| 17.04.2011 02:02 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 28 Posty: 110
 OFFLINE | Kolejna członkini rodziny Hartów która była w The Hart Dynasty . Natalya zadebiutowała w WWE w roku 2007 gdzie wraz z Tysonem Kiddem i Davidem Hart Smithem założyła Tag Team The Hart Dynasty który rozpadł się w 2010 roku . Natalya miała tylko raz pas div który straciła na royal rumble na rzecz Eve Torres . Jej technika jest moim zdaniem dobra lecz podobna do innych z rodziny Hartów . Ma finisher sharpshooter (chyba tak się nazywa jej finisher) który jest jednym z submission które stosuje rodznia Hartów . Gimnick mi się podoba ale wolałbym ją zobaczyć w jakimś innym . Wspominając o mikrofonie wiele się nie wypowiem więc uznajmy , że jest średni . Co do jej theme to mi się podoba i nie zmieniał bym go bo do niej pasuje . A wy co o niej powiecie ? |
................ Awesome456
|
| 17.04.2011 02:14 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Tak jak wspomniałeś pochodzi z rodziny Hartów ( jej mama to siostra Breta Harta ) więc jej ruchy i finishery będą podobne do całej dynastii hartów bo są trenowani przez ludzi pierwszego pokolenia tej rodziny ( chodzi mi w tym przypadku o Bruce Hart ). Technika lepsza od średniej. Mikrofon tak jak wspomniałeś średni. Według mnie jej theme jest fajny i bym go nie zmieniała. To tyle.
...........
Klimek123 |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|