Strona 6 / 6 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 « previous
Wyniki Draft 2011
29.04.2011 12:01

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8

Originally Posted by Marek DeadMan Pawlikowski:
Nie zapomnij o Takerze, przecież jest Kane ..
Że są duzi nie znaczy że słabi ..

Taker walczy tylko na PPV, a Kane no cóż - Wydaję mi się, że to już jest jego końcówka kariery - co można wywnioskować po Face turnie .
Big Show ma tylko siłę tak jak i Mark Henry - ogólnie nie jestem zwolennikiem pushów dla grubasów, którzy się ledwo poruszają, a takim jest Henry (więc bardzo się ciesze,że go nie dostaje) . Big Show jeszcze jakoś tam się porusza...

Originally Posted by Marek DeadMan Pawlikowski:
Może i jest ale moim zdaniem będzie tak:
Christian zdobywa 1x w karierze WHC i rozpoczyna feud z Ortonem co kończy się na Summer Slam
A ADR na RAW rozpoczyna feud z Cena i też kończy się jego zdobyciem pasa WWE na Summer Slam

Chyba o czymś zapomniałeś - Orton i Christian to Face`owie, a bardzo wątpie, aby teraz któryś z nich przeszedł Heel turn . Walki face`ów to strata jednego z nich (w przypadku feundu Ortona i Christiana to strata Christiana) i wymuszenie Heel Turnu . Tego czego brakuje po feundzie (jeżeli można tak to nazwać) Ceny z Rockiem, i wcześniejsze sytuacje z Panem RKO, które miał Cena .
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
29.04.2011 12:08

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 6
Moim zdaniem Orton powinien przejść heel turn, nadawał by się ze swoim Legend Killer
29.04.2011 12:19

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Oczywiście, że powinien przejść Ale to jest chyba niemożliwe - za dużo ludzi lubi Ortona . Tak w ogóle to bardzo bym się wkurzył gdyby lubiany Orton (nie przeze mnie) przeszedł Heel Turn, a nielubiany Face - Cena pozostałby tak jak teraz jako face .
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
Strona 6 / 6 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 « previous
Login with Facebook to post
podglądu