Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/03/2011 Tematy: 18 Posty: 220
 OFFLINE | Wiem że nikogo to nie obchodzi ale jestem lekko wkurzony, zresztą mi się nudzi więc coś napisze..
Na początek Striker zapowiedział Maryse i został wyświetlony film z Raw gdzie zaatakowała ją Kharma. Następnie Striker przypomniał o eliminacji która będzie za tydzień. NXT Rookie zostali wezwani na ring. Pierwszy konkurs to jakieś wyścigi po chorągiewke kto pierwszy ten wygrywa.
The Winner Is... Titus O'neil
Titus obwinia Darrena Younga o brak Horns'a, dochodzi do walki.
Walka nr. 1 Titus O'Neil vs. Darren Young + UUU Chavo przy stole komentatorskim
Wyrównane starcie, która wygrywa Young przez roll up.
Zwycięzca : Darren Young
W szatni kolejne rady od Kozlowa dla Connora, tym razem Kozlow rozwalił go w zapasach czy coś w tym stylu.
Walka nr. 2
Byron Saxton/w Yoshi Tatsu vs. Connor O' Brian/w Vladimir Kozlov
Na początek przewaga Connora, który popisał się swoimi chwytami, których nauczył go Kozlov. Potem inicjatywa po stronie Saxtona, potem po stronie Connora, potem znów dominuje Saxton, potem Connor i tak dalej.. aż w końcu wygrywa Saxton.
Zwycięzca : Byron Saxton (całkiem nieźle wygląda finisher Saxtona)
Po walce Tatsu chciał unieść ręke Saxtona, ale ten się wyrwał.. to chyba koniec ich dobrej współpracy.
Na backstagu Lady Gaga Man czeka na Maryse, na początku coś tam do niej mówi, ta go odpycha, ale ten pokazał jej torebke którą jej kupił, a Maryśka się cieszy. Na koniec rzyczyła mu powodzenia przed eliminacją która czeka ich za tydzień.
Następnie przypomnienie wydarzeń ze SD!. Za każdym razem jak to oglądam jeszcze bardzej nienawidze tego przydupasa Ortona.
Czas na walke wieczoru.
Wychodzi JTG, który zapowiada "My Boy, My Rookie.. Dżejkob Nołwek" W ringu JTG wychwala Novaka, po czym wchodzi Regal..
Main Event: Jacob Novak/w JTG vs. William Regal
Regal znęcał się nad raperkiem który na chwile przejął inicjatywe, ale Regal założył mu dzwignie i "My Boy, My Rookie" Novak odklepał.
Zwycięzca: William Regal
I tak kończy się to niesamowicie ciekawe, emocjonujące i wspaniałe NXT któremu wystawiam ocene 11/10, świetne segmenty, kapitalne walki.. nie wiem czemu wszyscy podniecają się walkami na Wrestlemanii, skoro co tydzień jest tak wspaniała gala jak NXT.
Wiem że opisy walk mogą się nie zgadzać, bo pisałem wszystko tak jak zapamiętałem.. |