Page 1 / 2 1 - 2 Next »
Sportska Udruga
09/06/2011 7:35 am

Cool Senior Member

Regist.: 09/03/2011
Topics: 4
Ja kao potpredsjednik sportske udruge imam potrebu upozoriti vas na sve manji interes za sportove na fakultetu. Ne znam zašto je to tako. Pa nije da ste nesposobni. Nije mi jasno zašto se ljudi ne žele natjecati na sveučilišnom prvenstvu i predstavljati faks. Ja sam šest godina nastupao i nastupat ću još godinu dana jer prema pravilniku mogu.
U čem je problem sa ostalim ljudima.?
................
toothworm
09/06/2011 8:29 am

Senior Member

Regist.: 09/01/2011
Topics: 0
Slazem se s Ivicom... U zdravom tijelu zdrav duh, ajmo ljudi prikljucite se sportovima i natjecanju na Sveucilisnom prvenstvu... Pozivam sve cure koje su zainteresirane  za odbojku i tenis da se jave    Necete pozaliti  
09/06/2011 9:28 am

Administrator
Cool Senior Member

Topics: 16
Vidim da svi imaju stav:"do trece se ne stigne, a kasnije je to gubitak vremena..."
09/07/2011 6:25 am

NEWBIE

Regist.: 09/06/2011
To je opet pitanje nezainteresiranosti. Neki stignu sve (ići na vježbe, predavanja, demonstrature, asistirati negdje u ordinaciji, baviti se znanstvenim radom, sudjelovati na sportskim natjecanjima za fakultet, biti aktivni u Zubić vili, pisati za Sondu...), a neki ni ne stignu na predavanja ili na vježbe.
09/07/2011 6:51 am

Senior Member

Upravo tako, neki studenti stignu sve, bas sve, a neki ne stignu ni na vjezbe doci, a kada treba nesto komentirati ( u negativnom smislu) onda su tu prvi... Sve ovisi o pojedincu samom, ako netko ne zeli sudjelovati i biti aktivan na fakultetu, ne moze ga natjerati ni "sto foruma", pozivnica, niti bilo kakva druga vrsta animacije... Meni je osobno cast igrati za fakultet i sudjelovati u fakultetskim aktivnostima, ako ima volje sve se moze...
09/07/2011 3:27 pm

NEWBIE

Valjda je vecina razapeta na sto strana, al to je razumljivo, pa ni pola odbojkaske ekipe ne bude na tzku kad bi kao trebao biti trenig i kak ce sad ostali vidjet koji bi mozda htjeli ic i prikljucit se da su dobrodosli, mislim jasno je meni da je to jedan termin i da se ponekad poklapa sa ostalom satnicom, al sta bas nikako se neda organizirat nesto bolje, ako nista drugo otic na pjesak na jarun kad je lijepo vrijeme, znam da je tebi jako stalo do dobrog plasmana i igre na sveucilisnom, al ipak mislim da bi bilo bolje malo povezat to sve i izvan prvenstva......e da i jos nesto, mogli bi mozda organizirat neki turnir izmedju svih godina iz pojedinih sportova pa tako zainteresirat ljude
09/07/2011 4:33 pm

Cool Senior Member

Topics: 2
Reći ću vam zašto, jer se tamo ništa ne dijeli, ni kava ni bomboni, ni ocjene ni ects bodovi, a većina je tu sa idejom linije manjeg otpora, malo je onih sportaša koji to baš vole i igrat će iz ljubavi prema sportu ili zbog svog zdravlja! Sve što nije obavezno nije zanimljivo! Jednu godinu sam uspio naći 15 muških za košarku za prvenstvo na utakmice je uvijek dolazilo 5-6 istih! Ista stvar je sa USDM i ostalim neobaveznim aktivnostima studenata, ali čak i nije zamjerit to, ne voliš nemoj! Samo se postavlja pitanje kako bi izgledale vježbe i predavanja da NISU OBAVEZNA tko bi dolazio i odrađivao to, ako je tako, to je žalosno, ali ako se ne ponosiš onime što jesi i tu si na silu nemaš to potrebu ni prezentirat pa čak ni kroz sport!
09/08/2011 6:47 am

Cool Senior Member

NIje baš tako. Naime, kako mi je profa nedavno rekla, vjerovatno će i sportski uspjesi za faks donositi određene bodove prilikom prijava za neke akademske stvari. Na taj način će se djelomično potaknuti studente. Što je opet žalosno. Što se tiče treninga. Mislim da nemate pravo vi gore. Tjelesni se kao i sve pokušava staviti u termin koji paše većini ljudi. Ali opet većina ne dolazi jer im se neda. To je stvar lijenosti. Odbojkašice su ok ekipa i one treniraju za sveučilišno. Ipak im je to jedini cilj. I humanijada na koju nažalost nikako da odu jer većina ljudi nije spremna odvojit tri dana za sport. Pa eto, opet primjer.
Sve se može. JA sam nogomet dotjerao na vrhunsku razinu jer tlačim svoje dečke da dolaze na termine i na tekme. I svi dolaze. Zato i jesmo tako dobri. I da Anja ne tjera odbojkašice isto se nebi skupile.
................
toothworm
09/08/2011 8:30 am

