| 03.08.2011 13:05 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Era HHH nabiera rozpędu wraz z nowymi storyline oraz heel/face turnami. Biorąc pod uwagę spoilery z SD turny przechodzi coraz więcej osób, wreszcie zaczyna dziać się coś z Divami, do tego dochodzi coraz częstsze pojawianie się Rydera oraz powrót JR.
Co myślicie o obecnej sytuacji w WWE, co możnaby jeszcze zmienić?
|
................ Antarsan // Straight Edge
|
| 03.08.2011 14:27 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Nie wiem czy tak się da ale dobrze by bylo aby heele przejeły kontrole na face'ami i może to by spowodowało powrócenie takich walk ja **** - bo to były właśnie moje ulubione walki. Divy powracają ? Nawet dobrze, choć nie chce walk z takimi jak Maryse tylko jak np Gail Kim , chodzi mi o utalentowane divy. Zobaczymy co z nimi będzie po powrocie Kharmy choć to nastąpi za jakiś czas, bardzo długi czas. Obecna sytuacja WWE ... hmm ... dobrze że wracają utalentowani zawodnicy jak Ryder i Bourne. To tyle z mojej strony. |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 03.08.2011 16:12 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Myślę iż najlepszym posunięciem byłby heel turn Triple-H. Podobno tak miało się stać na Raw tydzień temu. Nie wiem jak wygląda karta na SD, ale to ostatnie było już całkiem dobre. Nadal oczywiście nie podoba mi się to, że mimo iż to Christian WHC to nadal gwiazdą nr. 1 jest Orton. Nie ma czegoś takiego jak na Raw iż Randy mógłby być skopany po walce przez Christiana, tylko nadal to Orton jest tym killerem- nie podoba mi się ta jedna sprawa(i jeszcze jedna, ale o tym za chwilę) na niebieskiej gali. Dobrze, że Sheamus przeszedł face turn. Lecz mam nadzieję iż nie będzie face`em z czystej krwi, bo taka rola by do niego nie pasowała. Trochę dziwne wydaję mi się to robienie z Marka Henrego totalnego terminatora. Christian go pokonał, Orton chyba też(jakieś 2 miechy temu), a teraz nagle Christian się go wielce boi  2 sprawa, która mi się nie podoba to posiadacz pasa ICc. czyli - Ezekiel Jackson. Wiadomo iż taki mięśniak nie nadaje się na jobbera, a na pas jest po prostu za słaby. Ani umiejętności, ani mic`u- jest to kompletne zero w świecie wrestlingu, dlatego jedyna słuszna decyzja wg. mnie to ZWOLNIENIE- lub heel turn. Nie jest to ktoś kto może być face`em, bo po prostu nie pasuje mu ta rola. Liczę iż wreszcie Cody zdobędzie ten pas. Jeszcze jest jednak jedna rzecz, która mi się nie podoba- to co zrobili z Bryan`em i z walizką. Jestem pewien w 70% iż będzie to pierwsza w historii niewykorzystana walizka. Powracając do Raw to podobają mi się te komiczne sceny z Truth`em, ale nie podoba mi się to co może się zdarzyć z pasem U.S.c czyli wejście w posiadanie jego Riley`a. Dlaczego nei dadzą tego ch***rnego pasa Bourn`owi lub chociaż Swagger`owi. Myślę iż gdyby Swagger go posiadał to coś by się z nim mogło dziać. JoMo głównego pasa raczej nie dostanie więc mógłby feud`ować z Swagger`em lub z Truth`em o pas  Cały czas jestem ciekawy tego całego storylin`u z Ceną i Punk`iem w roli głównej. Od miesiąca Raw idzie coraz wyżej, wygląda na to iż SD również idzie w dobrym kierunku, PPV - to zobaczymy po Summerslam. Nareszcie pas będzie posiadała porządna Diva. Heel turn jak to u div zawsze taki sam, ale rodzi nadzieję na urozmaicenie dywizji div  Mam jeszcze nadzieję na porządny feud o pasy TT. To chyba wszystko  |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 03.08.2011 16:22 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Kamil - heel turn Triple H to główny cel ogólnego storyline WWE. Prawdopodobnie głównym face w tym storyline będzie CM Punk, odzwierciedlając feud McMahona z SCSA. |
................ Antarsan // Straight Edge
|
| 12.10.2011 14:37 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 09/19/2011 Tematy: 0 Posty: 2
 OFFLINE | Na wrestlefans pojawiła się informacja ,że Hunter nie rządzi już w WWE. Mógłby ktoś przybliżyć sytuację, bo przestałem tam wchodzić żeby sobie nie spoilerowac tego co zobaczę na ESC. |
|
|