| 04/23/2013 7:23 am |
 Administrator Junior Member

Regist.: 03/22/2013 Topics: 4 Posts: 1
 OFFLINE | Discuţii despre utilitatea pasajului şi execuţie. Problemele de trafic create pe durata execuţiei. |
|
|
| 04/23/2013 8:31 am |
 Administrator Junior Member

Regist.: 03/22/2013 Topics: 4 Posts: 1
 OFFLINE | Am încercat să reprezentăm pe o hartă informaţiile privind devirerea circulaţiei în zona viitorului pasaj Michelangelo începând cu 22 aprile. Dacă găsiţi inadvertenţe vă rugăm să ni le semnalaţi:
- se păstrează realaţia Nord-Sud (spre str. Cluj- evidenţiat cu verde deschis) şi relaţia Sud-Nord (Al. Sportivilor – Bastion, - evidenţiat cu verde închis) pe câte un fir de circulaţie ;
- se desfiinţează relaţia bdul Coposu – bdul V. Pârvan în ambele sensuri;
- relaţia Aleea Sportivilor (Ripensia) – bd. Coposu se deviază pe str. Socrate – str. Delfinului, traseu evidenţiat cu violet. În acest sens, pe str. Socrate s-a schimbat sensul unic spre str. Delfinului şi str. Delfinului devine sens unic spre bd. Coposu
- pe Podul Michelangelo se va circula pe un singur fir pe sens
- se păstrează relaţia Aleea Sportivilor cu bd. Vasile Pârvan, evidenţiată cu albastru, deviată printr-o intersecţie semaforizată, amenajată pe durata lucrărilor
- Pe breteaua de ieşire dinspre bd. V. Pârvan spre str. Cluj ( traseu evidenţiat cu portocaliu) circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri.
Au fost evidenţiate pe harta de la Google şi două trasee între Pestalozzi şi Eroilor pe care traficul a crescut începând de ieri.
Găsiţi grafica la :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.507563852613324.1073741828.108672929169087&type=1&l=9229aa0abe
 |
|
|