Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011 Tematy: 0 Posty: 42
 OFFLINE | Więc tak... CM Punk jest to wg. mnie najlepszy członek w New Nexus, ma najlepszą technikę ringową, mocne i wysokie kopnięcia, bardzo dobry mikrofon oraz trzeba przyznać, że umie manipulować innymi. Jest dobry jako lider, choć za bardzo to wykorzystuje...
Mason Ryan jest to bardzo silny i umięśniony zawodnik, który dzięki swojej posturze jest mocną podporą w tej grupie, umie walczyć - choć nie powiem że jest to zawodnik z najwyższej półki, mogę powiedzieć że jest to średni zawonik.
Michael McGuillicutty jest to również średniej klasy zawodnik, bardziej taki przyboczny, za wiele walk to on nie wygrał solo, lepiej sobie według mnie radził w NXT miał lepszą technikę, a teraz to jego walki wyglądają żałośnie.
Husky Harris jest to nawet dobry zawonik, ma niezłą posturę, ale właśnie przez nią znieśli go z Monday Night Raw spowrotem do FCW, gdyż CT nie podobało się to że nie ma dobrj figury (np. jak michael wymieniony wcześniej) wg. mnie to jest trochę nie poważne, ale i tak ja nic z tym nie zmienię.
Dawid Otunga jest to zawodnik, który od samego początku jest w Nexus, ma niezłą figurę, mięśnie itp. ale w ringu radzi sobie beznadziejnie, przegrywa przwie każdą walkę - jeżeli wogóle walczy, więc tak ogólnie tego zawodnika oceniam jako średniaka, przed którym być może jakaś kariera będzie w krótce.
..............................
Alexa04 |