| 02/23/2013 8:50 am |
 Cool Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 4 Posts: 56
 OFFLINE | и аз не искам. направо е задължително. а в края на краищата - някой не ще да влиза там - не влиза там. проста работа.
печатна грешка  |
................ мара
|
| 02/23/2013 8:51 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 9
 OFFLINE | В интерес на истината като прочетох недостатъците на предложенията може би SMF платформата изглежда най-удачна.
Не за друго, но трябва да има все пак някаква защита от недоброжелатели, а предполагам все някой ще се изнамери да прави мизерии рано или късно. |
|
|
| 02/23/2013 9:11 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 2 Posts: 38
 OFFLINE | Вкарването на фотографска част в един форум прави ОЩЕ един фотографски форум наличен... ще станат 5, 10... сто?
Другото нещо, което ще последва след възможността за галерии - хостинга и трафика.
Аз искренно се надявам да се съберем "изобщо някъде", защото се чудя как ще стане... |
|
|
| 02/23/2013 9:15 am |
 Cool Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 4 Posts: 56
 OFFLINE | без фотографска част. ако ще може да се влиза през суратя - там място за снимки - бол! ако искаш да си имаш рейтинг - фотографски форуми - бол. ае нека да е максимално просто. търсим си КРЪЧМА не галерия. |
................ мара
|
| 02/23/2013 9:15 am |
 Administrator Forum Addict

Regist.: 02/20/2013 Topics: 7 Posts: 91
 OFFLINE | Ще стане бре споко, нали сме се събрали, още един фотографски сайт, от който ще има линкове към всички останали, но ще имаме възможността да общуваме свободно на ЕДНО място, а галерията не е задължителна, има достатъчно сайтове с галерии :-) И най-важното всеки потребител да има възможноста да напише статия отделно от форума, а във блога, която да е полезна на всички останали :-) |
................ Myth
|
| 02/23/2013 9:18 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 43
 OFFLINE | Бе това #2 дето сте го харесали (повечето за него сте гласували) има бутон "Кандидатствай за членство".
Определено не ме кефи, че трябва да "кандидатствам" и имам едно наум.
Та как разбрахте, че там е най-добре, ако не сте регистрирани? |
................ MayFlowerBg
https://www.facebook.com/maya.lyubenova.1?ref=tn_tnmn
http://mayalyubenova.wix.com/maya-lyubenova
|
| 02/23/2013 10:04 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 46
 OFFLINE | мара, не кръчма, а шкембеджийница  |
................ promis
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=35558
|
| 02/23/2013 11:16 am |
 Junior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 11
 OFFLINE | Прегледах темата с представянето и без да ги разцъквам трите нови (имам в зоната акаунт), ще се адаптирам. Съгласен съм с temelko, че тук също става сполучливо въпреки бъговете, за които се споменава. Комбинацията от фейсбук и форум почва да ми харесва  )))))) Съчетават се две клюкарници наедно
|
................ Uve_Smotanson
|
| 02/23/2013 11:44 am |
 Senior Member

OFFLINE | Ей, този форум е бая бъгав, влачи се, грозен е и фейсбук зависим...
Дайте да си измислим име на домейн!
Да затваряме всички други форуми, че се скъсахме да се цепим...
... и да се местим в 4, защото ми се спами 1-3 1-3 1-3, 2 не виждам  |
|
|
| 02/23/2013 11:59 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 46
 OFFLINE | аз предлагам http://shkembedjiinica.com/ |
................ promis
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=35558
|
| 02/23/2013 12:19 pm |
 Junior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 10
 OFFLINE | Аз ли съм много руса тази вечер?.......немоа да влеза в това №2......кви са тия кандидатстванки за членство ????
моето основно изискване е да могат темите да се разглеждат целите, не като тук страница по страница. Да не ме връща след писане на коментар на първа страница и да е по-сбито и прегледно. Тук много празно място и на една страница само няколко поста. А че нямало да може да се влиза с фейс акаунта ми е през оная работа, и без това писанките там не ме кефят с тия ситни букви и цялостна суматоха.
КАЗАХ!  |
................ tonitka
|
| 02/23/2013 12:31 pm |
 Senior Member

OFFLINE | Е защо да не можеш да влизаш в №2
Направено е да се одобрява от модератор, като види заявката и да кликне на ДА и се влиза. Може и автоматично да се направи... но то така или иначе май няма да се спрем на вариант №2
Иначе там всички теми са по модел на фотофорум клуб-а, всички на една страница, вижда се кое е новото мнение, може да се отиде директно на него, директно да се напише коментар и той да излезе.
Форума и изключително бърз и без излишни цветове, преливки, реклами, системни съобщения, текстове и всякакви такива излишни неща...
То тези, които започнаха с фотофорум помнят много добре как постоянно нещо се правеше по форума и как излизаха бъгове и СаС лудваше да ги оправя и променя... ама пък беше удобен и бяхме народ.
След тази голяма реклама на тоя сайт ще кажа, че не е сигурен, не се знае как ще се държи при голямо натоварване и много други неща неизвестни... но мен ме притесняват много по важни неща, които касаят хората, но както и да е. |
|
|
| 02/23/2013 12:52 pm |
 Administrator Forum Addict

Regist.: 02/20/2013 Topics: 7 Posts: 91
 OFFLINE | Originally Posted by Антония Атанасова: Аз ли съм много руса тази вечер?.......немоа да влеза в това №2......кви са тия кандидатстванки за членство ????
моето основно изискване е да могат темите да се разглеждат целите, не като тук страница по страница. Да не ме връща след писане на коментар на първа страница и да е по-сбито и прегледно. Тук много празно място и на една страница само няколко поста. А че нямало да може да се влиза с фейс акаунта ми е през оная работа, и без това писанките там не ме кефят с тия ситни букви и цялостна суматоха.
КАЗАХ! 
В номер 4 мисля може да се указва след колко мнения да прави втора страница, и по колко теми да има на страница ще проверя за опция да показва всички мнения в темата, мисля че има но не съм на 100% сигурен. Я вземи да го пробваш 4 |
................ Myth
|
| 02/23/2013 1:01 pm |
 Junior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 1 Posts: 14
 OFFLINE | Щом вариант две се харесва на повечето - нека е той. Ще свикна със всякакъв дизайн .
За мен е по-важно не къде, а с кого  . |
................ Anete
|