| 08/06/2011 9:11 am |
 NEWBIE

Regist.: 08/06/2011 Topics: 1 Posts: 1
 OFFLINE | Salutari,
Desi nu am mai postat de mult pe formul tin.ro, m-a cuprins un mare dor de acest forum azi.
Nu stiu daca acest topic este deschis unde trebuie, dar am rugamintea sa va minunati ce cred alti tineri despre biserica noastra dar nu numai. Fara a fi o reclama putei accesa acest LINK si sa vedeti singuri. http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=341
Totodata, as vrea sa analizam un pic afirmatiile de acolo, prin prisma profetiilor cu privire la Biserica ramasitei.
Voi ce parere aveti? |
|
|
| 09/01/2011 1:41 pm |
 Junior Member

Regist.: 08/19/2011 Topics: 1 Posts: 8
 OFFLINE | dupa cate am vazut,unii fac o obseie in a discredita pe cineva...Noi nu trebuie sa o aparam pe E.W,ea se apara singura,are argument Biblia....
sunt multe chestii care ii depasesc pe contestatrii E.W.si a curatirii sanctuarului....se fac niste calcule...in Daniel si Apocalipsa
Imi pare rau ca intalnim astfel de specimene care arunca vb gen"cotoroanta,coana,notorie,mincinoasa...."e urat ca ajungi sa vb asa....am citit ceva carti ale EW si Bibilia am studiat-o....nu am intalnit nici o contazicere...
Nu sunt genul de om sa fac ce mi se spune ca orbul....
eu am citit decat o parte din ce ai sugerat..nu stiu exact daca la asta te-ai referit... |
|
|