| 05.07.2011 16:39 |
 NOWICJUSZ

Rejestr.: 07/05/2011 Tematy: 0 Posty: 5
 OFFLINE | wiadomo że Cena wygra bo on daje najwięcej korzyści finansowej organizacji WWE a by nie mógł odejść bo ma walkę na WM 28
tak obstawiam że pas wagi ciężkiej będzie nadal Ortona a pas WWE będzie Johna Cena a z RAW waliskę ściągnie pierwszy Alberto Del Rio a z SD Sin Cara
|
|
|
| 06.07.2011 06:34 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 21 Posty: 350
 OFFLINE | Sin Cara nie może wygrać. Nie mówi po angielsku i za bardzo botch'uje. Stawiałbym na Sheamusa. Co do tego kto wygra pas WWE - stypulacja walki to część storyline, a wiadomo już że Punk odchodzi. |
................ Antarsan // Straight Edge
|
| 06.07.2011 13:07 |
 NOWICJUSZ

OFFLINE | Marcin według mnie Sin Cara zdobędzie waliskę ale jej nie wykorzysta bo jest zbyt honorowy żeby kogoś wykończonego zaatakować |
|
|
| 06.07.2011 13:53 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Nie może być takiej sytuacji żeby nie wykorzystał walizki bądź przegrał walkę o pas. Jak dotąd odbyło się 8 walk MitB, i za każdym razem zwycięzca zdobywał pas. WWE tego nie zmieni. Poza tym nie zawsze wykorzystywano walizki w taki sposób w jaki zrobili to ostatnio Kane i Miz.
To co piszę może wyglądać jakbym się wymądrzał, ale pewne rzeczy wyjaśnić trzeba ;p |
|
| 06.07.2011 14:51 |
 NOWICJUSZ

OFFLINE | ale marcin uznasz że jakby była walka na regularnych zasadach jak by się nikt nie wtrącał to by Reandy wygrał by z Sin Carą tak samo Cena by wygrał z albertem |
|
|
| 06.07.2011 14:54 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Randy nigdy nie będzie walczył z Sin Carą póki oboje są face, a Cena... o jego i Del Rio umiejętnościach w ringu powiedziano już wszystko.
No i nigdy nie zapominaj że najważniejszy jest scenariusz. |
|
| 08.07.2011 10:54 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Doszedł nam nowy match- Mark Henry vs Big Show.
Tak prezentuje się aktualna karta
SmackDown Money in the Bank Ladder Match
Kane vs Sin Cara vs Daniel Bryan vs Wade Barrett vs Cody Rhodes vs Justin Gabriel vs Heath Slater vs Sheamus
RAW Money in the Bank Ladder Match
Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio vs. Kofi Kingston vs. Alex Riley vs. R-Truth vs. The Miz vs. Evan Bourne vs. Jack Swagger
Mark Henry vs Big Show
Divas Championship
Kelly Kelly (c) vs. Brie Bella
WWE Championship
John Cena (c) vs CM Punk
Jeżeli Punk zdobędzie pas WWE, Cena zostanie zwolniony.
Wydaję mi się iż jeżeli Sheamus wygra MitB SD to Christian nie wygra pojedynku WHC. Gdyż Sheamus zapewne będzie od razu na gali realizował kontrakt, a wątpię w to, aby Christian znowu miał tak krótko pas. Być może dojdzie do pierwszego nieskutecznego zrealizowania walizki? To by było dobre, trzeba przerwać tą serię- kto ma walizkę ten pas. Tak nie powinno być, bo potem wiadomo kto będzie następnym mistrzem. Dla Sheamus`a to chyba nie byłoby złe. W ciągu roku sięgnął 2x po WWEt. i USCt. A Alberto nadal nie dostał nic lecz najprawdopodobniej dostanie. Oprócz Trutha(i oczywiście ADR), nie widzę tam nikogo kto mógłby dostać title shota. Bourne- owszem, dobry zawodnik, ale co to byłby z nim za feud, ogólnei przecież żaden face nie wygra więc Mysterio,Kofi, Riley i Bourne odpadają. Miz i Swagger odpadają z powodu wygrania walizki w tamtym roku. Więc tak jak mówiłem zostaje Truth i Del Rio. Lecz pas dla Alberto jest szykowany od WM-ki lecz za każdym razem jakieś dziwne okoliczności go wykluczają. Wydaję mi się iż znamy więc zwycięzców MitB Ladder matchów, SD-Sheamus, Raw- ADR. Wydaję mi się iż WHC wygra Orton, ale przecież pas miał powrócić do Christiana, więc...a WWEc. chyba nie ma innej opcji niż zwycięstwo Ceny. W pojedynku najcięższych widzę jak wygranego "mopsika" Henrego. U Div wygrana Kelly. Dojdą zapewne jeszcze 2-3 pojedynki. 1 to TT Championship match- The Usos vs NNexus, jako zwycięzcy oczywiście Usos`i oraz być może pojedynek o pas USC (nareszcie Ziggler będzie miał innego rywala  ) i jeszcze jakiś pojedynek bez pasu, bo gdyby jeszcze IC dodać to na szali stałyby wszystkie pasy. To na tyle, wydaję mi się iż pojedynki są bardzo przewidywalne, przez co zgnojone jest najlepsze PPV w roku(WM-ka była fatalna, a Summerslam nie zapowiada się wcale lepiej). |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 10.07.2011 08:29 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Dodatkowa stypulacja w walce o pas WHC:
jeżeli Orton zostanie dyskwalifikowany to Christian zostaje automatycznie nowym mistrzem wagi ciężkiej |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 10.07.2011 09:18 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Szczerze mówiąc nie zdziwiłbym się gdyby wydarzyło się coś takiego - tuż przed walką w WHC Sheamus wykorzystuje walizkę, pokonuje Ortona i zostaje championem, po czym wychodzi Christian z Longiem i mówią mu że przecież ma jeszcze jedną walkę po czym traci pas na rzecz Christiana. |
|
| 10.07.2011 09:24 |
 Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/02/2011 Tematy: 11 Posty: 88
 OFFLINE | Sin Cara?? walizka no Panowie/Panie przepraszam odpukać w niemalowane.Z SD Cody lub Daniel nikt więcej.....
Z Raw myślę coś między R-Truth ale jeśl Alberto ma zacząć Feud z Cena na SS to raczej R-Truth bo raczej nie Miz czy Riley(ale kto wie  ) |
................ http://i51.tinypic.com/dc57yf.jpg
Mój Blog:http://rudewrestlingshow.blog.onet.pl/
KONKURS DO WYGRANIA GRY NA PC!!!!
|
| 10.07.2011 13:58 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011 Tematy: 38 Posty: 386
 OFFLINE | Ja to widzę tak. Sheamus wygrywa walizkę, Orton zostaje dyskwalifikowany, więc Christian wygrywa pas. Wchodzi Sheamus, wykorzystuje kontrakt i zostaje nowym mistrzem |
................ Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
|
| 10.07.2011 17:13 |
 Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 06/27/2011 Tematy: 4 Posty: 52
 OFFLINE | Sheamus wygrywa walizke i na nastepnym smackdown wykorzystuje ja na ortonie |
|
|
| 11.07.2011 03:57 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | @up:
O ile wykorzystanie walizki na RAW ma sens bo program ma sporą oglądalność, to wykorzystanie MitB na SmackDown którego oglądalność spada z każdym tygodniem byłoby złym posunięciem. |
|
| 11.07.2011 06:57 |
 Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011 Tematy: 8 Posty: 275
 OFFLINE | Marcin, ale powiedz mi- jakie dobre posunięcie ostatnio zrobiło WWE? Bo mi się wydaję iż żadne. Zwolnienia, pozwolenie na odejście dobrym zawodnikom, osoby przy pasach również mi się nie podobają. Żadna gala w tym roku nie była jakaś ekscytująca- jak dla mnie najlepsza była Royal Rumble oraz Elimination Chamber. WM-ka była jedną z najgorszych w historii. Na ER były dobre walki, ale wszystko przewidywalne, OtL było porażką nie wspominając już o CP...SD po prostu schodzi coraz bardziej na psy, m.in. z braku dobrych zawodników. Jest Christian, ale nic z nim nie robią, bo lepiej przez całą karierę pushować chol**ne drewno Ortona, dobrze że Cody nie jest traktowany tak jak Christian. Na Raw coś się dzieje...z powodu odejścia najlepszego zawodnika z federacji, lecz na Raw ktoś chociaż zostanie, ale na SD nie ma za dużo(2,3) dobrych wrestlerów(chodzi mi o to, że ma dobry mic i um.), a wcale nie zanosi się na poprawę sytuacji. |
................ Just close your Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
|
| 11.07.2011 07:25 |
 Fanatyk Forum

OFFLINE | Kamil oczywiście że SD już jest na poziomie niższym niż Moda na Sukces, ale nie zmienia to faktu że zawsze wykorzystanie walizki MitB było sporym wydarzeniem i WWE nie zmarnuje go na zwykły odcinek SD. W dodatku nie wiem czy wiesz, ale zmienił się główny kreatywny SmackDown więc może w końcu dostaniemy jakieś zmiany na lepsze.
Dobre posunięcia WWE? Stone Cold Steve Austin, The Rock, ostatnio mini-push Evana Bourne'a, bardzo dobre walki pomiędzy Ortonem a Christianem (do momentu w którym zaczęli z niego robić ciotę), Sin Cara (patrząc w przyszłość, gdy już się przyzwyczai do stylu WWE), urozmaicanie RAW (Power to the People, Roulette - tak wiem że to ściema ale i tak fajnie że coś wymyślają), worked shoot Punka (który ponoć negocjuje kontrakt z WWE pod warunkiem traktowania jak jedną z głównych gwiazd federacji), silny midcard na SD (main do dupy, ale mid mają świetny), Jinder Mahal (szykuje się mocny push), pojawiają się elementy non-PG. Trochę tego więc jest. Wiem że wszystko z tego można łatwo skontrować ale trzeba szukać pozytywów
Co do PPV to rzeczywiście przedstawiają one poziom co najwyżej przeciętny, ale jestem dobrej myśli. |
|