Strona 1 / 1
SmackDown 12/08/11
12.08.2011 22:00

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Miała być poprawa na SD, a tu coraz niżej jest niebieska gala.

Sheamus vs Christian 5:50 Trzeba było zrobić tak żeby żaden na tym pojedynku nie stracił więc Christian sobie wyszedł...
Beth Phoenix & Natalya vs AJ Lee & Kaitlyn 1:15 Miałem nadzieję na poprawę dywizji div, jednak widać iż nic takiego nie będzie
Sin Cara vs Tyson Kidd 2:56 Po co ta walka? Hunico pokazał iż nie nadaje się jeszcze do walki w WWE, poza tym jest grubszy i mneij umięśniony od Sin Cary co widać
Alberto del Rio vs Daniel Bryan 3:30 Taka walka...mogłaby być, a co zrobiło WWE z taką walką? Dała im 3 i pól minuty! Bryan znowu będzie toczył nudny feud, tym razem z Barrettem. Wcześniej niepotrzebnie marnowali czas Cody`iego, a teraz będą marnować czas Bryan`a. Chociaż lepszy taki przeciwnik niż nic.
IC Title Match: Cody Rhodes vs Ezekiel Jackson © 4:35 Zdenerwował mnie gość, który puszczał na pewnym streamie SD, sprawdzaliśmy czy działa, a tam patrzymy SD leci, a walczy Cody z Zekiem, końcówka walki i widzimy Cody`iego z pasem.  Coś co tak bardzo chciałem a ten jeb.... ch.. puścił sobie wcześniej SD na streamie! No i później już nie potrafiliśmy się z tego cieszyć...
Mark Henry vs Johnny Curtis 0:57 Po jasną cholerę wysyłać Curtis w debiucie z Henrym?! Chcą pokazać kim tak naprawdę będzie Curtis cały czas?!
Randy Orton vs The Great Khali 4:31 Znakomity ME! Dawno nie widziałem lepszego. Akcje z powietrza, zaskakujący zwrot akcji, pokaz umiejętności, niespodziewany wynik to jest to czego w tej walce nie mogliśmy doświadczyć!

Walki rzeczywiście bardzo długie...niepotrzebna tu była walka "Sin Cary" z Kiddem, ani Henrego z Curtisem- zamiast tego mogli zrobić dłuższą walkę ADR z Bryan`em i zrobić z tego ME! Żałosne było to SD. Jedyna dobra rzecz to zwycięstwo Cody`iego i w przyszłości najprawdopodobniej pojedynek jego i DiBiasego.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
13.08.2011 04:52

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Kamil, Bryan vs. Del Ryjo jako ME? Przecież by tam Ortona nie było ;p

Co do SD - może jestem dziwny, ale jakoś coraz łatwiej mi się ogląda.
................
Antarsan // Straight Edge
13.08.2011 17:25

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
To SD naprawdę miało potencjał na dobre show. Niestety ta ci*a zaspoilerowała mi najciekawszą walke, nie rozumiem tez dlaczego Danielson i ADR dostali tak mało czasu. Hunico nie jest zły ale nie ma też nad czym się zachwycać. Walke div uratowały AJ i Kaitlyn xd. Gale uratował jedynie znakomity ME ;p
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu