Strona 1 / 1
WWE Raw Power to the People
17.06.2011 12:07

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Co sądzicie o tym pomyśle? Już w histori WWE była taka PPV nazywała się chyba Cyber Sunday gdzie też się wybierało się walkę i stypulację. Nie mam pojęcia czy to widowisko wzbudzi większe zainteresowanie, w publiczność napewno ale czy w widzach oglądających to  w TV lub w internecie.
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
21.06.2011 11:18

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Całkiem niezłe Raw, tylko, że na walki to nie było czasu, ale na głupie niepotrzebne segmenty już tak :/
Szkoda, że Bourne przegrał z Ryan`em, ogólnie ich walka jakoś nie za bardzo mi się podobała .
Dziwny wybór był co do stypulacji walki Kane i Henrego .
Jeszcze nigdy nie uśmiałem się tak jak podczas tej sytuacji gdzie kłócili się Miz, R-Truth i Christian Cholernie nie widziała mi się walka Kofi`ego z Ziggler`em, a może nie sama walka lecz niektóre sytuacje . Jest 1:1 Ziggler stara się opuścić hale i gdyby tak zrobił- Kofi miałby pas, ale nie - Kofi woli go nie mieć i biegnie za nim, aby zanieść go do ringu (i tak była 2x) . To było naprawdę durne i nie wiem kto to wymyślił .
Walka Alberto Del Rio vs CM Punk vs Rey Mysterio była naprawdę niezła, ale bardzo krótka jak na taką stypulację . Mogli więcej czasu przeznaczyć na ten pojedynek niż na głupi segment z Vickie i Cole`m . No, a wynik mnie po prostu wyniósł do 7 nieba ehhhh...nie wiem co mam myśleć o tym co Punk powiedział po walce . Czy to już jest oficjalne ? CM Punk odchodzi z WWE ?! Lecz czy wtedy dawali by mu walkę o pas ?! A może to jest taki prezencik na pożegnanie ?! Nie wiem, ale ja nadal mam nadzieję, że 18 lipca po MitB Punk pojawi się na Raw . Później krótka walka Bryan`a z Cody`im, takie małe rozwinięcie ich feudu . No i na końcu walka TT, elimination match, która mnie nie spełniła w oczekiwaniach ;/
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu