Strona 1 / 1
WWE Raw All Stars
14.06.2011 13:29

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego po tym Raw, a efekt jest inny .
Cała gala to był praktycznie tylko mic .
Pojedynek Kana z Alberto zakończył się szybko i zapowiedział walkę Big Showa z Alberto na CP
Walka TT Cody Rhodes, Ted DiBiase & Wade Barrett vs Ezekiel Jackson, Sin Cara & Daniel Bryan była kolejną walką TT, która utwierdziła mnie w przekonaniu, że musi zdarzyć się cud aby heel`e taką walkę wygrali - no i się nie zdarzył ten cud .
Sheamus vs Santino - o czym tu mówić, była to walka bez żadnej logiki . Santino wykonał finishera (cobre), a Sheamus bez niczego wstał i wykonał na nim Brogue Kicka - bez sensu .
Kolejna krótka walka to Christian vs Mysterio (ustanowiona po tym jak Orton nie mógł dotknąć Christian, ale musiał zrobić to ktoś inny - jak się okazało było odwrotnie) . Po walce pojawiło się NN i Ryan walnął Rey`em o słupek i oczywiście później Kill Switch .
Dolph Ziggler & Jack Swagger vs Evan Bourne & Kofi Kingston (przed tą walką Vickie poszła błagać SC o walkę Dolpha o pas - ten się zgodził jednak pod warunkiem, że ten porzuci Vickie, Ziggler naciskany to zrobił) . Również nie była to długa walka(ale za to podobała mi się TiP Kofiego i oczywiście Air Bourne) No i jakże by inaczej - face`owie górą  :/
Później ta żałosna chwila z Rowdy`m, Riley`em i Miz`em . W SRS Thiaren zapytał się czy można pogrążyć jeszcze bardziej Miz`a - no proszę CT nadal ma pomysły . Miz przegrywa poprzez Roll up z...Piperem  
Walka Div 7vs7 wygrały Face`ki, walka od dzwonka to dzwonka trwała 80sek, a od kiedy zaczęły walczyć 60sek. (tak walka 14 pań zakończyła się w ciągu 80sek.)
Kolejna walka, która nie zachwyciła to Punk vs Cena . Cały czas zakładane jakieś lekkie submity i trochę flyingu Punk`a . GTS nie jestem pewien czy zostało wykonane fatalnie czy tak fatalnie zostało przyjęte przez Cene . Truth oczywiście wszedł po walce, walną Cene butelką i wykonał finishera . Tak w ogóle to jest to 2 porażka (na 2 raw)  Ceny .

Takie ważniejsze wiadomości w trakcie tego Raw to to, że odbędzie się walka Punk vs Mysterio (nie była chyba zapowiadana, a powinna bo ktoś podczas oglądania może czymś zaszeleścić i nie usłyszeć komentatorów) . Więc na tej gali mamy 2 powtórzone walki z poprzedniego roku (ta i Zigglera z Kofim) . Bardzo mi się to nie podoba i chyba z tych walk nikt nie jest zadowolony .
Druga sprawa to ponowne wyeliminowanie przez R-Trutha Morrisona - co mnie również zdenerwowało, ale chyba CT ma inne plany co do Trutha niż feud z Morrisonem .
Trzecia sprawa jest taka, że za tydzień ponowne 3 hour Raw "people coś tam" . Fani będą mogli decydować o wszystkim - będą takim GM .

................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
14.06.2011 14:03

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
A mnie się tam podobało. Że w większości mic - nic dziwnego, w niedzielę Capitol Punishment, musieli w końcu coś wprowadzić. Miz jest teraz już tak zeszmacony że nawet wygrana na CP mu nie pomoże, co jest dziwne biorąc pod uwagę to, że ma pozostać main eventerem. Przynajmniej dało się to All Star Night oglądać bez znużenia (przynajmniej ja nie miałem ochoty niczego przewijać).

Co do następnego RAW: Power to the People. Kiedyś istniało takie PPV zwane Cyber Sunday, w którym fani wybierali zawodników którzy mieliby walczyć i stypulacje walk na tej gali - to ma być coś podobnego.
................
Antarsan // Straight Edge
14.06.2011 14:23

Fanatyk Forum

Może i dało się oglądać bez znużenia, ale niektóre (prawie wszystkie) sytuacje mnie wkurzyły .. Wiesz może na jakiej zasadzie będzie wyglądać te całe Power to the people ? Wszystko będzie ustalane przed walką - czy jakieś ankiety ? I to co mnie najbardziej zastanawia to czy będą wszyscy zawodnicy ? To jest też szansa dla tych zawodników typy Ryder lub Tatsu . Po prostu nie za bardzo kapuję to, bo przecież jeżeli walka była by ustalona na gali to jak mieliby ustalić wynik, aby to wyglądało sensownie ?! ;/  To jest też szansa dla tych zawodników typy Ryder lub Tatsu, bo skoro to oni wybierają to Ryder na pewno będzie walczył .

*Zapomniałem wspomnieć o jednej rzeczy - wreszcie - wreszcie! Filmik z Obamą mnie rozśmieszył
................
Just close your Eyes

14.06.2011 14:29

Fanatyk Forum

Wydaje mi się że zrobią jakieś ankiety na wwe.com ale pewności nie mam. Mogą też zrobić coś takiego jak na SmackDown, kiedy to Randall dostał title shota dzięki reakcji fanów (i tak by go dostał ale to już pomińmy). Co do zawodników to raczej dadzą już przygotowaną listę, bo wszyscy wiemy że większość głosowałaby na Rydera, a WWE jakoś się nie kwapi do pokazywania go na żywo.
................
15.06.2011 06:41

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/19/2011
Po tym RAW spodziewałem się zupełnie czegoś innego. Mogli zrobić walki RAW vs. SmackDown np. 3 na 3 - The Corre  vs. The New Nexus (bez Punka) Elimination Match.

Jedyny mecz, który można w ogóle zaliczyć do meczy to :

CM Punk vs. John Cena
................
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/123/8/f/mason_ryan_by_captain_six-d3fhd1t.png
adik133 - Jajo - Major Danger - Silver Enforcer
http://wwetnarohsymulator.bnx.pl/news.php
15.06.2011 06:51

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Widzieliście jak Mysterio ustawił Christiana pod 619 ? Rozwaliło mnie to ;D
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
15.06.2011 07:01

Fanatyk Forum

Adrian przecież nie ma już The Corre. SmackDown wsadzili tam tylko dlatego że zaraz jest PPV to trzeba trochę podpromować walki z SD. Ogólnie całe All Star Night służyło tylko i wyłącznie rozkręceniu się przed Capitol Punishment.
................
15.06.2011 11:09

Fanatyk Forum

Teraz tak patrze na te dark matche i jednym z nich był pojedynek o pas WWE :/ wtf ?!
................
Just close your Eyes

15.06.2011 11:21

Fanatyk Forum

Zawsze dark matchem jest walka o pas WWE. Tak samo na SD dark matchem jest walka o WHC. To się nazywa dark main event.
................
15.06.2011 11:21

Fanatyk Forum

Zawsze dark matchem jest walka o pas WWE. Tak samo na SD dark matchem jest walka o WHC. To się nazywa dark main event.

Nie wiem czemu się wysłało 2 razy.
................
16.06.2011 06:21

Fanatyk Forum

No zobacz, jestem 1,5 r. w WWE, a o tym to nie wiedziałem Tylko jaki sens ma takie coś skoro i tak wiadomo, że pas zostanie przy mistrzu ? Rozumiem, że to jest frajda dla publiczności , ale...
................
Just close your Eyes

16.06.2011 06:38

Fanatyk Forum

No wiesz, na house show'ach też są walki o pasy i wiadomo że pas zostanie. Tak jak powiedziałeś, to jest bonus dla publiczności.
................
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu