Strona 1 / 1
SUMMERSLAM 2011 - WYNIKI NA ŻYWO
14.08.2011 18:55

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Jak w temacie. Wątek aktualizowany będzie na żywo.

Dark Match (nie emitowany):
Dolph Ziggler vs. Alex Riley - prawdopodobnie przez pin

6-Men Tag Team Match:
Rey Mysterio, Kofi Kingston i John Morrison vs. The Miz, R-Truth i Alberto Del Rio - zwycięstwo przez pin

Segment:
CM Punk, John "Skurwiel" Laurinaitis, Stephanie McMahon

Singles Match:
Mark Henry vs. Sheamus - zwycięstwo przez odliczenie

Ce Lo Green - Bright Lights Bigger City (theme SummerSlam 2011) oraz jakaś piosenka której nie znam (występują Divy)

Divas Championship:
Kelly Kelly (c) vs. Beth Phoenix - zwycięstwo przez roll-up

Segment:
Stephanie McMahon

Segment:
R-Truth, Jimmy Hart

Singles Match:
Wade Barrett vs. Daniel Bryan - zwycięstwo przez pin

Segment:
Christian, EDGE (!!!)

World Heavyweight Championship No Holds Barred Match:
Christian (c) vs. Randy Orton - zwycięstwo przez pin

Undisputed WWE Championship - Special guest referee: Triple H
John Cena (c) vs. CM Punk (c) - zwycięstwo przez pin

Kevin Nash atakuje Punka

Del Rio wykorzystuje kontrakt Money in the Bank

Undisputed WWE Championship Match:
CM Punk (c) vs.  Alberto Del Rio - zwycięstwo przez pin
................
Antarsan // Straight Edge
14.08.2011 18:57

Fanatyk Forum

Tematy: 38
Walka TT w/g mnie troche niepotrzebna ale niech im będzie.

Mark Henry pokonał Sheamusa przez wyliczenie ... hmm... to oznacza ciąg dalszy ich feudu.

Kelly Kelly pokonała Beth - zdziwienie, ale niech ma. Najlepsze było to jak Kelly się wkurzyła, ależ ona potrafi wrzeszczeć !!!

Wade Barrett vs Daniel Bryan - jak Daniel zapiął Lebell Lock już myślałam że wygra lecz troche mnie zaskoczyli. Mr. MitB 2011 przegrał już na następnym PPV od swojego sukcesu.

Segment Christiana z Edgem - nie jest dla mnie dziwne że Edge się pojawił bo zapowiadano to od tygodni, ale bardzo mnie zdziwiło co powiedział. Nie spodziewałam się tego.

Christian przegrał z Ortonem ... czemu mnie to nie dziwi. I mamy kolejne PPV w którym pojedynek o pas WHC jest pomiędzi Christianem a Ortonem. Teraz zapowiada się kolejne bo Christian ma rewanż do wykorzystania.

WWE Championship Match - po walce jak Triple H uznał nieprawidłowy wynik, nie zauważyłam nawet Disela. Co on ma wspólnego z nowym mistrzem WWE ADR, co jest kolejną dziwną rzeczą na tym PPV. Nie powiem że scenariusz był zły, bo bardzo dobrze przemyslany, ale wielu ludzią się nie podoba
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
14.08.2011 21:55

NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/10/2011
Tematy: 0
PUNK POKONUJ CENE! NO ALE KUTASOWNIA! JAK SIE WSZYSCY SPODZIEWALI, BYL DEL RIO, JEST NOWY MISTRZ! PUNK W REWANZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEST IN THE WORLD!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.08.2011 21:59

Fanatyk Forum

Pieprzyć Del Rio, skąd się tam do cholery wziął Diesel?!
................
14.08.2011 22:02

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Rey Mysterio, Kofi Kingston i John Morrison vs. The Miz, R-Truth i Alberto Del Rio- nie wiele widziałem z tego pojedynku, więc się nei wypowiadam
Mark Henry vs. Sheamus- nie był zły ten pojedynek, końcówka bardzo dobra
Kelly Kelly (c) vs. Beth Phoenix - tu mnie zdziwili z lekka
Wade Barrett vs. Daniel Bryan - kolejna walka, w której 3/4 jej to były lagi, mocne zdziwienie i bezmyślne posunięcie. Zakopali barretta jak isę dało głeboko, a teraz wyrgywa z zwycięzcą MitB? Coś tu nie gra.
Christian (c) vs. Randy Orton - nigdy się tak nei wkur***** na WWE jak po tej walce. Tak w ogóle to tu równiez nic nei widziałem. Jedyne momenty ciekawe, które lagi mi popuściły to obydwa RKO i Kill Swtich.
CM Punk (c) vs. John Cena (c)- na początku - nuddyyy- później zrobiła się z tego zarąbista walka. I tak CM Punk wygrywa ku uciesze milionom, a tu ni z gruszki ni z pietruszki wbiega Diesel- wykonuje finisher i wychodzi. Wchodzi ADR wykonuje enzuguri 1-2-3 i ch** pier****** jest nowym mistrzem srabliudabliui.

