| 10.08.2011 16:33 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Nie chce walki WHC trwającej nawet 20 min. bo widziałem ją już tyle razy, że nawet jakby nie wiem jak się i Orton i Christian wysilali to walka będzie po prostu do kitu, albo co najwięcej normalna. W sumie to nie dziwie się, że walki div trwają 0.5-2 minuty skoro nie ma dobrych div! Teraz nareszcie pas będzie miała Beth to poziom powinien być lepszy - jeżeli dostanie oczywiście dobrą przeciwniczkę. Tak w sumie to wolę więcej walk, a krótszych gdyż tak jak mówiłem Randalla i Christiana widzieliśmy już aż za dużo razy, Cene i Punka również już widzieliśmy(lepszej walki niż na MitB raczej spodziewać się nie możemy), a z Henrym dobrej walki się nie stworzy. Karta mocno ssie jeżeli jest ostateczna. |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 13.08.2011 07:43 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Nowa walka Daniel Bryan vs Wade Barrett |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 14.08.2011 07:46 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 07/17/2011 Tematy: 4 Posty: 9
 OFFLINE | SummerSlam 2011 Official Match Card:
1.John Cena vs. CM Punk – Undisputed WWE Championship Match-Na temat tej walki powiem niewiele.Mam nadzieje że to koniec ich feundu.Walka z tegorocznej gali MITB była wystarczająco zajebi...... , więc myśle że ta nie będzie lepsza od tamtej.
2.Christian vs. Randy Orton- WHC Championship-Ta walka to kolejne niepotrzebne dzieło stworzone przez WWE.Ich feund trwa już tyle żę mogło być już 4 mistrzów.Mam nadzieje że Orton wygra a christian odpierd.... się od tego pasa raz na zawsze.
3.Sheamus vs. Mark Henry-ta walka zapowiada się ciekawie w roli Sheamusa jako face'a.Może to być początek końca dominacji marka henrego na Smackdown i mam nadzieje że tak będzie.
4.Daniel Bryan vs. Wade Barrett-ta walka może tylko potwierdzić czy właściwemu zawodnikowi wręczono walizke MITB z SD.Barrett miał by szanse wygrać ale Brayan ma walizkę i tak się niestanie.
5.Kelly Kelly vs. Beth Phoenix-Divas Championship-ta walka możę trwać dłużej niż zwykle walki div.Heelturn Beth to nic dobrego dla Kelly.Większość osób uwielbia Kelly za jej urode i tego nie można zaprzeczyć lecz dominacja jest po stronie Beth.
Inne możliwe walki to:
Dolph Ziggler vs Alex Riley(USA Championship)
Rey Mysterio vs The Miz
John Morrison vs R-Truth
SummerSlam 2011 Official Match Card:
1.John Cena vs. CM Punk
2.Christian vs. Randy Orton
3.Sheamus vs. Mark Henry
4.Daniel Bryan vs. Wade Barrett
5.Kelly Kelly vs. Beth Phoenix
Możliwe Walki:
Dolph Ziggler vs Alex Riley(USA Championship)
Rey Mysterio vs The Miz
John Morrison vs R-Truth
|
|
|
| 14.08.2011 10:19 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Zaskoczyłeś mnie tą wypowiedzią. Bo ja chciałbym, aby storyline Punk-Cena jeszcze trwał gdyż jest zajebisty. Co do pasa WHC to masz nadzieję iż Orton wygra? LOL  Tak w ogóle to nie można tego nazwać WHC Championship gdyż WHC znaczy World Heavyweight Championship
Rey Mysterio vs The Miz nie odbędzie się na 100% gdyż Rey ma kontuzje kolana i musi być gotowy do walki o pas WWE na Raw. Tak w ogóle to nie wiem jaka jeszcze walka może być dodana. Wg. mnie Riley nie materiałem na walkę nawet o pas Mid-cardowy bo jest po prostu słaby jak..lOlrton  Jest to jego odzwierciedlenie- nawet chyba lOlrton jest od niego lepszy. Podobno pojedynek JoMo vs Truth nie odbędzie się z powodu iż odbył się już na Raw. Walka o pas IC była na SD (no chyba, że dadzą rewanż- tak żeby odsunąć już Ezekiela od tego pasa i zacząć budować od następnego SD feud Cody-Ted). Więc nie wiem co mogą dodać do karty jeszcze... |
|
| 14.08.2011 11:05 |
 Uczestnik Junior

OFFLINE |
jest to mój co prawda 3 post ale nie mam zamiaru słuchać kogoś kto liczy na zwycięstwo Christiana który jest pushowany z powodu odejścia Edg'a z WWE.CO do walki o pas wwe feund ten był już budowany podczas gdy cm punk był z nexusem więc to troche głupie zamiast ME mieć konfrontacje nieprawdaż? Nie chciał bym cię obrazić ale daj każdemu wypowiadać się na swój sposób jak tylko ktoś potrafi.
Jestem Fanem WWE i nic tego niezmieni. |
|
|
| 14.08.2011 11:25 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Nie wiem o co biega bo najwyraźniej jakieś posty zostały usunięte przez admina. Teraz tak - Wojtek, po pierwsze, proszę cię, feud a nie feund. Po drugie Christian nie jest już pushowany ze względu na odejście Edge'a tylko z bardzo prostej przyczyny - na SD nie ma praktycznie nikogo w main evencie, superszybkie pushowanie się nie sprawdza. No i umie wykręcić dobrą walkę z Ortonem, a to wielki dar. Po trzecie pierwsze słyszę żeby feud Punk/Cena miałby być budowany już za czasów Nexusa. Całe storyline zaczęło się od prawdziwych zawirowań wokół kontraktu Punka, nie ma on nic wspólnego z Nexusem. |
................ Antarsan // Straight Edge
|
| 14.08.2011 12:46 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Originally Posted by Wojtek Kępa:
jest to mój co prawda 3 post ale nie mam zamiaru słuchać kogoś kto liczy na zwycięstwo Christiana który jest pushowany z powodu odejścia Edg'a z WWE.CO do walki o pas wwe feund ten był już budowany podczas gdy cm punk był z nexusem więc to troche głupie zamiast ME mieć konfrontacje nieprawdaż? Nie chciał bym cię obrazić ale daj każdemu wypowiadać się na swój sposób jak tylko ktoś potrafi.
Jestem Fanem WWE i nic tego niezmieni.
Chcesz to se bądź fanem WWE, jakbyś nie był to raczej by cię to nie interesowało, prawda?
Okey, choćby nawet Christian był pushowany z powodu odejścia Edga(chociaż tak nie jest), to zastanów się, dlaczego pushowany jest lOlton? Hmmmmm niech się zastanowie, no kurde no chyba nie wiem- o a jednak coś mi się przypomniało- BOB ORTON - mówi ci to coś? Brak umiejętności i micu- mówi ci to coś? Bo mi tak. gdyby od początku kariery wysoko postawiony ojciec Randalla, nic by nie osiągnął. mam nadzieję iż Sheamus w neidługim czasie zastąpi go jako topwoego face`a |
|
| 14.08.2011 13:06 |
 Uczestnik Junior

OFFLINE | Zgadzam się z wami obydwa Bob Orton hmm... , zastanówmy się a tak ojciec ,,Ortona".To nie było takie trudne.
Christian nie był pushowany z powodu odejścia Edge'a (ciekawe) Edge odchodzi z WWE Christian wygrywa Battle Royal i pokonuje Alberto przy małej pomocy Edge'a. Chrystian jest dobrym zawodnikiem nie zarzucam mu nic ale walki ORton vs Christian są już tak przejebane że żal patrzeć brakuje jeszcze aby doszło do walki na NOH gdzie orton broni pasa a Sheamus&Christian walczą o niego.Oczywiście że wolał bym zobaczyć innego mistrza WH ale brak dobrych zawodników w rosterze to niestety wina zwolnień i Draftu.
Myślę że dali pas ortonowi gdy dali pas Cene i oto chodziło.Cena-Twarz WWE Orton-Jeden z najlepszych zawodników WWE.
Myśle że możemy zakończyć ten temat bo to nie miejsce do tego przeznaczone.
PS.Cena i NExus(punk) Marcin niekojarzysz faktów. Walki Cena vs Punk co tydzień z udziałem Nexusa dopiero potem akcja z Ortonem. |
|
|
| 14.08.2011 13:18 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011 Tematy: 18 Posty: 220
 OFFLINE | Co ty gadasz ?
Muszę cię zmartwić mój mistrzu, Orton wcale nie jest jednym z najlepszych zawodników ani w WWE ani nawet na Smackdown!. Niby dlaczego Christian ma się odczepić od pasa ? Jakoś twoje argumenty do mnie nie trafiają. Nawet gdyby push dla Christiana był związany z odejściem Edge'a, on poprostu sobie na to zasłużył tymi wspaniałymi latami w federacji.
Pozdro and poćwicz and spróbuj być opanowanym gdy dzisiaj Ortonek wykona swoje or kej oł. |
................ http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
|
| 14.08.2011 13:35 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Wojtek - na siłę kojarzysz fakty. Nigdy wcześniej nie było planów co do pushowania Punka do pasa, i tym bardziej nie było planów co do obecnego storyline, bo ono jest pisane tak naprawdę na bieżąco. |
|
| 14.08.2011 14:20 |
 Uczestnik Junior

OFFLINE | Dziękuje wszystkim za skrytykowanie mnie dlatego że chciałbym aby WWE się zmieniło i było podobne akcją do TNA-w którym liczy się tylko akcja.Przepraszam za reklamowanie innych federacji.Ale mam nadzieje że w miare doszliśmy do porozumienia. |
|
|
| 14.08.2011 14:50 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Wojtek - jak to powiedział kiedyś ktoś mądry - konstruktywna krytyka zawsze musi być. Co do tego aby WWE było podobne akcją do TNA - nigdy tak nie będzie. TNA ogląda się dla akcji, WWE dla storyline. WWE jest globalną marką wykraczającą poza wrestling, zaś TNA jest, bądź co bądź, słabiej znaną marką skoncentrowaną na samym wrestlingu. Nigdy nie zobaczysz WWE podobnego do TNA, to po prostu niemożliwe. |
|
| 15.08.2011 01:16 |
 Uczestnik Junior

OFFLINE | Wyniki ze SS 2011 zaskoczyły mnie bardzo.
1.Punk vs Cena-myliłem się , ciekawsza walka niż można było się spodziewać.Sam wynik mnie nie zdziwił ale to co stało się po walce było naprawdę zaje....., Wygrana przez Alberto pasa WWE to najlepsze co mogło go czekać w konću zdobył swój pas.
2.Christian vs Orton-walka zaczęła się bardzo bardzo ciekawie a zarazem zaskakująco-EDGE pojawił się na SS.Walka dosyć ciekawa.Wynik nie zaskakujący.
3.Sheamus vs Henry- ta walka zapowiadała się lepiej niż była.Wygrana Marka przez wyliczenie? Szczęście że nie złamał nogi Sheamusowi.
4.Brayan vs Barrett-walka niezbyt ciekawa.Wynik jak zawsze przekór losu.Powinni pushować Brayana a nie dawać mu przegrywać.
5.Kelly vs Beth-walka bardzo ciekawe (według mnie), wynik niebywale ciekaw.Kelly obroniła pas co pewnie wiele osób zdziwiło.
6.Mysterio&Morrison&Kingstone vs Miz&Del Rio&R-Truth-walka niebywale ciekawa.Połączenie trzech osobnych walk w jedną 6 osobowy tag match.
|
|
|
| 15.08.2011 05:14 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 07/18/2011 Tematy: 0 Posty: 6
 OFFLINE | Ja byłem za Christianem, a to jest już po prostu nudne to co robią z Ortonem i jego RKO.
Jest tyle znakomitych osób na to miejsce, po prostu to jest żałosne.
|
|
|