| 09.04.2011 10:20 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 28 Posty: 110
 OFFLINE | Jest to wrestler brandu raw pochodzący z dynastii hartów . Jego finisher jest już wielu fanom wwe znany a mianowicie jest to sharpshooter , wszyscy wrestlerzy pochodzący z dynastii hartów używali i używają tego submission jako finishera . Wracając do tematu to jego technika nie jest zła chociaż oceniam ją na 7/10 punktów , ponieważ nie ma aż tak wyszukanych uderzeń . Jego mikrofon jest bardzo słaby , ponieważ rzadko kiedy ma okazje się pokazać z tej strony . Jego gimnick mi się nie podoba . Wolałem go jako członka tag teamu z DH Smithem . Kiedyś był face'm ale od kilku miesięcy od rozbicia jego tag teamu stał się heelem . o tu dużo mówić , nie lubię go . Może wy macie inne zdanie , cóż wyraźcie swoje zdanie . |
................ Awesome456
|
| 09.04.2011 11:29 |
 Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011 Tematy: 0 Posty: 42
 OFFLINE | Ja nic do Tyson'a nie mam jest to średni zawodnik, teraz przeważnie widać go w 5 sezonie NXT w którym jest mentorem Lucky'iego Cannon'a. Teraz jest heel'em i muszę przyznać że w takiej "formie " bardziej mi się podoba (może dlatego że nie przepadam za DH Smith'em). Ma średnią technikę ringową, jest chyba lotnikiem ale rzadko wykonuje różne akrobaje z lin. Mam nadzieję że jego dalsze losy będą ciekawsze jak dotychczas.
....................
Alexa04 |
|
|
| 09.04.2011 12:28 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Tyson tak jak mówicie technike ma 7/10 i pochodzi z dynastii Hard'ów. Wspomniałeś o TT z DH Smith'em, moim zdaniem był to średni TT ale bardzo zgrany i rozczarowałam się tym że się rozpadł. Teraźniejszy gimnick według mnie jest lepszy od poprzedniego ponieważ Tyson pokazuje jak potrafi radzić sobię solo. To jest moje zdanie o nim.
PS: Co do jego rookie w NXT to dobrze na siebie trafili ;p
............
Klimek123
|
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|