ФотоФОРУМ Freezone > ФотоФорум freezone КЛУБЪТ
Гласуване за форум платформа
Page 6 / 7 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 « previous | Next »
Гласуване за форум платформа
02/23/2013 8:50 am

Cool Senior Member

Regist.: 02/21/2013
Topics: 4
и аз не искам. направо е задължително. а в края на краищата - някой не ще да влиза там - не влиза там. проста работа.

печатна грешка
................
мара
02/23/2013 8:51 am

NEWBIE

Topics: 0
В интерес на истината като прочетох недостатъците на предложенията може би SMF платформата изглежда най-удачна.

Не за друго, но трябва да има все пак някаква защита от недоброжелатели, а предполагам все някой ще се изнамери да прави мизерии рано или късно.
02/23/2013 9:11 am

Senior Member

Topics: 2
Вкарването на фотографска част в един форум прави ОЩЕ един фотографски форум наличен... ще станат 5, 10... сто?

Другото нещо, което ще последва след възможността за галерии - хостинга и трафика.

Аз искренно се надявам да се съберем "изобщо някъде", защото се чудя как ще стане...
02/23/2013 9:15 am

Cool Senior Member

Topics: 4
без фотографска част. ако ще  може да се влиза през суратя - там място за снимки - бол! ако искаш да си имаш рейтинг - фотографски форуми - бол. ае нека да е максимално просто. търсим си КРЪЧМА не галерия.
................
мара
02/23/2013 9:15 am

Administrator
Forum Addict

Regist.: 02/20/2013
Topics: 7
Ще стане бре споко, нали сме се събрали,  още един фотографски сайт, от който ще има линкове към всички останали, но ще имаме възможността да общуваме свободно на ЕДНО място, а галерията не е задължителна, има достатъчно сайтове с галерии :-) И най-важното всеки потребител да има възможноста да напише статия отделно от форума, а във блога, която да е полезна на всички останали :-)
................
Myth
02/23/2013 9:18 am

Senior Member

Бе това #2 дето сте го харесали (повечето за него сте гласували) има бутон "Кандидатствай за членство".
Определено не ме кефи, че трябва да "кандидатствам" и имам едно наум.
Та как разбрахте, че там е най-добре, ако не сте регистрирани?
................
MayFlowerBg
https://www.facebook.com/maya.lyubenova.1?ref=tn_tnmn
http://mayalyubenova.wix.com/maya-lyubenova
02/23/2013 10:04 am

Senior Member

мара, не кръчма, а шкембеджийница
................
promis
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=35558
02/23/2013 11:16 am

Junior Member

Прегледах темата с представянето и без да ги разцъквам трите нови  (имам в зоната акаунт), ще се адаптирам. Съгласен съм с temelko, че тук също става сполучливо въпреки бъговете, за които се споменава. Комбинацията от фейсбук и форум почва да ми харесва)))))) Съчетават се две клюкарници наедно

................
Uve_Smotanson
02/23/2013 11:44 am

Senior Member

Ей, този форум е бая бъгав, влачи се, грозен е и фейсбук зависим...

Дайте да си измислим име на домейн!

Да затваряме всички други форуми, че се скъсахме да се цепим...

... и да се местим в 4, защото ми се спами 1-3 1-3 1-3, 2 не виждам
02/23/2013 11:46 am

Senior Member

Хайде, намерих един удобен домейн, да го регваме и да се мятаме...

Няма да го кажа кой е, щото някой ще ми го открадне
02/23/2013 11:59 am

Senior Member

аз предлагам http://shkembedjiinica.com/
................
promis
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=35558
02/23/2013 12:19 pm

Junior Member

Аз ли съм много руса тази вечер?.......немоа да влеза в това №2......кви са тия кандидатстванки за членство ????

моето основно изискване е да могат темите да се разглеждат целите, не като тук страница по страница. Да не ме връща след писане на коментар на първа страница и да е по-сбито и прегледно. Тук много празно място и на една страница само няколко поста. А че нямало да може да се влиза с фейс акаунта ми е през оная работа, и без това писанките там не ме кефят с тия ситни букви и цялостна суматоха.

КАЗАХ!
................
tonitka
02/23/2013 12:31 pm

Senior Member

Е защо да не можеш да влизаш в №2

Направено е да се одобрява от модератор, като види заявката и да кликне на ДА и се влиза. Може и автоматично да се направи... но то така или иначе май няма да се спрем на вариант №2

Иначе там всички теми са по модел на фотофорум клуб-а, всички на една страница, вижда се кое е новото мнение, може да се отиде директно на него, директно да се напише коментар и той да излезе.
Форума и изключително бърз и без излишни цветове, преливки, реклами, системни съобщения, текстове и всякакви такива излишни неща...

То тези, които започнаха с фотофорум помнят много добре как постоянно нещо се правеше по форума и как излизаха бъгове и СаС лудваше да ги оправя и променя... ама пък беше удобен и бяхме народ.

След тази голяма реклама на тоя сайт ще кажа, че не е сигурен, не се знае как ще се държи при голямо натоварване и много други неща неизвестни... но мен ме притесняват много по важни неща, които касаят хората, но както и да е.
02/23/2013 12:52 pm

Administrator
Forum Addict

Regist.: 02/20/2013
Topics: 7

Originally Posted by Антония Атанасова:
Аз ли съм много руса тази вечер?.......немоа да влеза в това №2......кви са тия кандидатстванки за членство ????

моето основно изискване е да могат темите да се разглеждат целите, не като тук страница по страница. Да не ме връща след писане на коментар на първа страница и да е по-сбито и прегледно. Тук много празно място и на една страница само няколко поста. А че нямало да може да се влиза с фейс акаунта ми е през оная работа, и без това писанките там не ме кефят с тия ситни букви и цялостна суматоха.

КАЗАХ!

В номер 4 мисля може да се указва след колко мнения да прави втора страница, и по колко теми да има на страница ще проверя за опция да показва всички мнения в темата, мисля че има но не съм на 100% сигурен. Я вземи да го пробваш 4
................
Myth
02/23/2013 1:01 pm

Junior Member

Topics: 1
Щом вариант две се харесва на повечето - нека е той. Ще свикна със всякакъв дизайн .
За мен е по-важно не къде, а с кого .
................
Anete
Page 6 / 7 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 « previous | Next »
Login with Facebook to post
Preview