Wszyscy, którzy wygrali pojedynki są po prawej stronie
1 Mysterio vs R-Truth - Niezły pojedynek lecz krótki, wydawał mi się najkrótszy z tych wszystkich . Niestety chyba sprawdzi się ta wersja, w której mówiłem, że będzie tak jak z Cody`im :/
2 Barrett vs Ezekiel (poprzez DQ) - Słaby pojedynek . Move-set Jacksona ogranicza się do Clouthline`u oraz body slamy+ 2 finsihery
3 Chavo vs Sin Cara - Ładny pojedynek, lecz jeżeli Sin Cara będzie tak walczył w każdym pojedynku, to bardzo szybko się znudzi
4 Punk&Ryan vs Big Show&Kane - Big Show i Kane pobili przed matchem Otunge i McGilicatiego(nie wiem jak to się pisze), na końcu wykonali podwójny chokeslam, a pojedynek wyglądał jak każdy ostatni olbrzymów
5 Kelly vs Nikki Bella - Typowy pojedynek div, może trochę lepszy niż na tygodniówkach ale...na końcu bliźniaczki zrobiły podmiankę X-Factor i koniec - o dziwo nie weszła Karma (Kharma)
6 Christian vs Orton - Znakomity pojedynek . Christian chciał wykonać spear Orton kontruje Powerslam i szykuje się do punt kicka za długo się zastanawia i mamy Spear ! To był chyba najlepszy moment tej walki . Później Cpt. Charisma chyba 3,4 razy próbował wykonać Kill switch, ale Orton na końcu wykonał aRKejOł :/ I wtedy nie mogłem połknąć żarcia :/ Publiczność aż dziw była za Christianem, kiedy była wymiana ciosów można to była najbardziej dostrzec .
7 Cole vs Lawler - Nudy,nudy,nudy,nudy,nudy... :/ Lawler wykonał finishera, przyszła Eve wykonała finishera (flyining MoonSalt, bo ma kilka), na koniec przyszedł JR i oblał go sosem . Cole próbował wyjść, a tu pojawia się Brett
8 Miz vs Cena - Niezła walka, widać było ból Ceny, ale oczywiście trzeba było zrobić z Miza cieniasa i frajera . To mnie zdenerwowało . Mimo, że Miz jest w centrum uwagi to...:/ Cena obił go kilkanaście razy paskiem w biegu, założył STF i Miz od razu "I quit !" .
Oceniając galę, oceniłbym ją na jakieś 4.5/10 (WM-ke oceniałem na 6,5-7/10 a ER na 5,5/10) . Całkiem dobre walki, tylko wszystkie do przewidzenia ! Nie utrafiłem tylko walki Div, i walki Ortona z Christianem, w której stawiałem na No Contest (przy interwencji Sheamusa i grubasa) . Capitol Purshuiment (nie wiem czy dobrze napisałem) również nie zapowiada się rewelacyjnie - niestety .