Senior Member

Originally Posted by Klara Podplatnik:
Valjda je vecina razapeta na sto strana, al to je razumljivo, pa ni pola odbojkaske ekipe ne bude na tzku kad bi kao trebao biti trenig i kak ce sad ostali vidjet koji bi mozda htjeli ic i prikljucit se da su dobrodosli, mislim jasno je meni da je to jedan termin i da se ponekad poklapa sa ostalom satnicom, al sta bas nikako se neda organizirat nesto bolje, ako nista drugo otic na pjesak na jarun kad je lijepo vrijeme, znam da je tebi jako stalo do dobrog plasmana i igre na sveucilisnom, al ipak mislim da bi bilo bolje malo povezat to sve i izvan prvenstva......e da i jos nesto, mogli bi mozda organizirat neki turnir izmedju svih godina iz pojedinih sportova pa tako zainteresirat ljude

Sto se tice dolazaka na tjelesni, meni se dvije godine poklapao termin sa terminima vjezbi na fakultetu ( i ostalim curama s vise godine),pa sam uvijek nasla nacina, kad god je bilo moguce da dodem na tjelesni, makar i na pola sata, isto tako i ostatak standardne ekipe... Svake godine je bila obavijest i  neka vrsta poticaja za prijavu u ekipu (dakle svi su dobrodosli), no uvijek se javi jedna ili nijedna osoba... Eh da odbojkasku ekipu cini 12 cura, koje se medusobno svojim zalaganjem natjecu za ulazak u prvih 6, znaci ne mogu svi biti u prvih 6, to je valjda jasno... Na popisu sam imala 15 cura, a samo je 8 stalnih, na koje se moze racunati... Itekako se ja trudim animirati ekipu, koliko sam samo telefona potrosila na zvanje i ostale stvari, na organizaciju humanijde da bi na kraju, 2 dana pred polazak cure otkazale... Sto se tice plasmana na Sveucilisnom, naravno da mi je stalo, pa kome ne bi, ako se vec natjecemo normalno da je cilj da budemo sto bolji... Sto se tice dodatnih termina za odbojku i to je isto bilo u planu s curma s Erfa, ali opet ponavljam, ne moze 4 cure ici igrati, minimalo je potrebno 6, tako da mislim da je sve jasno...  I za kraj, tko god zeli igrati neka se javi, putem fejsa, foruma ili osobno... Pussaa
09/08/2011 8:54 am

NEWBIE

Nisam te mislila napast ovdje ili uvrijedit da ne bi krivo shvatila i ne kazem da je lagano drzat sve to na okupu i zivkat svako malo ljude, samo hocu rec da bi bilo dobro imat koji termin gdje bi se vecina okupila pa da se igra i izvan sveucilisnog, ja sam prva zeljna igre, a sigurno ima jos takvih iako nisam ni u prvih 10, pa sta sad glavno da se igra i da se dobro zabavimo
09/08/2011 9:00 am

Senior Member

Originally Posted by Klara Podplatnik:
Nisam te mislila napast ovdje ili uvrijedit da ne bi krivo shvatila i ne kazem da je lagano drzat sve to na okupu i zivkat svako malo ljude, samo hocu rec da bi bilo dobro imat koji termin gdje bi se vecina okupila pa da se igra i izvan sveucilisnog, ja sam prva zeljna igre, a sigurno ima jos takvih iako nisam ni u prvih 10, pa sta sad glavno da se igra i da se dobro zabavimo

Nisam niti dozivjela ovo kao nekakv atak   Samo sam docarala situaciju kakva zaista i je...
09/13/2011 7:53 am

Cool Senior Member

Obavijest od Irene:
Ne radi stranica studenata pa za sad ovako:

Poštovanje,
sukladno dogovoru, glavni termin nastave TZK za SVE studente 1. i 2. godine je četvrtak SD Martinovka od 15. 30 - 17.00h i na tome se od srca zahvaljujem što ste uvrstili u raspored! Napisat ću vam i sve ostale termine nastave TZK i molim vas da ih objavite na web stranicama da se sve zna unaprijed kako bi se studenti mogli uskladiti s ostalom nastavom.

Važno je i napomenuti da nastava TZK u svim terminima počinje 10. 10. 2011.!

TZK nastava:

utorak     13.00 - 14.30h   plivanje, bazen "Mladost" Trg K. Ćosića kraj Doma sportova

srijeda     11.00 - 12. 30h teretana, Lady Fitness kraj Doma odbojke na Savi
                12.30 - 13.30h teretana, Lady Fitness kraj Doma odbojke na Savi
                18.00 - 19.30h klizanje, Šalata (kad počne sezona)

četvrtak   12.00 -13.30h teretana, Lady Fitness kraj Doma odbojke na Savi
                15.30 - 17.00h SD Martinovka, košarka, odbojka, futsal, rukomet, stolni tenis, badminton, korektivna gimnastika/aerobika

subota     09.00 - 10.00h aerobika DŠR Trnje, Vukovarska 236E
                10.00 -11.00h aerobika DŠR Trnje, Vukovarska 236E
                planinarske ture na Sljeme po dogovoru

lijepi pozdrav,
Irena Bagarić
................
toothworm
09/13/2011 8:08 am

NEWBIE

Regist.: 09/04/2011
Gorane oce li bit kosarkaska ekipa ove godine?
ja cu igrat sve sportove gdje fali igraca )
09/13/2011 8:32 am

Administrator
Cool Senior Member

Topics: 16
Kad ćemo početi sa reprezentacijom u šahu ili mlinu?
09/13/2011 12:35 pm

Cool Senior Member

Postoji sveučilišno u šahu, ali eto, nitko ne igra očito pa se ne javlja...
................
toothworm
Page 1 / 2 1 - 2 Next »
Login with Facebook to post
Preview