Administrator Uzależniony od Forum

Rejestr.: 03/01/2013 Tematy: 47 Posty: 6
 OFFLINE | Informacje na temat funkcji forum dostępne są na stronie: https://www.fbulletin.com/support.php,
oraz poniżej automatyczne tłumaczenie z Google poniżej:
Co to jest fBulletin?
fBulletin to jest specjalne oprogramowanie forum opracowane dla Facebooka. Forum zostało zaprojektowane w taki sposób, że użytkownicy Facebooka mogą używać go skutecznie.
Do kogo adresowane jest forum?
fBulletin został zaprojektowany aby zaspokoić potrzeby zarówno klientów indywidualnych jak i firm małych i dużych. Dlatego zarówno użytkownicy indywidualni i firmy mogą z niego skorzystać.
Wytyczne dla regularnych użytkowników forum
Jak się zapisać na forum?
Jeśli już potwierdziłeś zgodę na korzystanie z aplikacji forum, to nie musisz się rejestrować.
Jak mogę wziąć udział w forum umieszczonym w katalogu for?
Po otwarciu strony forum, którego chcesz użyć, możesz dołączyć do niego automatycznie.
Jak mogę opuścić forum, do które już się dołączyłem?
Jeśli chcesz opuścić forum, do którego dołączyłeś, możesz kliknąć na "zostaw tę formę" z następujących http://apps.facebook.com/facebook_forums/ stron.
Jak mogę zaprosić moich znajomych na forum, że już dołączył?
Aby zaprosić znajomych kliknij na "Zaproś znajomych" i na następnej stronie wybierz znajomych, a następnie potwierdzić prośbę.
Jak mogę dostać się do katalogu z forum?
Wejdź do menu katalogów Forum. Wybierając język, można uzyskać na forum napisane w odpowiednim języku.
Jak utworzyć nowy wątek?
Kliknij na Nowy temat po lewej stronie po wejściu do kategorii, w której chcesz utworzyć nowy temat.
Jak można odpowiedzieć na ten temat?
Po piśmie odpowiedź w polu odpowiedzi, kliknij "Odpowiedz" na stronie tematu
Jak mogę osadzić filmy z YouTube do moich wiadomości?
Możesz łatwo osadzić filmy z YouTube za pomocą edytora na forum. Kliknij na ikonę YouTube w edytorze i zapisz identyfikator wideo YouTube na miejsca i kliknij na OK.
Jak można podejrzeć moją wiadomość podczas tworzenia nowego tematu lub odpowiedzi na tematy?
Podczas tworzenia nowego tematu lub odpowiedzi w tematach, to van podglądu wiadomości poprzez kliknięcie na przycisk "Podgląd" pod polem tekstowym.
Mogę podzielić temat na forum, w moim profilu?
Po utworzeniu temat, kliknij na przycisk akcji na lewym górnym rogu, a następnie potwierdzić wybór.
Jak można zaproponować jakiś temat do moich przyjaciół?
Aby zaproponować jakiś temat do znajomych, kliknij na "Zaproponuj ten temat do znajomych", która jest w ramach pierwszej wiadomości w temacie. Na następnej stronie wybierz znajomych i wysłać.
Jak mogę być informowany o nowych wiadomościach pisanych w temacie?
Otwórz stronę tematu, który chcesz śledzić i kliknij "Daj mi znać, kiedy ludzie odpowiadać w tym wątku", która jest w menu forum.
Co powinienem zrobić, aby zrezygnować z powiadomieniem o nowych masaży dołączyć do tematu?
Otwórz stronę tematu, który chcesz zamknąć następujące. Na dole strony kliknij na "Jesteś zapisany do tego tematu: Wypisz".
Czy mogę być informowany o nowych tematach utworzonych w kategorii?
Tak. Otwórz kategorię, którą chcesz śledzić i kliknij "Daj mi znać, kiedy ludzie tworzyć nowe tematy w tej kategorii."
Jak mogę zrezygnować z kategorii śledzę?
Otwórz kategorię, którą chcesz anulować i kliknij "Jesteś zapisany do tej kategorii: Wypisz" na dole strony.
Jak można odpowiedzieć cytując z wiadomości?
Kliknij na "cytat" w ramach komunikatu, z którego chcesz zacytować.
Jak mogę edytować moją wiadomość?
Kliknij na "Edytuj" w wiadomości. Na następnej stronie można edytować wiadomość.
Gdzie mogę znaleźć tematy utworzone w forum?
Wejdź do menu Profil i kliknij Moje tematy które są tuż pod menu.
Jak można utworzyć / edytować swój podpis na forum?
Wejdź do menu Profil i można tworzyć / edytować swój podpis.
Jak można szukać na forum?
Kliknij w menu wyszukiwania i pisząc kryteria wyszukiwania kliknij na przycisk wyszukiwania.
Jak stworzyć własne forum?
Można uzupełnić swój tytuł forum i wyjaśnienia, a także wybrać język, kategorię, adres URL, cenzora, widoczność użytkowników online na stronie po kliknięciu na http://apps.facebook.com/facebook_forums/admin/index. php. Automatycznie stajesz się z administratorem forum, po jej utworzeniu.
Wytyczne dla Administratorów forum
Jest stworzenie forum poddani jakiejkolwiek płatności?
Nie, to jest bezpłatne.
Jak utworzyć nowe forum?
