Strona 1 / 1
SPOILERY! SmackDown 19.08.2011
17.08.2011 05:15

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Intercontinental Championship:
Cody Rhodes (c) vs. Ezekiel Jackson

Justin Gabriel vs. Tyson Kidd

Alberto Del Rio vs. Daniel Bryan - non-title match

Kelly Kelly i AJ Lee vs. Alicia Fox i Natalya

Battle Royal - zwycięzca zostaje No.1 Contender do WHC:
Mark Henry
................
Antarsan // Straight Edge
17.08.2011 10:39

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Wszystkie wyniki mnie cieszą, szczególnie walki div. Mam nadzieje że Henry zrobi porządek z Ortonem.
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
19.08.2011 07:48

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Nie wiem jak dla was, ale jak dla mnie to było bardzo dobre SmackDown Zdziwiłem się, ale wreszcie podobał mi się pojedynek, w którym brał udział Ezekiel. Nareszcie używał czegoś innego niż body slam i clouthline.Gabriel vs Kidd też dobra walka. Trochę szkoda Tyson`a, że cały czas jobbuje, ale za to występuje ostatnio regularnie. Walki Bryan- Alberto jeszcze nie widziałem. Walka div jak to walka div do bani i 4.5 minuty jakie dostali to zdecydowanie za dużo. Battle royal oczywistym było iż wygra Mark Henry. Co mnie nie za bardzo cieszy bo liczyłem na Rhodesa(chociaż było to mało prawdopodobne, a raczej nie możliwe gdyż posiada pas IC). Największą atrakcją BR chyba było rozwalanie zawodników poza ringiem przez Henrego

Jestem bardzo ciekawy co zrobią z Christianem oraz Sheamusem. Skoro Henry jest pretendentem to "feud" z celtic warriorem jest chyba zakończony po jednej walce. Christian nie ma jakiegoś ciekawego gimmicku żeby go utrzymać na topie więc wydaję mi się iż niestety skończy jak Swagger. No chyba, że nadal mają zamiar trzymać Christiana przy pasie wtedy może zaatakować Randalla kiedy on będzie walczył o WHC i byłoby DQ.

Tak w ogóle to dlaczego Alberto drugie SD z rzędu walczy na tej gali?! I drugi raz z Bryan`em...
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
19.08.2011 07:56

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Wątpię żeby to był koniec feudu z Sheamusem, bo ponoć ma być kontynuowany. Co do pasa... hmm... Fatal 4 Way? Orton, Chrisitan, Henry i Sheamus? Co prawda byłoby 2 face i 2 heeli ale innego sensownego wyjścia nie widzę, a nie podoba mi się zbytnio perspektywa Henry'ego jako championa, wolałbym Sheamusa.
................
Antarsan // Straight Edge
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu