Zrobię kilka TOP i podziele Superstars, Divy i Legendy..
Wrestlerzy:
1. CM Punk - Tu chyba nie ma niesodzianki, jest zdecydowanie najlepszy w federacji. Przy micu oczywiście wymiata a także w ringu jest znakomity, od dawna #1 na mojej liście. Jestem jego psychofanem
2. Alberto Del Rio - Obecnie po CM Punk'u to najlepszy heel w federacji i gdy ten nie daj boże odejdzie, mam nadzieje że będzie potrafił godnie go zastąpić.
3. Zack Ryder - Ten gość mnie rozwala z tygonia na tydzień w tym swoim True Long Island Story ;D To jak potraktowano go na All Stars Night które odbywało się Long Island przechodzi wszelkie granice.
4. Evan Bourne - To mój ulubiony HF. Mikrofonu chyba jeszcze nie trzymał w ręce ale w ringu jest fantastyczny! Jego akcje podobają mi się o wiele bardziej niż te Sin Cary i nie wiem czemu musi mu jobbować. Wkońcu jest w federacji już troche, a oni szmacą go jak nie powiem co..
5.The Miz - Jako mistrz WWE był genialny i świetnie promował federacje. Mimo to kreatywni urządzili sobie konkurs pt. 'Kto wpadnie na lepszy pomysł zakopania Miza'..
6. Cody Rhodes- Po rozwiązaniu Legacy poczynił kolosalny postęp. Dobrze że już odszedł od swojego starego gimnick'u, nie żebym coś do niego miał ale ileż można patrzyć się jak używa błyszczyku na noc i mówi że nie jest to pedalskie zachowanie ?
7. Christian - Taki los zawodnika który kiedyś był w TNA, musi jobbować Ortonowi i błagać o jeszcze jedną walke o pas.
8. Daniel Bryan - Świetny zawodnik! Uwielbiam oglądać go w ringu tylko gdy miał pas US był bardzo nudny..
9. The Usos - Nie wiedziałem czy specjalnie dla nich robić liste ulubionych TT, ale doszłem do wniosku że lepiej będzie umieścić ich tutaj. Bardzo podobają mi się ich walki i widze w nich przyszłych mistrzów.
10. John Cena - Śmieszne ? Może, ale ja i tak go lubię. Macie racje że z tym pasem jest w cholere nudny a do tego gdy go posiada jest niebywałym terminatorem. Jednak jego feud z Nexusem w 2010 był genialny podobnie jak w 2008 z JBL'em i właśnie dlatego się tu znalazł. Potrafi walnąć naprawde dobre promo.
Divy:
Żeby było jasne, div nie oceniam po umiejętnościach w ringu, bo nimi nie grzeszą. Głównie chodzi więc o urode, więc nie będe uzasadniał wyboru jak powyżej.
1. AJ - No tu akurat wyjątek ;D jest naprawde świetna, pod każdym względem
2. The Bella Twins
3. Layla
4. Maryse
5. Kaitlyn
6. Beth Phoenix - Ona też nie należy do najładniejszych ale umiejętności duże.
7. Gail Kim
8. Melina
9. Kharma - No niech już będzie. Wcale nie uważam że jest ładna ale w ringu jest dobra ;D
10. Natalya
Legendy
1. Randy Savage - Jak już kiedyś mówiłem to od niego zacząłem z wrestlingiem. Potrafił stworzyć wspaniałe widowisko.
2. Stone Cold Steve Austin - Świetny Finisher, jeszcze lepszy mic, a gimnick kapitalny!
3. The Rock - Zdecydowanie najlepszy mic skill w historii tego biznesu.
4. JBL - Jeden z najlepszych gimnick'ów w historii. To jak go potraktowali w jego ostatniej walce przechodzi wszelkie granice ;/
dobra dalej mi się nie chce już pisać ;D