| 03/05/2013 3:41 am |
 Administrator Senior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 3 Posts: 22
 OFFLINE | Cat de incantati ati fi sa contactam un organizator de evenimente? Adica, imi inchipui ca nimeni nu vrea sa stea sa se duca sa aleaga meniul, sa caute fotograf, cameraman, etc.
Ovidiu (DJ-ul) se ocupa cu treburi de genul asta. I-am zis ca suntem in jur de 200 si a zis ca pana diseara imi da o oferta de la cateva localuri unde ne-am potrivi.
Si partea lui ar fi un procent, cunoscandu-ma cu el a zis ca nu o sa ia pielea de pe noi...
Eu sunt pentru. Mai ales ca el s-ar ocupa de tot (gen daca vrem vreun program artistic, foc de artificii, torturi si alte prostioare). Ma rog, pentru tort am eu alte relatii... |
|
|
| 03/05/2013 4:08 am |
 Junior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 0 Posts: 11
 OFFLINE | e bine daca ai relatii
eu sunt pentru.
atunci let's hold on la orice discutii despre organizare, ca poate mergem cu 3rd party si ni se rezolva "problemele"
e mai usor cand vine cu propuneri si noi doar alegem  |
|
|
| 03/05/2013 4:16 am |

OFFLINE | Ideea este ca tot trebuie sa hotaram niste lucruri. Gen cati suntem... ce "efecte speciale" vrem si ce-o mai fi nevoie... Eu acum tot insist sa am o lista cat mai exacta a participantilor la H. |
|
|
| 03/05/2013 9:15 am |
 Junior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 4 Posts: 12
 OFFLINE | Eu sunt de acord, numai in ideea in care nu va presupune un cost suplimentar foarte mare. Va spun asta pentru ca stiu sigur ca dintre colegii mei de clasa sunt persoane care fac un efort financiar destul de mare sa vina si mi-ar placea ca reuniunea sa fie accesibila oricui. In orice caz, cred ca sunteti de acord ca la intalnirea de la liceu sa participe oricine (singura suma va fi probabil pentru fotograf, daca ne decidem, marturii si flori). |
|
|
| 03/05/2013 9:23 am |
 NEWBIE

Regist.: 03/05/2013 Topics: 0 Posts: 3
 OFFLINE | Suna bine, ca teoretic ar insemna sa scada bataile de cap, dar da, cred ca sunt persoane cu posibilitati mai reduse.
Oricum nu este nunta  asa ca nu ar treb sa existe si profit, sau nimic substantial. Daca or sa ramana bani cu siguranta ii putem dona catre o cauza din Buzau, poate chiar Hasdeu related. |
|
|
| 03/05/2013 9:24 am |
 NEWBIE

Regist.: 03/05/2013 Topics: 0 Posts: 6
 OFFLINE | Eu zic sa terminam de contactat colegii saptamana asta, hai saptamana viitoare cel tarziu (eu mai am doar cativa de contactat), pana atunci poate are Alex si niste preturi pentru diferite chestii, si apoi sa ne intalnim intr-o seara si sa discutam, mai ales ca suntem toti in bucuresti, din ce-am vazut. |
|
|
| 03/05/2013 9:27 am |

OFFLINE | El mi-a zis ca ar fi in jur de 10% comisionul lui fata de pretul daca ne-am ocupa noi. Sa vedem care este suma intai si apoi decidem daca mergem cu el sau nu. Cred ca sunt persoane care fac un efort maricel si sunt de acord sa minimizam preturile cat de mult se poate pentru ca pretul sa nu fie un impediment.
Categoric la scoala trebuie sa participe toata lumea care poate. Trebuie in schimb sa stabilim programul de la scoala ca sa stim exact ce avem de platit. Fotograf e posibil sa gasesc eu, cred ca gratis (pentru partea de amfiteatru), dar pentru clasa fiecare trebuie sa-si aranjeze.
Flori, toata lumea la fel? Tratam dirigintii altfel?
Marturiile nu le dam mai usor la restaurant (wedding style)? |
|
|
| 03/05/2013 11:46 am |
 NEWBIE

Regist.: 03/05/2013 Topics: 0 Posts: 1
 OFFLINE | Fiind "impins" recent ca reprezant al clasei G sunt de parere ca ar fi foarte ok sa se ocupe un "event planner" de-al casei cu gasirea locatiei si sa ne comunice cele mai avantajoase oferte.
In ceea ce priveste mancarea, ma gandesc ca un bufet suedez, cu 2-3 bauturi incluse ar fi ideal pentru o atmosfera relaxanta in care toata lumea sa vorbeasca lejer cu toata lumea si sa nu fie limitat de locul pe care l-ar ocupa la masa. (o sa stam cu totii in banca la reuniunea din liceu, in clasele de curs si cred ca o sa fie de ajuns  )
Flori cu siguranta sunt de ajuns doar pentru profesori in semn de respect, pretuire, daruire, etc.  si nu din considerentul unui cost suplimentar, doar ne intalnim sa discutam ce a mai facut fiecare in ultimii 10 ani.
Amintirea acestei reuniuni prin "marturia magnetica" pare a fi o idee in trend si sunt de acord cu ea.
O seara placuta! |
|
|
| 03/06/2013 2:04 am |
 Junior Member

Regist.: 03/05/2013 Topics: 4 Posts: 12
 OFFLINE | De acord cu intalnirea, macar cei care suntem in Bucuresti si putem. La fel cred ca pot decurge lucrurile si pentru cei care sunt in Buzau. Ma refer la reprezentanti, desigur. |
|
|
| 03/06/2013 2:23 am |
 NEWBIE

Regist.: 03/06/2013 Topics: 0 Posts: 9
 OFFLINE | Sunt de acord cu Mihai in ceea ce priveste imaginea de ansamblu a petrecerii. Eu nu vreau sa ma simt ca la nunta si sa stau la masa si fiecare clasa sa manance ca si cum ar fi pomana dirigului  Ma gandesc ca ar fi frumos sa fie un colt pentru mancare , unul pentru bautura si restul pentru socializare si dans. |
|
|
| 03/06/2013 11:58 pm |

OFFLINE | Am vorbit aseara cu Organizatorul si mi-a zis ca in momentul in care noi stim un numar aproximativ de invitati si detalii gen ce mancare/bautura, ne poate face o oferta la diverse locatii... |
|
|