| 25.03.2011 10:15 |
 Moderator Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011 Tematy: 3 Posty: 21
 OFFLINE | Ok, WrestleMania już za tydzień, wypada się wypowiedzieć!
Moje typy:
Sheamus vs. Daniel Bryan: Walka nieco bez sensu. Bryan tak długo miał pas, że nie wydaje mi się, by tak szybko go odzyskał.
John Morrison, Trish Stratus & Snooki vs. Dolph Ziggler & Lay-Cool: Po tym, jak "zła" drużyna zwyciężyła na ostatnim Raw w zasadzie pewne jest, że zespoł face`ów zwycięży na WrestleManii. Morrison pokona Zigglera, Trish dziewczyny, a Snooki jako gwiazda walka odegra pewnie jakąś śmieszną rolę. Do bólu przewidywalna walka, nie będzie nawet na co popatrzeć. Żal, że Morrisona w to wpakowali.
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes: Podoba mi się kierunek, w którym idzie Cody Rhodes. Niestety mało prawdopodobne jest, by Mysterio przegrał - widownia na WrestleMani będzie chciała jego wygranej i na pewno ją dostanie.
The Undertaker vs. Triple H: Prawdopodobnie nikt z nich nie pokaże nic ciekawego w ringu, a wygra Undertaker, bo to po prostu tradycja.
WWE Champion The Miz vs. John Cena: Miz jest fantastyczny w swojej roli, znakomicie promuje WWE i doskonale wykorzystał dla siebie czas bycia mistrzem. Przyszłość niestety bedzie inna. Cena dawno nie miał pasa, a nie ma lepszej okazji niz WrestleMania na zmianę tego stanu rzeczy. Cena wygrywa na 100%, choc walka moze byc ciekawa, bo prawdopodobnie ingerowac bedzie Rock, a moze nawet wyzwie Cenę na osobny pojedynek?
World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio: Tu akurat trudno przewidzieć wynik.Wygrana Alberto jest prawdopodobna, równie mocno jak ingerencje Christiana i Brodusa - to akurat juz nudne.
Randy Orton vs. CM Punk: na 100% wygrywa Orton, dokladnie w taki sam sposób w jaki Cena wygrywal po kolei z czlonkami Nexus, by potem w main evencie pokonac ich lidera. Szkoda CM Punka, bo jest duzo ciekawszą postacią.
Lawler vs. Cole: Zapewne będzie śmiesznie i ciekawie z uwagi na Swaggera i Steva Austin, lecz wynik jest prosty: na 100% wygrywa Lawler.
|
................ Metal up!
|
| 01.04.2011 11:19 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Sheamus vs. Daniel Bryan - a ja myślę wręcz przeciwnie że Daniel wygra i odzyska pas
John Morrison, Trish Stratus & Snooki vs. Dolph Ziggler & Lay-Cool - niestety sadze że wygra dolph i laycool , ponieważ włączy się w to vickie
8-Man Tag Team Match : Kane, Big Show, Kozlov & Santino vs. The Corre - zdaje mi się że The Corre przegra bo włączy się w to Kofi
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes - będzie 619 i po sprawie
The Undertaker vs. Triple H - myślę że seria się zakończy po włączeniu się HBK'a ale bym chciała żeby dalej trwała
WWE Champion The Miz vs. John Cena - niech wygra lepszy, ale żeby tylko The Rock się nie włączył
World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio - wygląda na to że Edge chociaż z pomocą Christiana nie zdoła wygrać z Alberto, Ricardo i Brodusem
Randy Orton vs. CM Punk - Randy jak zdołał pokonać Masona to gładko sobie z CM Sucksem poradzi
Jerry Lawler vs. Michael Cole I Jack Swagger ( sędzia specjalny: "Stone Cold" Steve Austin) - wygra The King ale obawiam się trochę co zrobią Swagger i Stone Cold
To oczywiście mój typ pojedynków ale co się okaże to się dowiemy już 03.04
 |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 01.04.2011 12:02 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 28 Posty: 110
 OFFLINE | Daniel Bryan vs Sheamus - Wydaje mi się , że wygra Daniel , ponieważ jest lepszy w technice ale nie jestem pewny czy wygra bo sheamus nie dawno zdobył pas i chyba go tak szybko nie straci . Oceniam tą walkę na 7/10 punktów .
