| 02/23/2013 7:09 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/22/2013 Topics: 0 Posts: 2
 OFFLINE | На пръв поглед 2 или 3.  |
................ Vizov ;-)
|
| 02/23/2013 7:10 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 46
 OFFLINE | Originally Posted by Svetomir Slavov:
Originally Posted by Filip Stoyanov: по принцип гласувам за този форум, където не се налага да отваряш няколко страници за да публикуваш едно мнение. като този тук, и онзи на Краси (номер 2) дори не ми е вече толкова важно влизането с фейсбук регистрацията - като се избере един не е проблем всеки да се регистрира веднъж завинаги.
Че то никъде няма д ти се налага да отваряш няколко страници за да публикуваш едно мнение :-)
В http://photosbg.net има бутон "Отговор", отваря се нова страница, пишеш, после бутон публикувай. Може и да не съм разбрал нещо |
................ promis
http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=35558
|
| 02/23/2013 7:13 am |
 Administrator Forum Addict

Regist.: 02/20/2013 Topics: 7 Posts: 91
 OFFLINE | Originally Posted by Filip Stoyanov:
Originally Posted by Svetomir Slavov:
Originally Posted by Filip Stoyanov: по принцип гласувам за този форум, където не се налага да отваряш няколко страници за да публикуваш едно мнение. като този тук, и онзи на Краси (номер 2) дори не ми е вече толкова важно влизането с фейсбук регистрацията - като се избере един не е проблем всеки да се регистрира веднъж завинаги.
Че то никъде няма д ти се налага да отваряш няколко страници за да публикуваш едно мнение :-)
В http://photosbg.net има бутон "Отговор", отваря се нова страница, пишеш, после бутон публикувай. Може и да не съм разбрал нещо
Имаш и буто "Quiqk Reply" "Бърз отговор" тогава не ти се отваря нова страница :-) |
................ Myth
|
| 02/23/2013 7:13 am |
 Junior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 20
 OFFLINE | 2 пробвах.ок ми се струва  |
................ tutttifrutti
|
| 02/23/2013 7:27 am |
 Junior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 10
 OFFLINE | На мен ми харесват 2 и 4. Аз по принцип харесвам по-сбитите и по-изчистени неща. Такива широки празни полета нещо не са ми по вкуса.
Тук също не ми харесва особено.
Затова 2 или 4. И да има емотикони на всяка цена  . Не съм ги сравнявала и по това в кой как може да прекачиш линк или картинка.
Мисля си, че вместо цяла седмица някой да брои гласовете тук, е по-добре във всеки от предложените форуми да се направи една тема "Аз гласувам за този форум" и който желае да остане въпросното предложение да се запише в темата. Така накрая просто ще се сравнят гласовете. |
|
|
| 02/23/2013 7:36 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 5
 OFFLINE | |
................ Hery
|
| 02/23/2013 7:44 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 1 Posts: 23
 OFFLINE | Originally Posted by Йордан Мартинов: И аз съм за 2.
Бях за 1, ама Красимир Андреев ме разубеди.
Я кажи с каква бутилка те разубеди, че да видим дали ще може и други да разубеди  |
................ Е-3
|
| 02/23/2013 7:47 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 1
 OFFLINE | Честно казано, вариант 2 ми се вижда най-сполучлив. Първоначално и аз бях фен на по-сериозна и тежка платформа, но после се отказах. Абсолютно излишно е това усложняване на нещата само защото може би някой ден ще се прави нещо по-голямо. Платформата предложена от Краси пише в стандартни бази данни, така че и да решим някой ден да правим супер-форум със супер функционалности - няма да е проблем който и да е грамотен дивелопър да прехвърли и регистрации и мнения и т.н. в новата платформа.
Колкото до гласуването - предлагам ви просто да броим мненията на хората тук, да ги обобщим накрая е едно и да преценим. Тази история където всеки трябва да ходи на още някакво място да гласува там, пък в още един форум да се регистрира, пък да се брои кой къде гласува, пък къде се е регистрирал... супер объркващо става. Така или иначе хората влизат или в групата във ФБ или тук.
Всеки казва тук за кой вариант е /или кои варианти/ после смятаме гласовете и това е. |
|
|
| 02/23/2013 7:50 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 5
 OFFLINE |
Я кажи с каква бутилка те разубеди, че да видим дали ще може и други да разубеди
Без бутилка.
Не съм толкова труден. |
................ Hery
|
| 02/23/2013 7:51 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 3 Posts: 39
 OFFLINE | две |
................ allx
|
| 02/23/2013 7:54 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 1 Posts: 23
 OFFLINE | И на мен това ми беше първата идея да се броят гласовете тук. Всеки да избере 1 от 4-те и да го напише тук. Но не е проблем и на линка да се гласува. |
................ Е-3
|
| 02/23/2013 8:03 am |
 Senior Member

Regist.: 02/21/2013 Topics: 2 Posts: 38
 OFFLINE | Хора, не навивам никой...
Ако се избере вариант 2 - предоставям цялата информация на някой, който е добър с интернет и администриране, давам някой лев за помощ, решаваме ще има ли определен хостинг, избираме един домейн и започваме да си общуваме.
Независимо от форума аз мисля, че е редно отгоре да има един линк към фото-форума, като към "кораба-майка" или и аз не знам, но не искам /поне аз/ да се откъсвам от фото-форум и фотографията. Това нашето да си е ЛАФ кафенце, където удобно да си хортуваме за всичко друго...
Също така на определено време е добре да архивираме MySQL база данните и да ги слагаме на публично място! Това е клубно богатство, което всеки заслужава. И ако нещо стане с някой форум - да може да се инсталира наново... Мъчно ми е за някои теми от фотофорум клубът, за музиката, за аудиофилията, за хубавите филми, за споровете  |
|
|
| 02/23/2013 8:26 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 4
 OFFLINE | Ти пък се разтъжи сега. Нали ще си спретнем нов форум, и пак ще сме кажи-речи обичайните заподозрени  |
................ chavdarpg
one shot-one kill
|
| 02/23/2013 8:29 am |
 Administrator Forum Addict

Regist.: 02/20/2013 Topics: 7 Posts: 91
 OFFLINE | Originally Posted by Nikolay Abadjiev:
Колкото до гласуването - предлагам ви просто да броим мненията на хората тук, да ги обобщим накрая е едно и да преценим. Тази история където всеки трябва да ходи на още някакво място да гласува там, пък в още един форум да се регистрира, пък да се брои кой къде гласува, пък къде се е регистрирал... супер объркващо става. Така или иначе хората влизат или в групата във ФБ или тук.
Всеки казва тук за кой вариант е /или кои варианти/ после смятаме гласовете и това е.
Не е нужно да се регистрираш никсън, влизаш си директно с Facebook профила :-) |
................ Myth
|
| 02/23/2013 8:43 am |
 NEWBIE

Regist.: 02/21/2013 Topics: 0 Posts: 9
 OFFLINE | И аз мисля, че вариант 2 изглежда най-удачен.
Бройте ме за него. |
|
|