| 09/27/2011 8:24 am |
 NEWBIE

Regist.: 09/02/2011 Topics: 0 Posts: 3
 OFFLINE | Originally Posted by Mihovil Strujić: Grupe M vise nema. To mozete provjeriti na http://raspored.sfzg.hr
Sto se tice studentskih predstavnika na ovom Fakultetskom vijecu, moje je misljenje da kako su zainteresirani ne trebaju vise ni dolaziti. Hocete reci da od osam predstavnika svi koji nece doci, nece doci zbog apsolventskog? Valjda je apsolventsko svima svaki zadnji cetvrtak u mjesecu. I onda se nesto bunite okolo. Osobno cu vam napisati popis onih koji se pojave, pa procijenite sami koliko ih je na apsolventskom. Takodjer, biti cete izvijesceni sto je ta studentska grupa ovaj put izjavila.
Prisustvovanje sjednicama nije jedini niti najbitniji oblik djelovanja studentskih predstavnika i neslažem se da je najveći problem što je prošli put(14.07.)bio prisutan jedan studentski predstavnik ako uzmemo u obzir da 90% pročelnika katedri sa šalate ne dođu nikad.
Rad svakog predstavnika ocjenjuju kolege koji su ih birali i izabrali među mnoštvom kandidata (jedva nas se skupilo 8 koliko nas je i bilo potrebno izabrati) a ja ću na bilo čiji zahtjev priložiti dokumentaciju (uz odobrenje prof.Meštrović) o svom radu i mislim da je najmanje bitno to dali sam ja fizički prisutan na sjednici ako sam probleme s kojima sam bio upoznat riješavao izravno s profesorima i prodekanicom Meštrović.
Bez obzira na kojoj su godini, studenti su se uvijek mogli obratiti BILO KOME od predstavnika i od njih tražiti pomoć, tako sam i ja više riješavao probleme na višim godinama nego na svojoj.
I ja bih htio imati superpredstavnika koji ce se kadidirati na izborima umjesto mene i uživati u svim blagodatima visokih studentskih pozicija...
(do tad ce se kandidirati tek toliko ljudi koliko je potrebno da se ne ponište izbori)
|
|
|
| 09/28/2011 2:44 am |
 Cool Senior Member

Regist.: 09/01/2011 Topics: 2 Posts: 45
 OFFLINE | Mene zanima iz kojeg razloga zadnjih godina ne postoji javni popis redovnih studenata po godinama i po grupama kao što je to bila praksa prije par godina?! |
|
|
| 09/28/2011 2:58 am |
 NEWBIE

Regist.: 09/01/2011 Topics: 0 Posts: 4
 OFFLINE | A mene zanima kada će se studenti rasporediti u grupe da vidimo raspored na studomatu? Nas su sad na petoj godini sa 12 grupa smanjili na 10. Sad nitko ne zna u kojoj je grupi i koji je raspored njihov (osim, naravno, onih koji su na početku i kraju abecede)... |
|
|
| 09/28/2011 4:19 am |
 Junior Member

Regist.: 09/02/2011 Topics: 0 Posts: 11
 OFFLINE | Vjerojatno kad prođe dekanski rok,onda ce se znat i točan broj upisanih,pa ce onda pisati na studomatu koja smo grupa |
|
|
| 09/28/2011 12:08 pm |
 Cool Senior Member

Regist.: 09/03/2011 Topics: 4 Posts: 54
 OFFLINE | Lijepo je rekao Ante. Svi znaju pljuvati po studentskim predstavnicima, a nitko se neće prijaviti. Koliko su studenti zainteresirani za svoje probleme govore činjenice da nas nitko ništa ne kontaktira, tek poneki problem godišnje. Mi sami moramo otkrivati šta ne štima i onda to rješavati. Što se tiče ovoga da predstavnici ništa ne rade. Tko je od vas ikada bio na vijeću i vidio kad se studentski predstavnik bori za određene stvari. Nitko, to na kraju opet znaju samo predstavnici. A vjerujte puno vam je toga osigurano upravo zbog njih, zato nemojte tako. Tko nam je zahvalan za to. Nitko? A svoju guzicu ostavimo tamo da nas popljuje tko hoće.
|
................ toothworm
|
| 09/29/2011 2:49 am |
 Senior Member

Regist.: 09/01/2011 Topics: 0 Posts: 31
 OFFLINE | Ovdje nitko nikoga ne "pljuje" kako neki kazu. Mislim da svi imamo pravo znati sto rade studentski predstavnici ili biti bar izvjesteni o sadrzju vijeca... Na koncu, oni predstavljaju nas i mi smo ih birali, to nije nista lose, tako ce se unaprijediti komu nikacija izmedu nas i studentskih predstavnika, poboljsati suradnja i ostale stvari...
Problem je sto oni ljudi koji nemaju pojma sto se dogada na fakultetu redovito gundaju i pljuju po svemu i svekome, a kada nesto treba javno reci onda ih nigdje nema...
pozz
|
|
|
| 09/30/2011 10:59 am |
 Senior Member

Regist.: 09/01/2011 Topics: 0 Posts: 31
 OFFLINE | Zasto jos uvijek nema rasporeda na studomatu?????? |
|
|
| 10/01/2011 2:54 am |
 NEWBIE

Regist.: 09/03/2011 Topics: 0 Posts: 7
 OFFLINE | Ne znam di bi ovo smjestila od tema na forumu, pa mi se ova cinila najprihvatljivije, sve u svemu da li bi mi netko mogao reci jel postoji mogucnos da ti faks i referada odobre zamjenu grupe ? |
|
|
| 10/15/2011 8:04 am |
 Cool Senior Member

Regist.: 09/01/2011 Topics: 2 Posts: 45
 OFFLINE | Ja sam pokušao formalno to napravit tako što sam poslao na ISVU mail jer se na gore navedeni način mijenjam već 2 godine sa kolegicom, međutim nisam dobio povratan odgovor, a sve je ostalo kao prije... prema tome... Anja je rekla kako to funkcionira u praksi! |
|
|