| 12.11.2011 15:00 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 11/12/2011 Tematy: 1 Posty: 0
 OFFLINE | Witam,
Piszę w pewnej sprawie. Chciałem się zapytać czy wybiera się ktoś na tytułowe wydarzenie z Krakowa (lub okolic) lub z Warszawy?
Interesuje mnie najbardziej środek transportu. Było by bardzo dobrze gdyby ta osoba jechała autem, ponieważ wtedy dojazd na galę byłby bezpośredni.
Jednak jeżeli znajdziecie się jakaś osoba lub osoby, które wybierają się na WWE RAW WrestleMania Revenge Tour innym środkiem transportu, bardzo proszę o kontakt.
Można odpowiadać pod tym postem lub pisać na mojego e-mail'a: mk1105@interia.pl
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Michał |
|
|
| 06.12.2011 05:33 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 12/06/2011 Tematy: 0 Posty: 1
 OFFLINE | Sorki, że nie na temat Twojego posta ale zatytułowałeś ten temat ogólnie więc miałbym jedno pytanie. Czy wiadomo czy Randy Orton będzie w kwietniu w Gdańsku? A Jak nie to kiedy by było wiadomo kto będzie? Z góry dzięki za odpowiedzi. |
|
|
| 02.03.2012 03:49 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 03/02/2012 Tematy: 0 Posty: 1
 OFFLINE | mam pytanie .. czy gala WWE w Polsce odbywa się tylko raz w roku ?  Nie mogłam kupić biletu na kwiecień a bardzo mi zależy na tym,aby w tym roku ich obejrzeć .. wie ktoś może o ewentualnym przyjeździe gwiazd WWE pod koniec tego roku ? |
|
|
| 06.03.2012 03:28 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 1 Posty: 13
 OFFLINE | Droga Gabrielo
Jestem pewny że WWE zjawi się jeszcze w tym roku gdyż będzie to dla nich po prostu opłacalne. Wszystkie bilety się rozeszły więc możemy się spodziewać kolejnego przyjazdu w okolicach Listopada |
|
|