John Morrison, Trish Stratus & Snooki vs. Dolph Ziggler & Lay-Cool - Wolałbym żeby wygrał JoMo i T S oraz Snooki , podoba mi się technika ringowa
Johna i chyba wygra jego drużyna , ponieważ są feacami . Ale wolałbym żeby wygrało Lay-Cool i Dolph , może wygrają niewiadomo co Vicky wymyśli .
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes - Wygra Rey Mysterio bo jakby mogło być inaczej , fani 619 by się obrazli. (jestem anty fanem Reya )
The Undertaker vs. Triple H - To będzie jedna z ciekawszych walk tej Wrestlemanii , może przerwać się seria Undertekera . W tej walce nie jestem pewny kto wygra ale stawiam na Triple H .
WWE Champion The Miz vs. John Cena - Johna Cena wygra , ponieważ nie miał już dawno pasa a the miz już go troche trzyma .
World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio - Ta walka wg. mnie będzie najciekawsza na Wrestlemanii i stawiam na mojego idola Alberto Del Rio .
Randy Orton vs. CM Punk - Jestem za Cm Punkiem ale znając życie przegra .
Lawler vs. Cole - W tej walce jestem za Colem .
Kane & Big show & Santino Marella & Vladimir Kozlov vs The Corre - Ta walka będzie ciekawa ale z góry stawiam na przeciwników The Corre . |
................ Awesome456
|
| 01.04.2011 14:20 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 0 Posty: 2
 OFFLINE | Dobra, wypowiadałem się już na polskim Sevenloadzie, ale nie ma co robić, więc i tu się wypowiem. Sama karta nie powala jak dla mnie, możecie się zgadzać lub nie, ale dla mnie jest przeciętna. A więc zaczynamy od najsłabszej walki na tej gali ( jak dla mnie) :
Trish Stratus & Snooki & John Morrison vs Dolph Ziggler & LayCool : Walka nie może być dobra, wytłumaczę to dośc prosto i jasno. Będą tam, divy, jest to najprostsze wyjaśnienie. Z tego nie może wyjść coś dobrego. Oczywiście ja divy szanuję, dlatego na znak szacunku piszę ich imię wielką literą. One tak ciężko pracuja w ringu. DObra zamarzyłem się. Co do walki. Dolph i John pójdą swoja drogą, divy swoją, nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Zwycięzcą będzie drużyna face'ów, to jest przecież Wrestlemania, więc zazwyczaj zwyciężają face'owie. Walka pewnie nie będzie openerem, bo zazwyczaj walki z udziałem div nie są openerami, nie wiem czemu. Powinni je wsadzić na początek, żeby najgorsze już mieć za sobą. Dobra, lecimy dalej.
Rey Mysterio vs "Dashing" Cody Rhodes : Hmm, dla mnie byłby to bardzo dobry opener, walka może być dobra, ludzie na widowni nie zasneliby, choć wątpie, żeby na Wrestlemani dali Mysteria na początek czy mają go już dość czy nie, to jest już marka w WWE. I teraz pytanie, czy kreatywni będą chcieli coś zrobić z Rhodesem po WM'ce? Jeśli tak, to możliwa jest jego wygrana w tym pojedynku, lecz z drugiej strony Mysterio osobiście go wybrał na rywala na Wrestlemani, więc możliwe, że po prostu będzie, a potem zniknie. Ogólnie gimnick takiego, jakby to powiedzieć grzecznie, pedała nie robi na mnie wrażenia. O jego głosie już nie wspomnę. Masakra. Osobiście wisi mi to, kto tu wygra, choć nie zdziwię się jeśli wygra Rhodes. Dalej.
8-Man Tag Team Match
Big Show, Kane, Vladimir Kozlov & Santino Marella vs. The Corre : taa, i teraz co tu powiedzieć. Wyczytałem, że występ marelli na Wrestleamni to jest nagroda za całokształt, gdzie go nie wpakują, będzie dobrze. Biorąc pod uwagę, że żaden pas nie jest na szali to mogę zaryzykować stwierdzenie, że wygrają Face'owie, czysto lub przez DQ, zależy. Nikt z zewnątrz napewno się w to nie wtrąci. Mnie jedynie w tej walce zastanawia postawa Kane'a, on jest Twinnerem, więc nie wiadomo, możliwe, że pomoże The Corre. Nie ma co tu rozpisywać, walka będzia krótka, słabai tyle.
Sheamus (c) vs. Daniel Bryan : Osobiście wątpie, żeby Danielson tak szybko ten pas odzyskał, było by to nie logiczne. Nie ma co ukrywać, Bryan z pasem był nudny jak flaki z olejem, poprostu nudny. Panowie z SRS zastanawiali się kiedy ostatni raz bronił pasa USC, bronił go, jeśli mnie pamięć nie myli na Survivor Series przeciwko Tedowi Dibiasiemu. To było około pół roku temu. Rozumiem, że ten pas i tak nic nie znaczy, ale nie przesadzajmy no. Zawsze to jest pas, o niego trzeba walczyć. Nie wiem jak spisze się Sheamus w tej roli, oby lepiej niż Danielson. I teraz tak. Bryan jest bardzo dobry na dłuższy dystans, ale za to Rudy odwrotnie, pierwsze 5 minut jest ok, potem nuda. Myślę, że jeśli dadzą im 7-9 minut będzie w porządku walka, jeśli więcej, to zacznie sie nudzić. jak dla mnie zwycięży Sheamus. Dalej
Randy Orton vs. CM Punk : Hmm, Randall Keith Orton. Du- Nat, Du-Dat. Gdzie się kryje tym razem ? Orton wyeliminował calutkie Nexus, nawet Cenie się to nie udało, ale o Cenie jeszcze napiszę pózniej. To samo pytanie co w walce Mysteria z Rhodesem, czy chcą dalej pushować Punka, mam cichą nadzieję, że wygra to Punk ? Punk na każdym Raw ( poza tym ostatnim) był obijany, niszczony przez Glut - RKO, więc daję mi to nadzieję, że Punk to wygra, jednak jak już wspomniałem wcześniej Cm Punk wygrał konfrontację na ostatnim Raw. osobiscie bardzo się zdenerwuję jeśli Orton już będzie nieżywy ( czyt, walka z Otunga, Ryanem) i nagle zmartwychstanie i wykona swoją koronkową akcje z glutem, RKO. Where is RKO ?. Dowiemy sie za 2 dni.
Michael Cole/ Jack Swagger vs Jerry Lawler | Special guest referee: "Stone Cold" Steve Austin : Zaczne od przykrej, lecz denerwującej sprawy. Wytłumaczcie mi, czemu konflikt pomiędzy dwoma komentatorami jest do cholery najlepiej zbudowany ? Czemu tylko w tym feudzie coś się cały czas dzieję, pojawiają się nowe osoby, cały czas jest w ruchu. Czemu ? Dla mnie jest to niezrozumiałe. Co do poziomu walki to nie mam wątpliwości, że będzie żle. Nie chodzi mi tu oczywiście o Lawlera, bo on jak na swój wiek prezentuje bardzo dobry poziom, ale o Cole'a, który nie potrafi NIC. Nie mam wątpliwości, że wtrąci się Swagger, że wtrąci się SCSA. To jest pewne. Myślę, że to będzie coś takiego jak rok temu Vince vs Bret, czyli cały czas przewagę będzie miał Hart ( Lawler) i po jakimś czasie w końcu wygra. Tak jak wspominałem, jako zwycięzcę typuje Jerryego.
Edge (c) vs. Alberto Del Rio : Powiem szczerze, to jest jedyna walka w której nie mam 100%-owej pewności kto wygra, oczywiście wiem, na 90% stawiają na Rio, ale nie mam pewności, tylko w tej walce. Otóż dlaczego ? W narożniku Edga stanie Christian, w Rio stanie Brodus, napewno zaingerują w ten pojedynek, co będzie miało wpływ na jego dalszy los. Są pogłoski na temat heelturnu Christiana, więc może pomoże Rio, nie wiem. Co do poziomu, może wyjść z tego kapitalny pojedynek, Edge jak i Rio mają spore umiejętności ringowe, dbre finishery, może to być najlepsza walka tego PPV. Na Royal Rumble jaka była anjlepsza walka ? Edga. Na Elimination Chamber, również z udziałem Edga, więc czemu nie i teraz ? Stawiam tutaj na Rio, ale mówię, nie jestem do końca pewny, choć Edge już trzyma ten pas o TLC, które było przecież w grudniu.
The Undertaker vs. Triple H : Co do jednego nie mam wątpliwości, jest to najgorszy feud prowadzony do tej Wrestlemani, dwie gwiazdy, dwie legendy i zero emocji do tej pory. Chyba każdy bardziej doświadczony fan wrestlingu, wie, że nikt nie przerwie streaku Takera, więc mogliby chociąz jakieś napięcie budować, fakt, na ostatnim Raw skończyło się emocjonująco, więc jakiś udział może mieć HBK, ale to nie zmienia faktu, że Triple H przegra tą walkę. Obaj nie są w tym momencie jakimiś geniuszami w ringu, mają swój wiek, jedynie stypulacja jakoś to ratuje. Zwycięzca- Taker, może jakaś ingerencja Shawna. tyle.
I przechodzimy do walki wieczoru ! John Cena vs the Miz vs ? the Rock ? : Nie chcę mi się już pisać, zmęczony jestem, więc napiszę krótko. W tej walce dla mnie już nie ma zaskoczenia, jak to już powiedział Thiaren w SRS, wiadome jest, że swój udział fizyczny będzie miał Rock, to wiadomo. Ciekawi mnie tylko w jaki sposób, jak zaatakuje , w jakiej sytuacji? Na Wm'ce tradycją już jest, że zwycięża Cena, nie wyobrażam sobie, żeby na największej gali roku wygrał Heel i to jeszcze o pas WWE. jak już mówiłem nie chcę mi się już pisać, starczy.
Ogólnie ta Wrestlemania będzie dosyć przeciętna, bez szału, ale na żywo trzeba obejrzeć. Pozdrawiam
|
................ Aka KTW
|
| 02.04.2011 18:14 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/02/2011 Tematy: 0 Posty: 8
 OFFLINE | Teraz wypowie się kolega Adi 5.0.
Zaczniemy od walki Sheamus vs. Daniel Bryan:Niepotrzebny zapychacz... Nie to, że walka będzie zła ,tylko raczej oczywistą rzeczą jest to, że "Rudy" obroni tytuł USA. Jak pisał kolega KTW Bryan był nudny jak flaki z olejem. Jest bardzo dobry w ringu, ale jego mikrofon jest przeciętny. Moim faworytem w tej walce jest Sheamus.
John Morrison, Trish Stratus & Snooki vs. Dolph Ziggler & Lay-Cool  zczerze? Mam tą walkę w głębokim poważaniu...Wrzucili tam emerytowaną Divę, Snooki i Lay-Cool tylko po to żeby była jakaś walka Div na WM. Żałuję, że nie zrobili z tego walki JoMo vs. Dolph. Była by to prawdopodobnie najlepsza walka na tej WM. Moimi faworytami są JoMo, Snooki i Trish.
Rey Mysterio vs. Cody Rhodes: Walka z góry przesądzona nie ma się co rozpisywać.
The Undertaker vs. Triple H: Najgorsza walka tej WM. Specjalnie walka bez zasad po to by zamaskować brak techniki u obu panów. Nawalać się krzesłami nie problem (staruszki zmęczą się mniej). Faworyt? Oczywiście, że Umarlak...
WWE Champion The Miz vs. John Cena: Wszystko wskazuje na zwycięstwo John'a (ile bym dał by było inaczej). Chyba, że The Rock się włączy do starcia, mamy dyskwalifikację i zwycięża The Miz.
World Heavyweight Champion Edge vs. Alberto Del Rio: Myślę, że Edge obroni tytuł (w ostatnim czasie walki na WM przegrywał). Nie chce mi się już pisać późno jest.
Randy Orton vs. CM Punk: Zwycięstwo Ortona
Lawler vs. Cole: Zwycięstwo Lawler'a
P.S.Jeśli ktoś ma zamiar oglądać WM na żywo, niech do mnie napisze w kilku zawsze raźniej...
|
................ Adi 5.0
http://i52.tinypic.com/2q18588.gif
|
| 03.04.2011 08:37 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/03/2011 Tematy: 0 Posty: 1
 OFFLINE | sheamus vs Daniel Brayan-to proste że sheamus wygra
I jeszcze ciekawi mnie walka The Game i Phenom
osobiście uważam że Undertaker wygra. The Game
nie ma szans na wygranie bo Undertaker na
Wrestlemani jest 3razy silniejszy!!!!
MA WYGRAĆ UNDERTAKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
| 04.04.2011 03:21 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | No cóż.... jakby tu zacząć... o, już wiem - osoba która układała kolejność meczy jest całkowicie, niezaprzeczalnie 100-procentowym KRETYNEM i powinna być natychmiastowo WYWALONA. Jak niski iloraz inteligencji trzeba mieć żeby jedno z najciekawszych starć zepchnąć do roli openera?
- Edge vs. Alberto Del Rio o World Heavyweight Championship
Ładna walka, dobrze prowadzona, z dla wielu zaskakującym końcem.
- Cody Rhodes vs. Rey Mysterio
Dobra walka. Rhodes pokazał że jest lepszy od Rey'a, no i cała publiczność w pewnym momencie mu kibicowała.
- 8-man tag team match
To jest chyba rekord. To była chyba najkrótsza walka w historii WrestleManii. Oczywiste było kto wygra.
- Randy Orton vs. CM Punk
Orton pokazał że jak mu się chce to umie walczyć z tempem szybszym od żółwia. Punk pokazał na co go stać pięknie wydostając się z RKO ale jednak... Orton wins.
- Michael Cole (with Jack Swagger) vs. Jerry The King Lawler with special guest referee Stone Cold Steve Austin
Najlepsza (!) walka na WM. Cole dostał to na co zasłużył, Swagger dostał to na co zasłużył.... natomiast ten screwjob pod koniec.... szkoda, naprawdę szkoda. Teraz przez 3 miesiące Cole będzie się szczycił....
- The Undertaker vs. Triple H
Taker po 5 minutach ledwo oddychał. HHH popełnił parę błędów. Nie przeszkodziło im to w zrobieniu dobrego starcia, długo trwającego i z dużą ilością finisherów ;p No i oczywiście 19-0.
- Nicole "Snooki" Polizzi, Trish Stratus, John Morrison vs. Dolph Ziggler and LayCool (with Vickie Guerrero)
Bez komentarza. I to było po meczu o Streak...
- The Miz (with Alex Riley) vs. John Cena o WWE Championship
Cena na czerwono. Miz w płaszczyku. Rock wnerwiony na maxa. Koniec iście epicki.
- Snoop Dogg segment
Bez komentarza.
- Pee-wee Herman segment
Posikałem się ze śmiechu.
- The Rock i SCSE segment
Miły dodatek.
- Sheamus vs. Daniel Bryan o United States Championship (Lumberjack match)
Zdegradowany do dark matcha bez rozstrzygnięcia (no-contest)
- Battle Royal
Dark match. The Great Khali wygrał eliminując Sheamusa.
WrestleMania XXVII była pierwszym PPV jakie oglądałem na żywo. I nie żałuję. Była słaba, ale zdarzały się świetne momenty. Poza tym teraz może być już tylko lepiej. |
................ Antarsan // Straight Edge
|
|