Strona 1 / 1
Michelle McCool
02.05.2011 11:27

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Jak wiadomo na Extreme Rules przegrała walkę ze stypulacją Loser Leaves WWE. McCool udzieliła wywiadu dla wwe.com, w którym ujawniła że jej odejście nie jest kayfabe, i że nie ma zamiaru wracać na ring. Powiedziała też że jej odejście spowodowane jest długotrwałymi kontuzjami - “My foot has been injured for two months now, broken toe, torn joint capsules, torn MCL. I took a good beating by Layla and Kharma, too. I know I’ll be feeling it tonight, tomorrow and probably the next day". Co wy myślicie o tej ex-Divie?
................
Antarsan // Straight Edge
03.05.2011 12:03

Fanatyk Forum

Tematy: 38
Powiem szczerze że w tym pojedynku myślałam że będzie tzw. remis czyli żadna diva by nie odeszła, a co do tej osoby to ja jej nie lubiałam, ma średnią technikę, gimnick też taki sobie. Fajnie że WWE stworzyło taki TT jak LayCool bo na prawdę dobrze że tak powiem wyglądali ze sobą. To jest moje zdanie i mam nadzieję że powróci do WWE.

...........
Klimek123
http://wrestling-klimek.blog.onet.pl
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
04.05.2011 13:34

Fanatyk Forum

Tematy: 21
Najnowsze informacje mówią że Michelle planowała odejść już od dłuższego czasu, głównie z powodu - uwaga - chęci założenia rodziny (z Undertakerem oczywiście). McCool odeszła z WWE na dobrych warunkach, powiedziano jej że gdyby chciała, przyjęliby ją do "zakulisowej" (biurowej) części firmy, do tego jest brana pod uwagę jako trener w drugim sezonie Tough Enough (czyli będzie 2 sezon).
................
Antarsan // Straight Edge
15.05.2011 03:34

Poważny Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/03/2011
Tematy: 6
No właśnie są także plotki o tym że Michelle odeszła też po to aby pomóc Takerowi wykurować się do Royal Rumble i zacząć z kimś feud z finishem na WM 28 i rzecz jasna Taker zapewne wtedy skończy karierę ze streak 20 - 0

Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu