PL.WWE.COM Forum > RAW > Zawodnicy RAW
The New Nexus
Strona 1 / 1
The New Nexus
09.04.2011 09:22

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Co o nich myślicie?
Jest to grupa w której skład wchodzi: CM Punk ( lider), David Otunga, Husky Harris, Michael McGillicutty (wszyscy 3 znani z NXT), oraz niedawno nowy nabytek Mason Ryan. Kiedyś pod rządami Barreta skład był dużo większy bo byli w nim tylko postacie z 1 i 2 sezonu NXT. W przeciwieństwie do The Corre oni mają lidera ale nie posiadają żadnych psów. Cóż mówić o technice, dużej jej nie mają ( żeby ją opisać możecie każdego członka po kolei ). Mikrofon dobry ma tylko lider a reszta słaby. Nic więcej nie będę pisała tylko wy to za mnie zróbcie.

( min. 2 zdania o grupie i po 1 o każdej postaci )

..............
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
09.04.2011 10:25

Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011
Tematy: 0
Więc tak... CM Punk jest to wg. mnie najlepszy członek w New Nexus, ma najlepszą technikę ringową, mocne i wysokie kopnięcia, bardzo dobry mikrofon oraz trzeba przyznać, że umie manipulować innymi. Jest dobry jako lider, choć za bardzo to wykorzystuje...
Mason Ryan jest to bardzo silny i umięśniony zawodnik, który dzięki swojej posturze jest mocną podporą w tej grupie, umie walczyć - choć nie powiem że jest to zawodnik z najwyższej półki, mogę powiedzieć że jest to średni zawonik.
Michael McGuillicutty jest to również średniej klasy zawodnik, bardziej taki przyboczny, za wiele walk to on nie wygrał solo, lepiej sobie według mnie radził w NXT miał lepszą technikę, a teraz to jego walki wyglądają żałośnie.
Husky Harris jest to nawet dobry zawonik, ma niezłą posturę, ale właśnie przez nią znieśli go z Monday Night Raw spowrotem do FCW, gdyż CT nie podobało się to że nie ma dobrj figury (np. jak michael wymieniony wcześniej) wg. mnie to jest trochę nie poważne, ale i tak ja nic z tym nie zmienię.
Dawid Otunga jest to zawodnik, który od samego początku jest w Nexus, ma niezłą figurę, mięśnie itp. ale w ringu radzi sobie beznadziejnie, przegrywa przwie każdą walkę - jeżeli wogóle walczy, więc tak ogólnie tego zawodnika oceniam jako średniaka, przed którym być może jakaś kariera będzie w krótce.

..............................
Alexa04
10.04.2011 03:11

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Ta grupa jest chyba lepsza od jej konkurentów The Corre . Jednym z jej najsilniejszych zawodników jest cm punk a potem mason ryan . Wydaje mi się , że New Nexus będzie lepszy od starszego , ponieważ jej członkami są nowicjusze którzy mają dużą szansę na push . Chociaż ostatnio randy orton zaczął nokautować  członków  z tej grupy i czterech  z nich ma kontuzje . Teraz rozpiszę się na temat jej członków .

Cm Punk - Lider tej grupy , jest dobrym heelem a jego technika jest bardzo dobra . Ten zawodnik jest jednym z moich ulubionych heelów .

David Otunga - Najstarszy członek tej grupy bo jest w niej od powstania . Ma bardzo słabą technikę ale nadrabia to trochę siłą  , moim zdaniem wiele nie osiągnie w wwe .

Husky Harris - Nie wiadomo nawet czy jest jeszcze w wwe ale  jest gruby i zadziwiająca nadrabia to zręcznością . Technika średnia o mikrofonie ciężko coś powiedzieć .

Michael McGuillicutty - Kolejny członek tej grupy który moim zdaniem jest średni . Nie ma co za bardzo pisać o nim , ponieważ miał tylko kilka walk .

Mason Ryan - Jest to chyba drugi najlepszy członek w tej grupie . Ma wielką siłę i co zadziwiające także dobrą technikę . Nie wiem czy to jego finisher ale mi się podoba ten submission który użył w walce z R-Truthem i wygrał nim . Tego zawodnika ciężko ocenić pomiędzy średni-dobry dlatego daje mu 6,5/10 pkt .

................
Awesome456
07.05.2011 08:30

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/19/2011
Tematy: 21
Grupa ta jest bardzo silna, dużo silniejsza od The Corre. Lubię ich i mam nadzieję, że zawodnicy z tej grupy będą nadal się rozwijać i kiedyś oni będą jednymi z najlepszych w WWE.

CM Punk - lider Nexusa - Widać, że pozostali członkowie The New Nexus sznują go jako przywódcę. Ma świetną technikę i jest rewelacyjny heelem.
Lubię go.

Mason Ryan - Po zajściach na ostatnim RAW zobaczyłem, że to naprawdę świetny zawodnik!

O reszcie Nexusa nie mam zdania.
................
http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/123/8/f/mason_ryan_by_captain_six-d3fhd1t.png
adik133 - Jajo - Major Danger - Silver Enforcer
http://wwetnarohsymulator.bnx.pl/news.php
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu