Sayfa 1 / 1
Soul Sacriface
22.01.2011 19:01

Gerçek Forumcu

Konular: 22
Murder yerine onlar çıksın zaten pek bişey farketmez aynı grup sayılır ikiside...
................
Siyaset talep etme yöntemidir... talep edin siyasetiniz olsun...katkınız bulunsun...
Alıntıla   
23.01.2011 01:13

Acemi Forumcu

Konular: 1
Maalesef ki arasında dağlar kadar fark olan 2 gruptan bahsedioruz dostum. Grupların vocalleri ve bateristleri aynı die aynı grup olduklarını düşünmek biraz yanlş. Soul Sacrifice kuşkusuz çok iyi giderdi Sonisphere'e, ancak sanırım aktif deiller bi süredir. Ancak Murder King'le aralarında biddi bi fark olduğunu ikisinin de birer parçasını dinleyerek anlayabilirdin.
Alıntıla   
23.01.2011 17:32

Gerçek Forumcu

ikisininde birer parçasını değil baya bi parçasını dinledim ama aynı oldukları konusunda değinmek istediğim sadece sürekli aralarnda paslaşıyolar ve Türkiye'de yetenekli gençlerin önüntıkıyolar...ben sürekli onurun kırmızı sakalını bateride görmek zorunda değilim arkadaşım benim tarizim bu yönde...
................
Siyaset talep etme yöntemidir... talep edin siyasetiniz olsun...katkınız bulunsun...
Alıntıla   
24.01.2011 05:33

Acemi Forumcu

Konular: 1
Dostum maalesef çok yanlış düşünüosn. Yani Onur Akça dediğin adam yetenekli ve aynı zamanda bikaç grubu birden götürüosa ki dediğim gibi SS uzun zamandır aktif deil, bu o adamın yada MK'nin gençlerin önünü kapattığı konusuyla çok alakasız. Bu adamlar, Özgür Özkan, Fırat Öz, Onur Akça ve Özhan Deneç'den söz ediyorum, sabah başka bir iş yapıp akşam bara çıkan adamlar deiller. Hayatlarını müzik kazanmaya çalışan insanlar, ki kuşkusuz ki Türkiye'de sert müzikle para kazanmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edersin. Yani bir bateristin para kazanmak için, kendi hırpalayıp ordan oraya koşması seni nasıl bu kadar rahatsız etti onu anlamadım. Keşke Türkiye'de öyle bi piyasa olsa da MK'deki adamlar her hafta bar programı yapan deil de, dev sahnelerde konser veren, geçimlerini çok çok rahat sağlayan adamlar olabilse. Ama bu adamların ben bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynadığını görmedim ki öyle bi' ihtimal bile vermem. Gerçekten olaya çok farklı bakmışsın dostum...
Alıntıla   
26.01.2011 07:45

Gerçek Forumcu

Aslında ekmekle oynamak ya da ne biliym para kazanmayı tartışmak değil benim amacım..Soul Sacriface'ın uzun süredir faal olmadığını zaten biliorum...ki yaptıkları müziği haksız eleştirmek ya da bok atmakta değil amacım...bizim burada tartışmamız zaten anlamsız çnkü şu konuda haklsın Türkiye topraklarında çok fazla (geniş kitleler tarafından ve özellikle büyük festivallerin haricinde olarak demek istediğim) anlaşılamayan bir müzik türü için komplo teorileri üretmek yersiz haklısın...ama benim demek istediğim insanlar bazı şeyleri sadece para için bazı şeyleri sadece zevk için ve bazı zevk aldığı işleride paraya çevirebildikleri için bu yönde çalışırlar...onur bu işi son söylediğim cinsinden yapan bi arkadaş..yani bi yeteneği var ve bunu çok haz duyarak yaptığı bu işi gelen teklifler doğrultusunda para da kazanma yönünde de kullanabilir..buna hiçbir lafım yok..onuru'da çok severim ben çok yetenekli bir baterist...benim söylemek istediğim(lafı çevirmek olarak anlamazsan eğer) benim ne SS ile ne de MK ile bi problemim yok..sadece bu aralarında paslaşma durumundan kastım bu bilinçsizlik ortamında rock müzk belirli piyasaların elinde büyümeye uğraşıyor...dünya üzerindeki( örneğin, İngiltere,Amerika,Hollanda ve bahsetmeye gerek bile olmayan İskandinav ülkeleri) gibi global bir biçimde değil sadece belirili elitler ya da tanınmış kişilerin elinde...ama dediğim gibi çıkan grup sayıları, metalci kitlenin kalitesi,bilgisi ve daha fazla bir sürü unsur bu işi onların bizden çok daha ileride çok daha gelişmiş olduğunu gösteriyor..müzik evrenseldir dünya çapında yayılır ve toplumda olabildiğince gelişmeye çalışır..işte bu gelişme olayı bizim müzik piyasamızda daha çok uzun bir süre üst düzeylere ulaşamayacak bu bilgisizlik yüzünden..yani mesele SS,MK yada Onur Akça değil..mesele genel manada bir eleştiriydi...ama keşke baştan bu şekilde açıklasaydımda seni yormasaydım...
................
Alıntıla   
Sayfa 1 / 1
Login with Facebook to post
Önizleme