| 04.04.2011 10:21 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Większość z was oglądało WM live, niestety ja nie doświadczyłam tego. Jakie były wasze wrażenia przed, w czasie i po walce. Co sądzicie ogólnie o WM XXVII, czy była ciekawa, może jakas opinia o walce. Proszę o wypowiedzi , bo ja dopiero WM zobaczę za parę dni.
( dużo ciekawych i prawdziwych zdań )
............
Klimek123 |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 04.04.2011 11:04 |
 Moderator Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011 Tematy: 3 Posty: 21
 OFFLINE | W dużym skrócie: spodziewałem się dużo bardziej nudnego widowiska, a w zasadzie było dobrze, jestem zaskoczony! Najważniejsze, że Cena nie zdobył pasa, że The Rock miał swój wkład w WrestleManię i Cody Rhodes wygrał z Mysterio. Stosunek zwycięstw dobrych i złych dobrze zbilansowany. Starcie Lawler vs. Cole było całkiem ciekawe! Porażką natomiast była walka ze Snooki. Co robił tam biedny i niedoceniony John Morrison? |
................ Metal up!
|
| 04.04.2011 11:25 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | to ja skopiuję mój post z innego tematu:
No cóż.... jakby tu zacząć... o, już wiem - osoba która układała kolejność meczy jest całkowicie, niezaprzeczalnie 100-procentowym KRETYNEM i powinna być natychmiastowo WYWALONA. Jak niski iloraz inteligencji trzeba mieć żeby jedno z najciekawszych starć zepchnąć do roli openera?
- Edge vs. Alberto Del Rio o World Heavyweight Championship
Ładna walka, dobrze prowadzona, z dla wielu zaskakującym końcem.
- Cody Rhodes vs. Rey Mysterio
Dobra walka. Rhodes pokazał że jest lepszy od Rey'a, no i cała publiczność w pewnym momencie mu kibicowała.
- 8-man tag team match
To jest chyba rekord. To była chyba najkrótsza walka w historii WrestleManii. Oczywiste było kto wygra.
- Randy Orton vs. CM Punk
Orton pokazał że jak mu się chce to umie walczyć z tempem szybszym od żółwia. Punk pokazał na co go stać pięknie wydostając się z RKO ale jednak... Orton wins.
- Michael Cole (with Jack Swagger) vs. Jerry The King Lawler with special guest referee Stone Cold Steve Austin
Najlepsza (!) walka na WM. Cole dostał to na co zasłużył, Swagger dostał to na co zasłużył.... natomiast ten screwjob pod koniec.... szkoda, naprawdę szkoda. Teraz przez 3 miesiące Cole będzie się szczycił....
- The Undertaker vs. Triple H
Taker po 5 minutach ledwo oddychał. HHH popełnił parę błędów. Nie przeszkodziło im to w zrobieniu dobrego starcia, długo trwającego i z dużą ilością finisherów ;p No i oczywiście 19-0.
- Nicole "Snooki" Polizzi, Trish Stratus, John Morrison vs. Dolph Ziggler and LayCool (with Vickie Guerrero)
Bez komentarza. I to było po meczu o Streak...
- The Miz (with Alex Riley) vs. John Cena o WWE Championship
Cena na czerwono. Miz w płaszczyku. Rock wnerwiony na maxa. Koniec iście epicki.
- Snoop Dogg segment
Bez komentarza.
- Pee-wee Herman segment
Posikałem się ze śmiechu.
- The Rock i SCSE segment
Miły dodatek.
- Sheamus vs. Daniel Bryan o United States Championship (Lumberjack match)
Zdegradowany do dark matcha bez rozstrzygnięcia (no-contest)
- Battle Royal
Dark match. The Great Khali wygrał eliminując Sheamusa.
Ogólnie nie było źle, najnudniejsze starcia były krótkie a te lepsze były dobrze prowadzone także patrząc na to że to było moje pierwsze PPV które oglądałem na żywo zapamiętam ją miło ;p |
................ Antarsan // Straight Edge
|
| 04.04.2011 11:39 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 0 Posty: 1
 OFFLINE | Myślałem, że zmarnuję te noc, bo spodziewałem się gorszego widowiska. Zdziwiłem się, że nie wygrało dwóch babyface'ów. W końcu Ryjek przegrał , a Cody pokazał na co go stać. Pewien byłem, że CT da Jaśkowi pas, a tu zdziwko. Czyżby era 4kids upadała? Co do walk to było nie najgorzej. Tylko jak ktoś już pisał, kolejność była tak popier***, że to nawet nie ma co mówić. Dla mnie walka o WHC powinna być ME.
...................
Husarrr |
|
|
| 04.04.2011 13:17 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 04/04/2011 Tematy: 0 Posty: 10
 OFFLINE | Przed wrestlemanią nie byłem pewien kto wygra, ale zaskoczyło mnie kiedy rey misterio przegrał z codym i jak cena przegrał z mizem. Ogólnie wretlemania była ciekawa i na szczęście wygrał undertaker, bo niewyobrazam sobie WWe bez niego. Zgadzam się z osobą wyżej kolejność tych walk była tak głupia że brak mi słow. |
|
|
| 04.04.2011 16:43 |
 Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 0 Posty: 26
 OFFLINE | Było kilka niespodziewanek - chyba najbardziej zszokowała mnie porażka ADL, oraz Ceny (przez którą będę musiał śpiewać na SRS!  )
Ogólnie przyjemnie się oglądało, a już szczególnie samą końcówkę w wykonaniu Rocka :]
Co do kolejności - ja nie rozumiem czemu się dziwicie - przecież to któraś tam gala ppv z rzędu, w której najlepsze walki mamy na początku  |
................ aka argh
|
| 05.04.2011 10:33 |
 Moderator Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011 Tematy: 3 Posty: 21
 OFFLINE | Dlaczego kolejność walk jest dla Was taka dziwna? To kwestia marketingu. Obejrzenie gali PPV można jeszcze wykupywać podczas trwania gali, toteż jeśli gala rozpoczyna się solidnym kopem i dobrym show, to zwiększa to szansę, że dodatkowi ludzie wykupią jeszcze transmisję. Poza tym jeśli WrestleMania trwa tak długo, to poziom musi być wyrównany, a nie: kilka słabych walk, średnia walka, dwie dobre.  |
................ Metal up!
|
| 05.04.2011 16:25 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/02/2011 Tematy: 11 Posty: 88
 OFFLINE | Ciężko było to oglądać 1 walka o WHC no lol
Walka Snooki po Walce Triple H vs Taker
I cos dla Thiarrnena
WOOOO^^ |
................ http://i51.tinypic.com/dc57yf.jpg
Mój Blog:http://rudewrestlingshow.blog.onet.pl/
KONKURS DO WYGRANIA GRY NA PC!!!!
|
| 08.04.2011 00:21 |
 Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/03/2011 Tematy: 6 Posty: 78
 OFFLINE | Ja WM'ke obejrzę za jakieś 2-3 tyg. tak normalnie  Ale znam wyniki cieszy mnie że Taker znowu zwyciężył po swoim zabójczym Hells Gate ..
Tak jak wrócił i walczył z CM Punkiem dostał GTS a po chwili Hells Gate i koniec walki xD
Miz udowodnił że pas mu się należy .. Może zdobył go podstępem no ale kane tak samo przecież zrobił ..
Cole .. całkowita porażka ze strony GM RAW który chciał żeby jego "pupilek" wygrał, jednak cieszy mnie to że to SCSA był sędzią a nie Old American Edge sam myślałem że przegra lecz miłe zaskoczenie mimo tego że ADR go próbował kontuzjować odwdzięczył mu się .. Jednak trzeba wspomnieć o christianie który uciszył Claya
US. Champion Match szkoda że to zmienili ale cóż wygrał Kali i musimy się cieszyć ;d
6-Man Tag Match to było pewne że drużyna Morisona wygra
Cieszy mnie że Rey przegrał z CR bo praktycznie większość takich walk wygrywa co jest bez sensu ..
8-Man Tag Match.. 4 upokorzonych z SD vs. The Corre w końcu dali im kopa a nie tak jak na RAW .. Teraz przydał by się TAG TEAM który odebrał by im pasy i ktoś kto odebrał by IC  |
|
|
| 09.04.2011 07:17 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Żeby odebrać pasy TT masz Kane i Big Show'a a do pasa IC Kofi'ego |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 09.04.2011 07:50 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Pojedynek Takera z HHH to był pojedynek na finishery . Po kilka minutach czołgali się po ringu dlatego był to jeden z gorszych pojedynków Deadmena na WrestleManiach . Wszystkich na pewno zszokowało zwycięstwo Edga z Albertem . Del Rio dostawał zwycięstwo w każdej walce od pojedynku z Rey`em . Być może CT uznało, że pojawienie się go i odrazu wygrana na WM-ce to za duży push, dlatego myślę iż zdobędzie pas za 6 tygodni na Extreme Rules . Wygrana Rhodes`a to też niespodzianka, z której bardzo się ciesze gdyż jest jeden z 5 moich ulubionych zawodników . Jednak z tego co widzę i wiem to nie jest koniec feundu - Mysterio niestety zapewne go wygra :/ Bardzo dobry pojedynek miał Punk z Ortonem . Niestety Pana, który miał kontuzjowaną nogę, bolała go tylko wtedy kiedy atakował go Punk, a kiedy on przechodził do ataków to ból mijał - ciekawe nie?? . No i niestety pan RKO, który ma wszystko na zawołanie - wygrał tę walkę . "Mecz" który miał być najnudniejszy był jednym ze spotkań, które uratowało tę WM-ke mowa o Lawler - Cole . O pojedynku tagów Morrisona z Zigglerem w ogóle nie wspomnę, bo to totalna porażka (jak mogli wrzucić Johna do takiego syfnego matchu ??!) . Jeżeli chodzi o Cene i Miza to nie było to najgorsze widowisko . Dobra końcówka przede wszystkim . Interwencja Rocka była potrzebna w tym pojedynku . Walka tagu Kana vs Corre była tak krótka, że nawet nie wiem kiedy się skończyła . Za to rewanżyk na SD był bardzo dobry . Karta ogólnie nie była zła . Całkiem dobre rozłożenie pojedynków . Do karty nie zmieścił się planowany wcześniej pojedynek Bryan vs Sheamus . To wszystko na temat tej WM-ki, trochę późno się odezwałem lecz to dlatego ,że wcześniej nie chciało mi się zakładać konta Pozdrawiam |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 27.04.2011 14:34 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/27/2011 Tematy: 0 Posty: 2
 OFFLINE | Walki niezłe najbardziej chyba triple h vs the undertaker Myśle że the undertaker na WM 28 Przegra z kimś i seria zostanie zakończona the phenom nie ma sił na wm 26 wychodził o własnych siłach a na WM 27 wywieżli go to co będzie dalej na WM kolejnych???? |
|
|