Nudzi mi się, a nie chce mi się spać więc opiszę trochę to Raw.
John Cena vs. Jack Swagger- Swagger jest ostatnio tak szmacony, że szkoda gadać. Został przeniesiony na Raw, aby jobbować każdemu kto z nim walczy. Walka wygrana "formułką" Ceny.
The Miz vs Mysterio - Walka się nie odbyła bo Miz zaatakował Mysterio podczas jego wejścia. Mam więc najprawdopodobniej kolejną walkę na SS.
The Miz vs Kofi- Kingston wyznaczony jako nowy przeciwnik Miz`a. Niezła walka, przede wszystkim znakomity Cross body Kofi`ego. jak zwykle nietrafiony sygnalizowany TiP, a w zamian dostaje SCF od Miz`a- koniec.
CM Punk vs ADR - nie pamiętam co tam się działo w walce, ale też była niezła. Punk wygrywa po GTS, które ewidentnie mu się nie udało.
Beth Phoenix vs. Eve Torres- Eve z nowym theme. Niepotrzebnie został zmieniony bo jest o wiele gorszy. Jednak zmieniony theme Eve może oznaczać (i raczej oznacza) dołączenie do Kellyx2 i walka z Sister`s of destruction. W końcu Kelly i Eve to najlepsze przyjaciółki. Może wreszcie coś się zacznie dziać z divami. Walkę wygrywa Beth po "Glam Slam`ie". Bardzo dużo błędów w walce, szczególnie po stronie Eve. Po walce Phoenix coś tam mówiła(nie słuchałem jej za bardzo więc nie wiem co) wleciała Kelly i zaatakowała Beth. Bardziej spodziewałem się wejścia Natalyi, ale strój Kelly to wynagrodził
Dolph Ziggler vs. Alex Riley- To co mnie uraziło w tej walce to fatalnie wykonany spinebuster przez Riley`a(to nie jest materiał na żaden pas!) oraz oczywiście spobó w jaki Riley wygrał czyli poprzez spoliczkowanie go przez Vickie(niech wreszcie rozejdą się).
R-Truth vs. John Morrison - najlepsza walka na Raw. Trochę nie podoba mi się ta 4 porażka(przy 0 zwycięstwach) z rzędu od powrotu Morrisona i 5 z rzędu porażka. Założyłem sobie teorię "Morrison wygrywa teraz- przegrywa na PPV. Morrison przegrywa teraz- wygrywa na PPV". W sumie skoro Truth pokonał Ortona(a przecież jak go ktoś pokonuje to naprawdę jest mocna sprawa- szkoda że nie pokonał go w normalny sposób) to dlaczego nie miałby pokonać Morrisona?
Jeżeli chodzi o segmenty przy micu. to nie podobały mi się. Może też dlatego iż jakoś zbytnio dzisiaj nie uważałem co mówili...przede wszystkim Tryplak jest chyba sędzią specjalnym w Undisputed WWE Championship matchu. Myślę iż jest to droga do jego heel turnu. No i "Ryj Misterjo" wykorzystując swój rewanż zmierzy się z wygranym wcześniej wspomnianego pojedynku na Monday night Raw. Nie dawali by chyba tego pojedynku bez żadnego powodu, a ja myślę iż powodem może być walizka (antarsan-ciiii)

luub po prostu rozwinięcie feudu Miz-Mysterio. Po walce lub w trakcie walki pojawia się Miz co wykorzystuje (mam nadzieję iż) CM Punk

A jeżeli chodzi o WWE Championsip to może ujrzymy heel turn Tryplaka i wykorzystanie walizki(albo raczej tylko próba wykorzystania). Jest wiele opcji jak mogą rozwinąć cały storyline. Mam nadzieję iż wybiorą właściwą opcję.
Aktualna karta na Summerslam:
Divas Championship match:
--Kelly Kelly vs. Beth Phoenix
WHC No Holds Barred match:
--Christian vs. Randy Orton
Undisputed WWE Championship match (special guest referee Triple-H)
--CM Punk vs. John Cena
Mark Henry vs. Sheamus
Niepotwierdzone, ale zapewne się odbędą
The Miz vs. Rey Mysterio
John Morrison vs. R-Truth
U.S.c. Ziggler vs. Riley