Sayfa 1 / 1
ZSZC SRO BOT [Ücretsiz]
22.06.2011 07:56

Moderator
Administrator
Gelişen Forumcu

Konular: 14
*Bot item, gold vb. toplamıyor.
*Loop özelliği yok. Kasma yerine de siz götürmek zorundasınız.
*Skilleri gayet hızlı ve sorunsuz kullanıyor ancak bota bırakacağınız yerde çok fazla ağaç, ev gibi engeller olmamasına dikkat edin.
*Oyun içerisinde F5 tuşuyla botu başlatıp durdurabilirsiniz.
*Dikkat etmeniz gereken bir yer de skilleri programa koyarken skill level'larının dikkatli seçilmesi. Eğer bota kullandırdığınız bir skilli upladıysanız bota skillin uplanmış level'ını koymak durumundasınız.
Bot daha stabil hale getirilmiş
*Zoom Hack / **** Patch / Range Patches gibi özellikler eklenmiş
*Canavar olmadığı zaman sürekli dolanma engellenmiş...
*Zerkin ne zaman kullanılacağı ile ilgili seçenekler eklenmiş.

Önce botu indiirip zszc klasörüne çıkaralım...http://hotfile.com/dl/118026041/d822bf8/zszc_bot2.rar.html ..botx64 ve ya botx86 ya girin...
1.Normal silkroad(launcher)den gireceğiniz serveri seçin starta basın ve charınıza girin...sonra bottan Main kısmında refresh olacak oraya bastığımızda charımızın ismi cıkıyor...
2.Dier kısım Bot config var ordanda skilleri add attack add buf şeklinde ayarlıyoruz...KESİNLİKLE LEVELİNDE OLACAK koyduğumz skil örn..Poison Fİre Force kaçtaysa mesela 5 poison Fİre Force5 şeklinde add yapacağız üste fotoğraf koyucam..
3.Bot config kısmının altında Bot range ayarları war kascağınız yerde Get Positiona basın.Zerk ayarınıda ordan yapabilirsiniz.
4.en son 3.kısım Autopot config ordanda pot basma yerini ayarlıyabilrz..oda eski autopot gibi aynısı denilebilr hatta..
................
Yürürken yere düşmüş kız gördüm, hemen koşup kaldırdım... 3 kere öpüp kenara bıraktım... Nimet lan sonucta ,günah ... xD
Alıntıla   
Sayfa 1 / 1
Login with Facebook to post
Önizleme