Strona 1 / 1
The Corre
06.04.2011 09:07

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Co o tym teamie ( jeśli mozna to tak nazwać ) myślicie?
Wiemy, że w skład wchodzą: mistrz IC Wade Barrett, mistrzowie Tag Team Heath Slater i Justin Gabriel oraz nieposiadający jeszcze żadnego pasa Ezekiel Jackson. To taki The Nexus tylko że ze SmackDown. Ciągle prowadzą z kimś feud i zobaczyliśmy ich na WM 27 gdzie przegrali z Big Show'em, Kane'em, Kofi Kingston'em i Santino. 3/4 składu to rekruci z NXT tylko Ezekiel jest od nich dłużej w WWE.
Cóż więcej o nich mówic, sami napiszcie.

( min. 2-3 zdania, można się wypowiedziec o każdym z zawodników osobno )

...............
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
06.04.2011 12:21

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Bardzo ładnie powiedziałaś że to Nexus tyle że ze SM. I widać że bardzo by chcieli namieszać tam tak samo, jak wcześniej Nexus na RAW. Mieszają się we wszystko, teraz zaczęli zdobywać pasy ale myślę że osobno byliby lepsi niż jako grupa. Barret osobno i jakiś feudzik, Jackson osobno i może wreszcie miałby jakąś samodzielną walkę, a Slater i Gabriel.... niech sobie będą tymi mistrzami do następnej PPV, a co mi tam, niech mają. Ogólnie według mnie WWE musi zrozumieć że te wszystkie grupy tylko denerwują.
................
Antarsan // Straight Edge
08.04.2011 13:56

Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011
Tematy: 0
Bardzo fajna gupka   lubię każdego jej zawodnika. Więc tak Wade Barrett jest to bardzo utalenowany zawodnik z anglii, który w swojej nie długiej karieże już pretendował do pasa WWE. Choć jego poczatek w WWE nie zapowiadał się kolorowo on pokazał na co go stać i najpierw "przejął władze" na Raw , a teraz wystepuje na SmackDown, tam również pokazywał że może walczyć z najlepszymi. Teraz jest mistrzem interkontynentalnym i mam nadzieję, że potrzyma ten pas przez jakiś dłuższy czas.
Justin Gabriel jest to jeden z moich ulubionych zawodników WWE, ma niezłą technikę (Skoki, kopnięcia), tyle że szkoda że ma słaby mikrofon. Poza tym jest bardzo przystojny za co go cenię xD no i wogule jest super   jest obecnie mistrzem TT
Ezekiel Jackson jest to jeden z najbardzie przypakowanych zawoników w WWE, jest fundamentem grupy, wg. mnie służy trochę jako ochroniarz bo przez to że jest mięśniakiem pomoże każdemu w razie przypadku z Corre. Rzadko go wida w ningu, częściej poza nim trochę szkoda bo nie występuję trochę więcej
Heath Slater jest średni zawodnik, który jest bardziej kojadzony jako rzółtodziób z NXT, poprawia swoją technikę w ringu coraz bardziej ale nie ostatecznie, ale mam nadzieję że CT zrobi z niego normalnego zawodnika żeby był na poziomie np.Cody Rhodes'a a nie takiego Santino Marelli, poczekamy zobaczymy...

.....................
Alexa04
11.04.2011 17:23

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 6
The Corre ? hmm co o nich mogę powiedzieć ..
Mieszają się we wszystko tak jak Nexus tylko jest jedna rzecz czym się różnią tam władza Bareta była absolutna a tutaj każdy po trochu odpowiada za siebie ..
Ezekiel powinien dostać feudzik z Big Showem lub Kanem
Barret ? Odebrał pas o ile się nie mylę Kofiemu ma niezłą technikę i jego Waseland jest dosyć mocny Tylko denerwuje mnie że nie pomyślał o własnym stylu wynoszenia pod finishera bo jak się orientuje to chyba 5 osób ma takie wyniesienie: Cena,Punk,Barret,L.Cannon i Alex Riley więc ..
TT Slater i Gabriel hmm no ciekawe bo Sleater takim średnim zawodnikiem co w starciu z high-flyerami daje mu przewagę i jak już zrobi swojego finishera może zmienić się z Gabrielem a ten dokończyć swoim 450 Splash
11.07.2011 14:17

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Wade Barrett - Lubie goscia i tyle.
Justin Gabriel - Jego 450 Splash jest niesamowity a jego samego też bardzo lubie.
Heath Slater - Jego jedynego nie lubie z całego The Corre.
Wiem że Ezekiel Jackson odszedł a samo The Corre sie rozpadło ale koniecznie chce o nim napisać tak więc:
Ezekiel Jackson - Spod jego finishera nikt się nie wymknął i każdy odklepywał. Gość ma wspaniałą muskulaturę i wszystko ma dobre. Jedynie mikrofon słaby.
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu