Strona 1 / 1
Wade Barret
07.04.2011 13:08

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Wyraźcie swoje zdanie o tym zawodniku . Trzeba przyznać , że to dobry wrestler i może być przyszłością wwe . Ten zawodnik wygrał 1 sezon nxt i sprawował się nieźle w ringu . Wraz z sobą pociągnął innych z pierwszego sezonu nxt na raw i stworzył grupę The Nexus . Był niej  liderem i wiele się zmieniło odkąd ta stajnia znalazła się na raw . Wkrótce cm punk został jej liderem i Wade stworzył nową grupę The Corre gdzie nie ma lidera . The Corre zaczęło feud z kanem i big showem oraz santino marellą i vladimirem kozlovem . Po krótkim czasie Wade zdobył pas IC i The Corre zaczęło posiadać trzy pasy . Ten zawodnik ma fajny gimnick tylko chciałbym go zobaczyć jak face'a . Technika całkiem dobra  , podoba mi się jego finisher , wprowadza coś nowego do wwe . To tyle ale prosiłbym by wypowiedzi posiadały minimalnie 2 zdania .
................
Awesome456
08.04.2011 10:37

Fanatyk Forum

Tematy: 38
Według mnie ten zawodnik bardzo się zmienił od występu w NXT potem na RAW a teraz na SD. Na pas IC zasłużył. Ma nawet swojego finishera ( The Wasteland, nie wiem czy dobrze napisałam )którego nie wiem czy dobrze wykonuje bo po raz pierwszy widzę go w czyimś wykonaniu. Technika średnia, mikrofon trochę lepszy. Niby w The Corre nie ma lidera ale ja go uważam za ich przywódce. Przecież on dostał szanse na walkę o pas IC a nie np. Ezekiel. To jest moje zdanie.

................
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
09.04.2011 06:07

Moderator
Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011
Tematy: 3
Uwielbiam Barretta! To w zasadzie czarna wersja Ceny: podobna postura, masa, a zarazem i styl walki ( czyli mało ruchów, typowe rzuty, mało techniki ). Dobry jest przy mikrofonie, nie ma jeszcze zbyt wielu lat na karku, prawdopodobnie w ciągu najbliższych lat będzie czołowym heelem WWE. Świetnie się stało, że nagrodzono go solowym pasem - oby trzymał go jak najdłużej!
................
Metal up!
11.07.2011 14:27

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Lubie Barretta. Może nie tak bardzo jak Miza ale napewno. Jak kolezanka wyżej napisała też uważałem za lidera The Corre (jak ktoś nie wie to Corre sie rozpadło).
12.07.2011 03:56

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/19/2011
Tematy: 21
W The Corre na pewno pełnił najważniejszą rolę. Lubię go i powinien dostać coś więcej niż pas IC. Moim zdaniem w pełni zasługuje na to, aby zawalczyć o pas WHC. Bardzo dobry mikrofon, fajny finisher. W zasadzie uwielbiam go od debitu Nexusa .
................
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/123/8/f/mason_ryan_by_captain_six-d3fhd1t.png
adik133 - Jajo - Major Danger - Silver Enforcer
http://wwetnarohsymulator.bnx.pl/news.php
12.07.2011 12:15

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
O ile jeszcze miesiąc/2 temu jakoś nie za bardzo obchodził mnie jego los, to teraz chciałbym, aby dostał jakiś push. Lecz po tych wszystkich upokorzeniach...chociaż jest to dla mnie takie samo drewno jak Orton, jego finisher jest dupny(na tych większych wygląda tragicznie) , ale ma fajny głos Ten cały feud nexusa z Ceną był wyśmienity i wielka szkoda, że wtedy nie dostał pasa bo raczej już go nie dostanie.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
12.07.2011 15:57

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Zgadzam się z Kamilem odnośnie 2 rzeczy:
1. Ma fajny głos a nawet powiedziałbym za*ebisty.
2. Feud Ceny ze starym Nexusem był wyśmienity i żałuję że nasi kreatywni dali pas Sheamusowi a nie Barrettowi.
12.07.2011 16:05

Fanatyk Forum

Tematy: 21
Barrett nie zasługuje na pas WWE ani WHC. Jako część oryginalnego Nexusa był świetny, ale już po wydaleniu i przejściu na SD był ciotą, chowającą się w Corre. Nie widzę u niego jakiejś wielkiej kariery solowej, może jeszcze raz dostanie któryś pas midcardowy.
................
Antarsan // Straight Edge
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu