Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Tworzę temat o tym SD gdyż z tego co widzę to jak jest tylko w "newsy z świata" to nikt nie dyskutuje na jego tema, a ja lubię omówić zawsze tygodniówkę, PPV - po to są tu te wszystkie działy . Właśnie dlatego też to forum jest nieżywe gdyż wszystko jest w jednym temacie !
Christian vs Mark Henry - Nie podoba mi się iż całe SD opiera się na 4, która co tydzień ze sobą walczy . Pojedynek jakoś dobry nie był, skończył się tym, że Henry próbował wykonać WSS, Christian przeskoczył do góry i Kill Switch . No i znowu Christian upominający się o następny pojedynek o WHC - jest to trochę żałosne, ale tym razem chociaż udokumentowane . Long i mówił, że nie może tego zrobić, ale Christian będzie special referee w tym matchu (nie znam aż tak wspaniale angielskiego i nie wiem czy czasami Theodor nie mówił iż będzie mógł się spotkać o pas z zwycięzcą tego pojedynku - chociaż w to wątpię, aby miał taki duży wybór) i jako zwycięzce wybrał Ortona - potem atakując go pasem i przechodząc jednocześnie heel turn . Więc tak jak mówiłem wcześniej inaczej nie mógł by już mieć szans na pas, a tak poatakuje trochę Ortona i gotowe .
Jinder Mahal (w/Great Khali) vs Yoshi Tatsu. - taka jobberska rola Yoshiego zakończona "Full nelson slam`em" (po walce khali wykonał "Khali Vise Grip" . Jestem ciekaw z kim będą feudowali ci dwaj panowie . Jednak jakoś mam nadziej, że nie zostaną dopuszczeni do walki o pas, gdyż drewienek nie lubię, nie wiem jak tam dokładnie jest z tym Mahal`em lecz jakoś nie wygląda na człowieka z umiejętnościami, a najgorsze jest to, że nie znają angielskiego, albo po prostu ten akcent sprawia, że nie mogę zrozumieć ani słowa .
Alicia Fox i Tamina vs Kaitlyn i AJ. - kolejny przegrany pojedynek Kaitlyn (chyba 6) i AJ (2) Jeżeli mają w WWE pełnić taką rolę to lepiej żeby w ogóle ich nie było . Kaitlyn jakichś dużych um. nie ma (w ogóle nich nie ma), ale AJ jest w tej chwili chyba najlepszą divą - tylko szkoda, że jest taka chudziutka :/
ICc - Ezekiel Jackson vs Wade Barrett - kolejna bezsensowna walka z udziałem The Corre . Barett został wyliczony, a potem kazał atakować Gabriel`owi i Slater`owi Ezekiela - który oczywiście sobie poradził - jednak gdy oni weszli do ringu Wade się wycofał co owocuje zupełnym rozpadem Corre, jedynie Slater i Gabiel mogą tworzyć nadal jakiś TT czy coś chociaż w to wątpię .
Daniel Bryan vs Ted DiBiasie - nie była to zła walka jednak jakaś dobra to ona też nie była . Bryan wygrał poprzez Lebell lock Ogólnie walka była p oto, aby rozwijać feud Bryan`a z Cody`im gdyż po walce zaatakował go razem z Dibiasie`m . Jednak oczywiście zjawił się Sin Cara, zrobił Hurricaranę na Rhodes`ie i to samo na Ted`ie (tyle, że na na nim była taka bardzo wymyślna) . Czy to ma oznaczać iż Cara jakoś włączy się do tego wszystkiego ?!
Orton vs Sheamus (special guest referee Christian)- walka całkiem niezła jak na tych dwóch zawodników o niskich i podobnych um. To co mnie wkurzyło to ponowna nie udana próba Brogue kicku i Celtic Crossu oraz RKO (x2) . Później Sheamus miał jakieś sapy do Christiana i za chwilę przypadkowo się z nim zderzył, wykonał Brogue kick na Randy`im, przypiął Christian odlicza raz-dwa i ała moja ręka (wg. mnie to powinien dać odliczyć go do końca, bo przez Ortona i jego RKO na Henrym nie był dzisiaj w tym pojedynku, więc zupełnie nie zrozumiałem tej decyzji) . Sheamus się wkurzył popchnął Christiana na narożnik ten sprzedał mu liścia Orton wykonał RKO, 1-2-3 koniec Orton się cieszy (zrobił taką fajną minę) i dostał pasem od Cpt. Charismy . Wygląda na to, że mamy heel turn Christiana jestem ciekawy jak to teraz będzie wszystko wyglądać .
|