Strona 1 / 1
Raw 09/08/11- wyniki
08.08.2011 23:38

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Nudzi mi się, a nie chce mi się spać więc opiszę trochę to Raw.

John Cena vs. Jack Swagger- Swagger jest ostatnio tak szmacony, że szkoda gadać. Został przeniesiony na Raw, aby jobbować każdemu kto z nim walczy. Walka wygrana "formułką" Ceny.
The Miz vs Mysterio - Walka się nie odbyła bo Miz zaatakował Mysterio podczas jego wejścia. Mam więc najprawdopodobniej kolejną walkę na SS.
The Miz vs Kofi- Kingston wyznaczony jako nowy przeciwnik Miz`a. Niezła walka, przede wszystkim znakomity Cross body Kofi`ego. jak zwykle nietrafiony sygnalizowany TiP, a w zamian dostaje SCF od Miz`a- koniec.
CM Punk vs ADR - nie pamiętam co tam się działo w walce, ale też była niezła. Punk wygrywa po GTS, które ewidentnie mu się nie udało.
Beth Phoenix vs. Eve Torres- Eve z nowym theme. Niepotrzebnie został zmieniony bo jest o wiele gorszy. Jednak zmieniony theme Eve może oznaczać (i raczej oznacza) dołączenie do Kellyx2  i walka z Sister`s of destruction. W końcu Kelly i Eve to najlepsze przyjaciółki. Może wreszcie coś się zacznie dziać z divami. Walkę wygrywa Beth po "Glam Slam`ie". Bardzo dużo błędów w walce, szczególnie po stronie Eve.  Po walce Phoenix coś tam mówiła(nie słuchałem jej za bardzo więc nie wiem co) wleciała Kelly i zaatakowała Beth. Bardziej spodziewałem się wejścia Natalyi, ale strój Kelly to wynagrodził
Dolph Ziggler vs. Alex Riley- To co mnie uraziło w tej walce to fatalnie wykonany spinebuster przez Riley`a(to nie jest materiał na żaden pas!) oraz oczywiście spobó w jaki Riley wygrał czyli poprzez spoliczkowanie go przez Vickie(niech wreszcie rozejdą się).
R-Truth vs. John Morrison - najlepsza walka na Raw. Trochę nie podoba mi się ta 4 porażka(przy 0 zwycięstwach) z rzędu od powrotu Morrisona i 5 z rzędu porażka. Założyłem sobie teorię "Morrison wygrywa teraz- przegrywa na PPV. Morrison przegrywa teraz- wygrywa na PPV". W sumie skoro Truth pokonał Ortona(a przecież jak go ktoś pokonuje to naprawdę jest mocna sprawa- szkoda że nie pokonał go w normalny sposób) to dlaczego nie miałby pokonać Morrisona?

Jeżeli chodzi o segmenty przy micu. to nie podobały mi się. Może też dlatego iż jakoś zbytnio dzisiaj nie uważałem co mówili...przede wszystkim Tryplak jest chyba sędzią specjalnym w Undisputed WWE Championship matchu. Myślę iż jest to droga do jego heel turnu. No i "Ryj Misterjo" wykorzystując swój rewanż zmierzy się z wygranym wcześniej wspomnianego pojedynku na Monday night Raw. Nie dawali by chyba tego pojedynku bez żadnego powodu, a ja myślę iż powodem może być walizka (antarsan-ciiii) luub po prostu rozwinięcie feudu Miz-Mysterio. Po walce lub w trakcie walki pojawia się Miz co wykorzystuje (mam nadzieję iż) CM Punk   A jeżeli chodzi o WWE Championsip to może ujrzymy heel turn Tryplaka i wykorzystanie walizki(albo raczej tylko próba wykorzystania). Jest wiele opcji jak mogą rozwinąć cały storyline. Mam nadzieję iż wybiorą właściwą opcję.

Aktualna karta na Summerslam:

Divas Championship match:
--Kelly Kelly vs. Beth Phoenix

WHC No Holds Barred match:
--Christian vs. Randy Orton

Undisputed WWE Championship match (special guest referee Triple-H)
--CM Punk vs. John Cena

Mark Henry vs. Sheamus

Niepotwierdzone, ale zapewne się odbędą
The Miz vs. Rey Mysterio
John Morrison vs. R-Truth
U.S.c. Ziggler vs. Riley
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
09.08.2011 04:24

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
Brawo! Nie wiem jak chciało ci się to pisać ale spoko
Były dobre walki jak Punk vs Del Rio, JoMo vs. Truth czy Kofi vs Miz ale powiedzmy sobie szczerze były też nieporozumienia jak wygrana Riley'a nad Zigglerem, jedyny plus jest taki że może wreszcie Dolph odlłaczy się od Guerrero bo nikt nie traktuje go poważnie. Co do pasa US, to myśle że Alex może go potrzymać przez jedno PPV a później odstąpić miejsce komuś innemu. Nie wiem jaka była walka div bo patrzyłem się na co innego xd.  Najbardziej mnie wkurzyło jednak podpisywanie kontraktu, skurwiel tak działa mi na nerwy że chciałem monitor rozwalić, na szczęście Punk zrobił co do niego należało, ale liczyłem na burde z udziałem Triple H'a a to co otrzymaliśmy to.. no cóż pozostawia lekki niedosyt.
Boje się że storyline z Del Rio jaki przypuszczasz jest prawdopodobny. Miałem nadzieje że zdobędzie pas już po tej trasie po Meksyku ale jak widać CT na to nie wpadnie.
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
09.08.2011 09:13

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Jak mnie wkurwia ta cholerna walizka. Niech już dostanie ten pas i go straci po trasie to wreszcie się skończy sranie o Del Ryjo.
................
Antarsan // Straight Edge
09.08.2011 10:08

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Antarsan- ale o co ci chodzi? Zawsze jest ta ciekawość kiedy walizka zostanie zużyta. Mam nadzieję iż zrobią coś nowego z Alberto po zdobyciu pasa.  Mocno zjebali z walizką SD, chociaż z drugiej strony występ na WM-ce w walce o pas WHC dla Bryan`a  to jest jednak coś wielkiego. Nawet mimo to iż przegra.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
09.08.2011 10:21

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Chodzi mi o to że walizkę ma jedna z najbardziej wnerwiających postaci na RAW. No i chodzi mi o to że wiadomo że dostanie ten cholerny pas.
Co do Bryana - nie przegra. Nie po to WWE dawało pas każdemu Mr.Money in the Bank żeby teraz niszczyć tą legendę.
................
Antarsan // Straight Edge
09.08.2011 12:17

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 18
To że dostanie ten pas było wiadomo od dawna. Zgadzam się że Del Rio staje się irytyjący i mam nadzieje że jeszcze troche potrzyma tą walizke by mogli go pokierować w lepszym kierunku. Mam pewien pomysł jak rozwiazać całe zamieszanie, nie tylko z Del Rio ale i z Punkiem, Ceną i i HHH ale wątpie by na to wpadli.
................
http://i56.tinypic.com/28umcrk.jpg
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu