, że dla Ciebie kontrą Ceny było wykulanie się z ringu    
................
Just close your Eyes

Strona 2 / 2 1 - 2 « previous
Login with Facebook to post
podglądu