Strona 1 / 1
Sheamus
07.04.2011 12:54

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Zawodnik o nie zbyt rozbudowanej technice a nadrabiający to wielką siłą . Na początku kariery był bardzo pushowany i nawet zdobył najbardziej prestiżowy pas brandu raw  , wwe championship . Ogólnie gimnick całkiem fajny , a mianowicie sheamus gra takiego celtyckiego  wojownika . Wygrał ostatnie king of the ring  i zdobył pas us chmpiona . Na ostatnim raw zaatakował go Sin Cara i chyba zapowiada się feud między nimi dwoma . Cóż reszte sami dopiszcie .
................
Awesome456
08.04.2011 10:27

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
Tak jak powiedziałeś słaba technika ale siłą nadrabia. Wspomniałeś o zdobytych pasach w/g mnie z jednej strony wszystkie które miał należały mu się a z drugiej nie. Ma fajnego finishera, wykonuje go w specyficzny sposób ( finisher to High Cross, niekiedy jest nim Brogue Kick, lub Bicycle kick słyszałam różne nazwy ). Co chwilę ma jakiś feud, niedawno Mark Henry potem Daniel Bryan a teraz zapowiada się z Sin'em Cara. Jest jednym z uczestników najkrótszego pojedynku w historii WWE ( niecałe 10 sekund wygrał z Zack'iem Ryder'em po wykonaniu Brogue Kick ). To o nim wiem i sądzę.

..............
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
03.06.2011 08:32

NOWICJUSZ

Rejestr.: 06/02/2011
Tematy: 0
Jest w SD. Moim zdaniem w kazdej chwili moze pokonac Christiana... co niestety pozostawia Go jako jedynego rownego rywala Randy Ortonowi.
11.07.2011 04:20

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011
Tematy: 4
Sheamus... Wg mnie bardzo dobry zawodnik. Chyba jedyny, który w tej chwili jest w stanie zagrozić Ortonowi. Przez Ortona SD jest teraz nudne. Tylko on tam dominuje ale mam nadzieje że Sheamus bedzie następnym mistrzem WHC
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu