Nebudem sem písať nejaké siahodlhé príspevky o tom, ako sa správať na fóre. Ak to niekomu nie je jasné, nech prosím navštívi wikipediu, konkrétne http://sk.wikipedia.org/wiki/Netiketa
Zopár vecí však, samozrejme, dodržiavať musíme (a to všetci - bez výnimky). Nie je toho veľa, tak sa toho, prosím, držte:
1. Nespamujte krátkymi príspevkami od veci typu: "lol"; "rofl"; "omg" a iné, budeme to mazať.
2. Nepíšte sem (v rámci možností) žiadne vulgárne, rasistické, urážajúce, alebo perverzné príspevky.
4. Caps Lock používajte len v krajnom prípade. Príspevky napísané s použitým Caps Lockom, ktorý tam nemá čo robiť, budú ZMAZANÉ.
5. Rešpektujte adminov a moderátorov.
6. Necitujte posledný príspevok vo fóre (je to zbytočné)
7. Nedávajte do príspevku Váš mail za účelom "odpovedz mi na mail", alebo v sprave. Na riešenie problémov je tu predsa toto fórum.
8. Nepíšte žiadne spam,flame alebo topicy ktoré nemajú hlavu ani pätu. Budú zmazané.
10. Dodržujte platné právne predpisy krajiny v ktorej sa nachádzate.
11. Administrátor stránok nenesie žiadnu zodpovednosť za tu uverejnené odkazy. Nepoužívajte tuto stránku k distribúcií alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte legálne oprávnenie. Všetko konáte na vlastnú zodpovednosť.
12. Nepridávajte príspevky ktoré nedávajú zmysel, resp. nemajú pointu. Budú označné ako SPAM a odstránené z fóra, témy "od veci" budú presunuté na Smetisko.
13. Ak ste si nevsimli, ze bod 3 a 9 chýba, prečítajte si pravidlá znova od začiatku
P.S. bol som lenivý tvoriť nové pravidlá, takže ak vám to niečo pripomína tak áno, sú to skoro tie isté ako na bývalom fóre o ktore som sa pokúšal v Kvinte