Nie było się o czym rozpisywać bo gala spierd***** do reszty! Dałbym najchętniej 0/10, ale walka Punka z Ceną była bardzo dobra i pojedynek Mopsa z Szimusem też niczego sobie więc dam 4/10.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
15.08.2011 02:03

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
A ja się cieszę del Rio ma pas. Chociaż szkoda mi CM Punka. A z tego co napisaliście to Orton ma pas wagi ciężkiej?! Wielki LOL!!!
15.08.2011 02:22

Fanatyk Forum

No to teraz czas na wypowiedź człowieka który jako jeden z nielicznych wczoraj na czacie był zadowolony z gali. Otóż nie wytypowałem ANI JEDNEJ walki. WWE wzięło mnie totalnie z zaskoczenia. Kamil - 0/10? Really? Really? Nie podobało ci się WHC i Del Rio, i słusznie, ale poza tym gala spokojnie zasługuje na jakieś 7/10.
................
15.08.2011 02:28

NOWICJUSZ

Rejestr.: 08/07/2011
Tematy: 0
Ja wytypowałem tylko zwycięstwo ortona i punka ale bez diesela i bez alberta.
15.08.2011 03:06

Fanatyk Forum

Alberta akurat wytypowałem, ale jak wyszedł Nash to miałem wielkie WTF?
................
15.08.2011 06:08

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Mysterio, Kingston, Morrison vs Del Rio, Miz, Truth - Niepotrzebna walka, zakończona pod dzieci a do tego lagi. - 4/10
Sheamus vs. Henry - Dobra walka i ciekawe zakończenie, dobrze że ich feud jest kontynuowan. - 6/10
Kelly Kelly w/ Eve vs. Beth Phoenix - Nie było tragedii, dobrze że wygrała Kelly, zawsze oznacza to ze będzie sie coś działo - 8/10 (no ale to jest inna skala xd.)
Barret vs. Bryan - Bardzo dobra walka, dzięki Danielsonowi, Barret to oczywiście Barret ale też nie było tragedii. Natomiast kompletnie zdziwiło mnie zakończenie. Myślałem że mr. Money In The Bank się promuje ale najwidoczniej jest inaczej ;/ - 8/10
Christian vs. Orton - Wspaniała walka, nie dość że Rendol wygrał to jeszcze zakład przegrałem. Ja się dziwie że Orton jeszcze nie dostał od kogoś w ten naćpany ryj. - Obiektywnie, 7/10
CM Punk vs Cena - Kolejny zajebisty Main Event, nie tak dobry jak na MITB ale był to podobny poziom. - Sama Walka 9.5/10
Diesel feud z Punkiem ? Spoko, tylko jak Nash będzie w takiej formie jak na RR to nie wróże dobrej walki. No i Del Rio mistrzem, czemu mnie to nie dziwi ?

Gala wypadła nieźle myśle że same walki 8/10 ale trzeba dodać do tego kompletnie głupie zakończenia walk, głupote CT oraz brak klimatu SummerSlam. W takim razie tylko 6/10.
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
15.08.2011 07:04

Fanatyk Forum

Originally Posted by Marcin Zawadzki:
No to teraz czas na wypowiedź człowieka który jako jeden z nielicznych wczoraj na czacie był zadowolony z gali. Otóż nie wytypowałem ANI JEDNEJ walki. WWE wzięło mnie totalnie z zaskoczenia. Kamil - 0/10? Really? Really? Nie podobało ci się WHC i Del Rio, i słusznie, ale poza tym gala spokojnie zasługuje na jakieś 7/10.

Jednak błąd, zapomniałem że wytypowałem Ortona.
................
15.08.2011 08:05

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8

Originally Posted by Marcin Zawadzki:

gdyby nie ME i pojedynek Sheamusa z Henrym gala ssała by mocniej niż to robiła. Dlatego uważam iż moje 4/10 jak najbardziej zasłużone dla SS. Poza tym 2 pojedynków z dobrymi zawodnikami nie widziałem praktycznie w ogóle (z Bryan`em i TT) Antarsan to, że zaskakujące wyniki to nie znaczy, że dobra gala. Jest to takie przeciwieństwo do OtL gdzie wyniki można było przewidzieć wszystkie. Tyle, że tam gale ratował match Ortona z Christianem, który był tak dobry jak ten Punka z Ceną wczoraj i Sin cara vs Chavo również był tam całkiem niezły.

No i teraz rewanż na NoC później błaganie Christiana o "one more match" na HiaC gdzie Christian by wygrał później rewanż Ortona i znowu odzyskanie pasu...heh to by było żałosne jakby trak zrobili. Jak dla mnie to niech Christian przestanie się już kręcić koło pasa, tylko żebym już nie widział ich w jednym pojedynku bo rzygać mi się już od tego chce.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
15.08.2011 11:18

Fanatyk Forum

Podobno odeszli od pomysłu "one more match" na NoC pomiędzy Ortonem a Christianem.

OtL? Tam miałeś tylko Orton/Christian, a tutaj masz TT, Divy (tak, fajna walka była ;p), Barrett/Bryan (Danielson walkę pociągnął), Sheamus/Henry no i ME, czyli prawie całą galę dobrych walk. Nie mówiąc o Stephanie (HOT) i Dieselu.

Postawiłem 7/10 i tyle gala zasługuje. ;]
................
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu