Strona 1 / 1
Wyniki Capitol Punishment
20.06.2011 00:37

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Zawiodłem się bardzo na tej gali - Over the limit to przy tym cud . Więc zaczynam :

U.S.c - Kof(c)i vs Ziggler = Ziggler - Nikt się chyba nie spodziewał, że Kofi może to wygrać . Ogólnie na początku był jakiś taki zamulony, walczył od niechcenia, później było już normalnie ale... . Nie był to jakiś zły match, ale nie potrzebna jest kolejna seria pojedynków tych zawodników .
Alberto vs Big Show = Alberto - ADL wygrywa poprzez niezdolność do walki Show`a . O pojedynku nie można nic powiedzieć, bo go praktycznie nie było . Było tylko stękanie Big Showa . Nie lubię wal, w których ktoś ma osłabioną, którąś z kończyn . - jedyną akcją był Showstoper, a tak to tą najlepszą akcją był WSS od WSM(jak dla mnie to world fattest man) . przed walką
Miz vs Riley = Riley - A jakże by inaczej . Alex wygrywa poprzez swój nieudolny finisher (normalne DDT tylko, że ląduje na kolanach) . Zaniemówiłem, po prostu zaniemówiłem po tej walce . Jedyne akcje jakie wyprowadzał Riley to bicie pięściami - fajnie nie ?! Nie!
ICc - Barrett vs Ezekiel = Ezekiel - Haha! Parodia wrestlingu . Ezekiel swoim move-set`em rozwala (clouthline,body slam, czasem uderzenia w brzuch i submit), a Barett to konkretne drewno . Dobrali się razem jak...!
Mysterio vs CM Punk = Punk - Tutaj akurat był całkiem niezły pojedynek . Mogliśmy podziwiać um. obu wrestlerów (bo Mysterio ta walka wyszła nieźle - nie zrobił poważniejszych błędów). Wynik również cieszy, końcówka była po prostu zaj***sta . Jedna z dwóch walk, która no raczej nie uratuje tej gali bo 2/8 matche, które dobrze wyglądały to za mało .
WHC - Orton vs Christian = Orton - Całą walkę przeważał Orton, który chyba chciał zaprezentować swój move-set powiększony o kilka dobrych akcji . No i rzeczywiście zrobił chyba wszystko co mógł (nie sorry nie wykonał Angle Slamu(chyba tak to się nazywa)), ale Christianowi zostawił do wykonana 1 akcję - tak 1 akcję przez całą walkę - zawodnik, który jest jednym z najlepszych zawodników na SD wykonał 1 akcję podczas gdy Orton swój cały move-set . Tak mnie wku*wiło to RKO na końcu, że chciałem je**ąć w ten zasrany ekran i iść w **** spać . 4 porażka Christiana o pas , którym po walce dodatkowo dostał od pana aRKejOł . Jednak będzie jeszcze jedna szansa dla Christiana, jest to MitB, zapewne zgarnie walizkę i jak teraz Randy będzie toczył feud z Sheamus`em to po walce ładnie sobie wkroczy i zostanie new World Heavyweight Champion!
*a sorry przypomniałem sobie, że Christian wykonał jeszcze Spear - więc 2 akcje nie 1 :/
Evan  Bourne vs Swagger = Borune - Szkdoa, że nie zobaczyliśmy Air Borune, ale mogliśmy zobaczyć za to chyba najlepszą walkę na tej gali (była trochę krótka - dlatego mówię "chyba najlepszą". Było na co popatrzeć i mam nadzieję, że to wszystko zostanie jakoś rozwinięte (w kierunku mic`u, bo walki są spoko, ale brakuje tutaj rozmowy)
Fajny był ten urywek z "Obamą", ta heelowska reakcja fanów na "Good Luck Cena) i za chwilę jednak życzył powodzenia już R-Truth`owi (reakcja 50/50) . Co dziwne podczas walki już jednak o wiele więcej fanów miał Cena (oO zmiana decyzji w 2 minuty ?? )  
WWEc - Cena vs R-Truth = Cena - tak tępej walki nie widziałem od dawna . Truth wykonuje swojego byłego finishera jako normalną akcję (Lie detector), na końcu wykonuje  Truth Axe i za chwilę tego drugiego finishera (wiecie- tego co łapię gościa za bark, skacze w jego stronę i odchyla się do tyłu), a Cena nic! Wykulał się z ringu, za chwilę wrócił i wykonał AA - i tu taka sama sytuacja jak w walce o WHC, Cena przez całą walkę nic nie zrobił Truth`owi, tylko wykonał na nim proto bomb i AA, nie powinno być tak, że przez całą walkę przeważa jeden zawodnik - No i oczywiście po 2 drugiej akcji, Cena uzyskał pinfall .

Tak więc z gali na galę WWE wygląda w moich oczach coraz gorzej . O wiele lepiej ogląda się tygodniówki niż PPV! Na szczęście za miesiąc moja ulubiona gala - Money in the Bank . Tam po prostu nie idzie zepsuć walki (chyba, że w jednej dadzą - Cene, Ortona, Ezekiela, Barretta, Drew, Rileya i Big Showa) . Natomiast WWE Capitol Punishment oceniam na  3,5/10 (przy tym, że OtL oceniłem na 4,5/10. Teraz trzeba czekać na te specjalne Raw - tylko jak dla mnie to jest lekka kicha z tym bo będzie to trzecie, 3h spektakl w ciągu jednego tygodnia i tak jakoś już nie czeka się za tym tak jakby się czekało gdyby były jakieś odstępy :/
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
20.06.2011 02:34

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Oczywiście gala nie warta zarwania nocy. Chciałem iść spać po WHC ale coś mi odbilo i obejrzałem do końca.

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston - Co tu dużo mówić, chyba nikt nie łudził się że wygra Kingston. 5/10
Alberto Del Rio vs Big Show - To nie była walka.. Nie oceniam.
Alex Riley vs The Miz - No widzisz Thiaren, jednak WWE ma pomysły na dalsze szmacenie Miza. Niewiele miało to wspólnego z wrestlingiem. O ile Miz coś tam robił, wykonał awesome clothesline, ddt, tak Riley nic, zupełnie nic. Same ciosy pięściami, proponuje mu zmienić profesje. 3/10
CM Punk vs Rey Mysterio - Jedna z dwóch walk na której nie chciało mi się wyłączyć kompa i isć spać. Oczywiście nie była to jakaś świetna walka, ale patrząc na poprzednie, można uznać ją za wybijającą się na Capitol Punishment. 7/10
Ezekiel Jackson vs Wade Barret - @up, będe tu bronił Barreta. Może nie jest wirtuozem ale coś tam potrafi, nie jest to znowu tak wielkie drewno. Natomiast co do Ezekiela masz racje. W każdej walce to samo porusza się jak moja babcia gdy połamie się jej nogi i zwiąże sznurkiem. Gdy Barret wykonał Waseland pojawiła się nadzieja że ten kloc nie zdobędzie pasa no ale jednak. 4/10
Randy Orton vs Christian - No nie mogę! Czy Christian dostanie jeszcze szanse ? Nie wiem ale ile można oglądać wygrane Ortona ? Z CM Punkiem wygrał trzy razy i z Christianem też. Największa menda w historii WWE, jak go spotkam w Gdańsku to nie wytrzymam i dam mu w morde i mu nawet arkejoł nie pomoże. Przez całą walke musiałem oglądać jego głupie akcje. Christian po raz kolejny ośmieszony. 5/10
Evan Bourne vs Jack Swagger - Kolejna dobra walka, najlepsza na gali. Powinni ten feud pociagnąć dalej bo tych dwóch ma potencjał na walke godną PPV. 8/10
John Cena vs R Truth - Troche przysnąłem bo wiedziałem że ta walka będzie słaba. Jednak to co widziałem to nic dobrego. 5/10

Jeszcze był Dark Match gdzie Marella i Kozlov pokonali Slatera i Gabriela.

Ogólnie gala bardzo przeciętna i jak już mówiłem nie warta zarwania nocy, dwie dobre wali to o wiele za mało.
Ocena: 5/10
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
20.06.2011 02:45

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/17/2011
Tematy: 1
Przewidziałem każdy wynik każdego starcia, jedna walka, której wyniku nie trafiłem, obstawiłem tak specjalnie, żebyście mnie znowu od kreatywnych WWE nie wyzywali... To boli, jak możecie...

Nie będę się wypowiadać odnośnie poziomu tego ppv, bo był słaby, bardzo, bardzo, bardzo słaby. Czy było warto zarwać nockę, żeby obejrzeć na żywo? Tak, ale nie dla tego ppv, a dla IRCa, bo się fajnie rozmawiało
................
http://spg.blox.pl -- Strona domowa dla Snake Rate Show
http://srs.cba.pl -- Oficjalne Forum Snake Pit Group, także kontakt z widzami
http://tnij.org/snake-pit -- Snake Pit Group na Facebook'u
20.06.2011 04:02

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
ta, nie ma to jak IRC ;p
Co do PPV - nie było dobre, ale mi osobiście oglądało się jakoś przyjemniej od OTL. Oczywiście z wyjątkiem walk o pasy WHC i WWE.
................
Antarsan // Straight Edge
20.06.2011 05:07

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Tylko że ja musiałem się przenieśc na drugiego kompa gdzie ciężko cokolwiek wskurać a wejście na IRCa było niemożliwe, ale tak na IRCu się fajnie rozmawiało ;D
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
20.06.2011 08:01

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/19/2011
Tematy: 21
Przyznam, że oprócz walki Bourne vs. Swagger (która wzięła się z  ... tak na prawdę to nawet nie wiem skąd się wzięła!!) na tej gali nie było nic ciekawego. Z tego co czytam o walce o pas WWE to warto było wcześniej walnąć w kime .
................
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/123/8/f/mason_ryan_by_captain_six-d3fhd1t.png
adik133 - Jajo - Major Danger - Silver Enforcer
http://wwetnarohsymulator.bnx.pl/news.php
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu