| 01.09.2011 09:29 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 0 Posty: 7
 OFFLINE | Jakbyś ty był dość inteligentny to byś dawno zauważył o czym jest temat wątku. Na pewno nie ma nic wspólnego z twoimi wypowiedziami. W dodatku również byś zauważył, że Orton klasycznym facem nie jest i pewnie nigdy nie będzie. Wspomniałem 4 zawodników, opinie o ich umiejętnościach ringowych uzasadniłem, nie było wśród nich Ceny i Mysterio, słowa też nie wspomniałem o zawodnikach, których lubię lub tych, których nie lubię, także twoje sugestie to totalna żenada ziom. |
|
|
| 01.09.2011 09:48 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Kolejny raz udało ci się mnie wk****ć dlatego napiszę jeszcze jeden i tyle postów ile będzie trzeba, aby dowieść, że w tej chwili jesteś żałosny. Zacznijmy od tego- podaj mi 3 powody dlaczego Orton jest w tej chwili według ciebie zawodnikiem o największych umiejętnościach, a ja ci udowodnię, że się mylisz. |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 01.09.2011 14:37 |
 NOWICJUSZ

OFFLINE | Szczerze wątpię czy z tobą w ogóle można prowadzić dyskusje na poziomie, a przede wszystkim tak żeby trzymać się tematu. W zasadzie mógłbym już teraz, idąc twoim rozumowaniem napisać, że po prostu lubisz hellow i dać sobie siana. Ciekawe jakie masz podejście do zawodników, którzy przechodzą face turn ? Pewnie lubiałeś Morrisona, Ortona, Rileya, HHH a teraz już nie.
Co do umiejętności Ortona to przede wszystkie wykonywane przez niego akcje są dynamiczne. Stosuje zróżnicowane chwyty, uderzenia, rzutu, klamry, coraz rzadziej skoki. Fakt, że nie są to jakieś akrobacje ale zależy kto co lubi. Umie posługiwać się różnymi przedmiotami np. chociażby ostatnia walka bez zasad z Christianemi. Występuje w różnych walkach ryzyka, gdzie nie tylko przyjmuje ciosy, również te wykonane przedmiotami, ale wyprowadza widowiskowe i niekiedy skomplikowane akcje np. hell in cell match z Takerem. Fizycznie wytrzymuje starcia długie czasowo np. Ironman match z Ceną. Swojego finishera potrafi wykonać w różnych momentach walki oraz w różnych miejscach (liny, schody, stół komentatorski, itd). Oczywiście można powiedzieć, że RKO nie jest jakoś skomplikowane i wykonać może każdy no ale marnie ta sztuka nie tak dawno wyglądała w wykonaniu Kurta Angela. Jego technika pozwala na zestawienia walk z przeciwnikami zróżnicowanymi wagowo,wzrostem jak i techniką czy to siłową np. Kane czy to akrobatyczną np. Jeff Hardy, Mysterio. Niewątpliwym minusem jego jest brak submissionu przez co widz może się spodziewać tylko jednego sposobu na zakończenie pojedynku. Kolejny minus to brak uczestnictwa w pojedynkach z drabinami (poza MiB nie kojarzę). Całkiem nieźle za to wygląda w tag teamach np. Rated RKO i feud z DX. Bardzo ciekawy jest fakt, że cały asortyment ciosów stosuje niezależnie od rodzaju bohatera, którym aktualnie jest. Całość sprawia, że prezentuje się lepiej w ringu na tle aktualnych gwiazd wwe.
Prawdopodobnie kamil zaprzeczy wszystkiemu jakimś kolejnym bełkotem(pewnie nawet nie na temat), którego już nie będzie mi się chciało czytać, dlatego na koniec dodam tylko, że ja już wystarczająco się wypowiedziałem i czekam na posty innych. |
|
|
| 02.09.2011 10:19 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Odpowiem ci postem, który zniszczy każdy twój powód dlaczego to Orton wg. cb. jest najlepszy:
Czyli uważasz, że branie udziału w match`ach ze stypulacjami robi z zawodnika najlepszego, tak? Bo w swoim poście mówiłeś tylko o tym.
Tak więc podam ci przykład zawodnikó, którzy równie często/częściej co Orton wystepują w takich matchach(z ostatnich 2 lat):
John Cena- I Quit match(x2), Elimination Chamber match(x2), TLC match(x2) Steel Cage (x1) Hell in a Cell (x1), Last man Standing (x1) oraz wiele wieloosobowych(3-6 zawodników) Jest to okres obejmujący ostatnie 2-2,5 roku. Więc stoczył wiele takich matchów. Czy to czyni z niego najlepszego zawodnika- nie!! Sheamus również uczestniczył już w wielu walkach "stypulacjowych", a jest nei jest jakimś wielkim wrestlerem. Jego um. i mic. są na średnim poziomie. To, że Cena tak jak ty to mówisz "umie się posługiwać przedmiotami" można zobaczyć podczas walki TLC w zeszłym rok uw Wade`m Barrettem. Jednak nei wydaję mi się iż oglądasz już tyle wrestling, skoro nadal myślisz, że Orton jest naj. Psując dalej twoje niczym nie podparte "argumenty" Widziałeś może walki Morrisona, Bryan`a, Sin Cary i innych high-flyerów? Bo wydaję mi się, że nie skoro móisz, że Orton używa wiele "chwytów". Wymienię ci wszystko co Orton używa w swoim move-secie- Clouthline, Powerslam, Back Breaker, Line DDT, Dropkick, Supersuplex, RKO. 7 akcji. Move- set u takich zawodników jak Bryan, Morrison, Sin Cara, Bourne itp. wynosi jakieś 30-40 akcji. Więc kolejny argumnt masz zbity. Tak Orton jest dynamiczny, ale bardzo wolny. Porusza się w ringu mniej-więcej tak jak Triple-H, który jest od niego o ponad 10 lat starszy i cięższy! Teraz co do "przyjmowania ciosów". Widziałeś może I guit match na tegorocznym "Over The Limit" z Miz`em i Ceną? Tam Cena wyłącznie przyjmował ciosy. Jest to tak wielka technika, że...(sarkazm). Iron-man matchu uczestniczyło wiele osób co nie czyni z nich wielkch wrestlerów. Kolejny twój wymyślony "mit" do obalenia to RKO z różnych pozycji. Jeżeli o tym wspomniałeś to znaczy, że nigdy nie widziałeś "MitB matchu" gdyż tam każdy wrestler wykonuje swojego finishera z harcorowej pozycji. Ogólnie RKO Ortona wykonuje wiele wrestlerów pewnej federacji(już nie pamiętam jakiej, ale można poszukać w google). Kiedyś czytałem jak ktoś powiedział, że Orton jest dobry bo wykonuje dropkick oraz (tego już pewnie nei widziałeś) Crossbody. Pewnie sądzisz tak samo. Chcesz mogę ci nagrać jak wykonuje ja dropkick oraz Crossbody, czy wtedy też powiesz, że jestem dobrym wrestlerem?!
Obaliłem każdy twój argument, dlatego, że nie są one prawdziwe. po prostu nei umiesz podać prawdziwego argumentu dlaczego Orton jest najlepszy- bo takiego nie ma!
Powiem ci tak. Orton odgrywał znakomicie heel`a. Po jego face turnie stał się nudny i przewidywalny. Co nie zmienia faktu, że do jego sukcesów, które osiągnął w WWE doprowadził go jego Ojciec, który był w Creative Teamie. Różnica pomiędzy Ceną, a Ortonem jest taka, że Cena sprawował się znakomicie jako heel jak i także jako face. Orton znowu tylko w jednej roli się dobrze sprawował- jako heel. Umiejętności oby dwaj mają słabe.
Co do twojej wypowiedzi, że nie lubie face`ów- to nie prawda. Lecz nie lubię takich lamusów jak Orton- i tu mnie poprze cały wrestlingowy świat, który rzeczywiście się zna na wrestlingu. Bardzo lubię Kofi`ego, CM Punk`a (przeszedł face turn, na ESC pewnie jeszcze tego nie puścili więc możesz nie wiedzieć  ) Bryan`a oraz Morrisona również lubię. Są to w sumie najlepsi zawodnicy(pod względem umiejętności) obecnie w WWE. Przykład zawodnika, który przeszedł face turn, a nadal go lubię to Sheamus.
Jednak bardziej lubię heel`i gdyż obecnie heel`ami są jedni z lepszych wrestlerów (podkreślam wrestlerów, nie chodzi mi o umiejętności tylko o ogół)
Jak widać ośmieszyłeś się tylko pisząc swoje posty  Każdy kto zna sie na wrestlingu napisze Ci to samo. Czyli to, że Orton to drewno, a ty się ośmieszasz pisząc o nim jako najlepszym zawodniku. To chyba koniec naszej konwersacji, bo obaliłem każdą twoją tezę.
|
|
| 02.09.2011 10:24 |
 Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/17/2011 Tematy: 1 Posty: 65
 OFFLINE | Originally Posted by Kamil Olszewski: Odpowiem ci postem, który zniszczy każdy twój powód dlaczego to Orton wg. cb. jest najlepszy:
Czyli uważasz, że branie udziału w match`ach ze stypulacjami robi z zawodnika najlepszego, tak? Bo w swoim poście mówiłeś tylko o tym.
Tak więc podam ci przykład zawodnikó, którzy równie często/częściej co Orton wystepują w takich matchach(z ostatnich 2 lat):
John Cena- I Quit match(x2), Elimination Chamber match(x2), TLC match(x2) Steel Cage (x1) Hell in a Cell (x1), Last man Standing (x1) oraz wiele wieloosobowych(3-6 zawodników) Jest to okres obejmujący ostatnie 2-2,5 roku. Więc stoczył wiele takich matchów. Czy to czyni z niego najlepszego zawodnika- nie!! Sheamus również uczestniczył już w wielu walkach "stypulacjowych", a jest nei jest jakimś wielkim wrestlerem. Jego um. i mic. są na średnim poziomie. To, że Cena tak jak ty to mówisz "umie się posługiwać przedmiotami" można zobaczyć podczas walki TLC w zeszłym rok uw Wade`m Barrettem. Jednak nei wydaję mi się iż oglądasz już tyle wrestling, skoro nadal myślisz, że Orton jest naj. Psując dalej twoje niczym nie podparte "argumenty" Widziałeś może walki Morrisona, Bryan`a, Sin Cary i innych high-flyerów? Bo wydaję mi się, że nie skoro móisz, że Orton używa wiele "chwytów". Wymienię ci wszystko co Orton używa w swoim move-secie- Clouthline, Powerslam, Back Breaker, Line DDT, Dropkick, Supersuplex, RKO. 7 akcji. Move- set u takich zawodników jak Bryan, Morrison, Sin Cara, Bourne itp. wynosi jakieś 30-40 akcji. Więc kolejny argumnt masz zbity. Tak Orton jest dynamiczny, ale bardzo wolny. Porusza się w ringu mniej-więcej tak jak Triple-H, który jest od niego o ponad 10 lat starszy i cięższy! Teraz co do "przyjmowania ciosów". Widziałeś może I guit match na tegorocznym "Over The Limit" z Miz`em i Ceną? Tam Cena wyłącznie przyjmował ciosy. Jest to tak wielka technika, że...(sarkazm). Iron-man matchu uczestniczyło wiele osób co nie czyni z nich wielkch wrestlerów. Kolejny twój wymyślony "mit" do obalenia to RKO z różnych pozycji. Jeżeli o tym wspomniałeś to znaczy, że nigdy nie widziałeś "MitB matchu" gdyż tam każdy wrestler wykonuje swojego finishera z harcorowej pozycji. Ogólnie RKO Ortona wykonuje wiele wrestlerów pewnej federacji(już nie pamiętam jakiej, ale można poszukać w google). Kiedyś czytałem jak ktoś powiedział, że Orton jest dobry bo wykonuje dropkick oraz (tego już pewnie nei widziałeś) Crossbody. Pewnie sądzisz tak samo. Chcesz mogę ci nagrać jak wykonuje ja dropkick oraz Crossbody, czy wtedy też powiesz, że jestem dobrym wrestlerem?!
Obaliłem każdy twój argument, dlatego, że nie są one prawdziwe. po prostu nei umiesz podać prawdziwego argumentu dlaczego Orton jest najlepszy- bo takiego nie ma!
Powiem ci tak. Orton odgrywał znakomicie heel`a. Po jego face turnie stał się nudny i przewidywalny. Co nie zmienia faktu, że do jego sukcesów, które osiągnął w WWE doprowadził go jego Ojciec, który był w Creative Teamie. Różnica pomiędzy Ceną, a Ortonem jest taka, że Cena sprawował się znakomicie jako heel jak i także jako face. Orton znowu tylko w jednej roli się dobrze sprawował- jako heel. Umiejętności oby dwaj mają słabe.
Co do twojej wypowiedzi, że nie lubie face`ów- to nie prawda. Lecz nie lubię takich lamusów jak Orton- i tu mnie poprze cały wrestlingowy świat, który rzeczywiście się zna na wrestlingu. Bardzo lubię Kofi`ego, CM Punk`a (przeszedł face turn, na ESC pewnie jeszcze tego nie puścili więc możesz nie wiedzieć ) Bryan`a oraz Morrisona również lubię. Są to w sumie najlepsi zawodnicy(pod względem umiejętności) obecnie w WWE. Przykład zawodnika, który przeszedł face turn, a nadal go lubię to Sheamus.
Jednak bardziej lubię heel`i gdyż obecnie heel`ami są jedni z lepszych wrestlerów (podkreślam wrestlerów, nie chodzi mi o umiejętności tylko o ogół)
Jak widać ośmieszyłeś się tylko pisząc swoje posty Każdy kto zna sie na wrestlingu napisze Ci to samo. Czyli to, że Orton to drewno, a ty się ośmieszasz pisząc o nim jako najlepszym zawodniku. To chyba koniec naszej konwersacji, bo obaliłem każdą twoją tezę.
A dupa  |
................ http://spg.blox.pl -- Strona domowa dla Snake Rate Show
http://srs.cba.pl -- Oficjalne Forum Snake Pit Group, także kontakt z widzami
http://tnij.org/snake-pit -- Snake Pit Group na Facebook'u
|
| 02.09.2011 10:24 |
 NOWICJUSZ

OFFLINE | Chyba nie myślisz, że będę to czytać? Po prostu lubisz hello`ów, nie lubisz feca`ów i tak dalej. |
|
|
| 02.09.2011 10:28 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | jakub zapewne przeczytałeś i zobaczyłeś , że obaliłem wszystkie twoje - jeżeli można je tak nazwać- "argumenty" i teraz piszesz, że ci się nie chce czytać  Znam ludzi co tak robią więc...proszę cię nie ośmieszaj się jeszcze bardziej. Takie sztuczki to z swoimi kumplami z przedszkola możesz robić. |
|
| 02.09.2011 10:35 |
 NOWICJUSZ

OFFLINE | Nie no ziom, post jest zwyczajnie za długi, no sorry. Zresztą kto mnie za pewni, że jest chociaż na temat wątku ? A poza tym jako mądrzejszy ustępuję głupszemu. |
|
|
| 02.09.2011 10:37 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | No spoko- ustępuje ci to. Rozumiem twoją głupotę  |
|
| 05.09.2011 12:53 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 09/05/2011 Tematy: 0 Posty: 3
 OFFLINE | 1.John Cena
2.HBK
3. Randy Orton
4.Rey Mysterio
5.Jeff Hardy
 |
|
|
| 15.09.2011 14:53 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 05/01/2011 Tematy: 0 Posty: 11
 OFFLINE | Ee... pana odsyłamy z powrotem do szkoły. O swojej topce się wypowiadałem. |
|
|
| 17.09.2011 14:02 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 09/07/2011 Tematy: 0 Posty: 14
 OFFLINE | Cena?! HAHAHAHAHAHA LOL Już nawet Miz jest lepszy. Pod względem umiejętności najlepszy jest cm Punk a z kolei kiedyś najlepszym był mój ulubiony zawodnik Undertaker ale teraz powinien odejść na emeryturę |
|
|
| 18.09.2011 15:34 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 09/07/2011 Tematy: 0 Posty: 14
 OFFLINE | Kamil Olszewski Dobrze gadasz. Mimo długości przeczytałem wasze posty. Bezsensu ta kłótnia a Orton jest nudny. |
|
|
| 20.09.2011 11:25 |
 Uczestnik Junior

Rejestr.: 05/01/2011 Tematy: 0 Posty: 11
 OFFLINE | W tym forum powinnno być, albo ograniczenie wiekowe, albo jakis test wiedzy o wrestlingu, przed wejsciem na to forum.
|
|
|
|