Można uzupełnić swój tytuł forum i wyjaśnienia, a także wybrać język, kategorię, adres URL, cenzora, widoczność użytkowników online na stronie po kliknięciu na http://apps.facebook.com/facebook_forums/admin/index. php. Automatycznie stajesz się z administratorem forum, po jej utworzeniu.
Jak mogę dodać główne i podkategorie do mojego forum?
Kliknij na budowie mojego forum w zarządzaniu Forum w panelu administratora. Kliknij na Dodaj nową kategorię główną Dodaj nową podkategorię, aby "..." na kolejnej stronie i wpisz nazwę i opis kategorii i moderator id kategorii.
Jak mogę edytować moje główne i podkategorie?
Kliknij przycisk Edytuj w całej kategorii oraz zaktualizować informacje kategorii.
Jak mogę usunąć moje główne i podkategorie?
Można usunąć kategorię klikając na przycisk Usuń?
Jak dodać moderatora na moje kategorie?
Kliknij na Edytuj różnych kategorii na następnej typu strony Facebook ID osoby, do której chcesz się moderatorem na przestrzeni całej Moderatora kategorii.
Jak można dowiedzieć się Facebook ID osoby Chcę uczynić moderatorem? Kiedy jesteś na forum, kliknij na nazwisko i zdjęcie osoby, z którą chcesz się moderatora. Numer tuż po uid w pasku adresu jest osoba w Facebook ID.
Jak mogę dodać więcej moderatorzy w kategorii?
Kliknij przycisk Edytuj w całej kategorii i na przestrzeni całej typu Moderator kategorii id ludzi stawiając przecinek po każdym ID.
Jak mogę zablokować kategorię?
Aby zablokować kategorię, usuń kliknięcie w ramach otwartej kolumnie.
Jak można zmienić kolejność głównych kategorii?
Użyj, aby zmienić kolejność kategorii przez przeciąganie i upuszczanie kategorię.
Jak można zmienić kolejność podkategorii?
Użyj, aby zmienić kolejność kategorii przez przeciąganie i upuszczanie kategorię.
Jak można tworzyć zasad forum i pomóc treść?
Kliknij przycisk "Ustaw" zasad forum w zarządzaniu Forum w panelu administratora. Wpisz swoje zasady i "pomoc" tekstu w polu tekstowym.
Czy to możliwe, aby umieścić logo firmy lub banner na górze forum?
Tak. Kliknij na Make Money / mojego banera w zarządzaniu Forum w panelu administratora. Na następnej stronie wprowadź kod bannera i potwierdź je. Po tym procesie, baner jest zakończona, ale to nie może być wyświetlany. Aby wyświetlić swój banner w swoim forum, kliknij na Aktywuj mojego banera na forum uaktualniania.
Co mam zrobić, aby wyświetlić zawartość baner na forum? Kliknij Aktywuj mojego banera na forum uaktualnienia w panelu administratora. Zdecyduj się na jak długo, aby wyświetlić baner i potwierdź je. W tym procesie, możesz użyć punktów forum.
Czy to możliwe, aby włączyć reklamy off w moim forum?
Tak. Kliknij Turn off reklamy w części forum uaktualnienia w panelu administratora. Na następnej stronie, zdecydować, jak długo, aby włączyć reklamy wyłączyć, a następnie potwierdź je. W tym procesie, możesz użyć punktów forum.
Czy możliwe jest, moim forum nie uplasował się na szczycie w katalogu?
Tak. Kliknij na UP moim forum w części Upgrade w panelu administratora. Na następnej stronie, zdecydować, jak długo, aby uaktualnić swój dział, a następnie potwierdź je. W tym procesie, możesz użyć punktów forum.
Czy mogę dodać moje forum na mojej stronie Facebook?
Tak. Otwórz http://www.facebook.com/forum5 a następnie kliknij przycisk "Dodaj do mojej strony" link pod logo forum. Następnie przejdź do swojej strony i kliknij na link forum. Powyżej link forum jest identyfikator strony. Później, idąc do http://apps.facebook.com/facebook_forums/admin/index.php wprowadź identyfikator strony w Facebook ID strony i potwierdź je.
Co to jest punkty forum?
Jest to metoda płatności, aby wykonać pewne specjalne procesy jak włączenie reklamy off, wprowadzenie logo firmy i modernizacji swoją rangę, itp.
Jak mogę zdobyć punkty forum?
Aby zdobyć punkty na forum, kliknij na "Zarabiaj punkty forum". Możesz zdobyć punkty forum w taki sposób, PayPal, karta kredytowa lub nawet można zarobić darmowych punktów za pomocą darmowe oferty. To trwa do 1 godziny do transferu darmowych punktów na koncie.
Jak mogę być informowany o najnowszych aktualizacjach związanych z oprogramowaniem forum?
Kliknij na Czytaj najnowsze aktualizacje w części pomocy w panelu administratora. Na następnej stronie można śledzić najnowsze aktualizacje i nowe funkcje.
Co mam zrobić, za problemy z oprogramowaniem forum?
Kliknij Masz problemy? Napisz tutaj w części pomocy w panelu administratora. Na następnej stronie, napisz swój problem w dół. Twój problem zostanie rozwiązany tak szybko, jak to możliwe.
Co mam zrobić, problemy inne niż gestem tutaj?
Napisz swoje problemy forumforfacebook@gmail.com. |