Sayfa 1 / 1
Kopya Muhabbetleri
07.04.2011 16:47

Moderator
Acemi Forumcu

Konular: 2
Belki de artık efsaneleşen kopya muhabbetleri.    Siz de kopya anılarınızı yazın..
Alıntıla   
07.04.2011 16:48

Moderator
Acemi Forumcu

Konular: 2
Cabir hoca sağolsun kopya çektirme konusunda Arsal tarihindeki 2. kişidir. (1. Mustafa Kayıkçı).. Bir kimya uygulama sınavı.. Test şeklinde olcak ve A-B şeklinde 2 grup var.. Ben A grubuydum. Cabir hoca kopya çekmiim diye !!! beni öğretmen masasına oturttu Sınav test ve bütün sınıf karşımda

Elimle 1 işareti yapıyorum cevap geliyo.. 2 yapıyorum cevap geliyo.. Hoca zaten bana arkasını dönmüş Kendi kağıdım bittikten sonra bendekileri arkadaşlara dağıtmaya başladım.. Sonra B grubuna kopya vermeye başladım. B grubu olan arkadaşlardan alıp dağıtıyorum..

- B3
- C

- A7
- E

- B15
- A

Cabir hocam sağolsun bütün sınıfı kurtardı bu sayede

-------2----2----2----2----------------

Felsefe sınavındayız. Yüzyılın kopya rekorunu kırmaya karar verdim Kravat şeklinde kestiğim kağıda 0.3mm lik kalemle kopyaları doldurdum.. Bantla kaplayıp kravatın arkasına boydan boya iğneledim.. Yetmedi Ayak bileğime dolanacak şekilde bi kağıt daha hazırladım. Döşedim kopyayı Hemen hemen tüm kitap yazıyo.. Kağıtları tamamen bantla kapladım ki kırışma kopma falan olmasın.. Göksel gördü benim kopyayı aynısından yaptı..

Bu yöntemin özelliği sınıfın en sol köşesinden yapılabilmesidir.. Çünkü ayak bileğindeki kopyayı okuyabilmek için bacak bacak üstüne atarız ve bir tarafı biz kollarken diğer tarafı duvar kapatır. Aynı şekilde kravat kağıdın bantlı olmasından ötürü düz durur.. Hafif eğilince hemen dizin üstüne düşer.. Bu sayede kopya okumak çok rahattır. Hoca yaklaştımı dik oturursunuz kravat düzleşir. Ama göksel arkadaşımız en sağa geçip sağ bileğine de kopyayı yapıştırınca ilk dakkadan yakayı ele verdi.. Atmış bacak bacak üstüne hoca karşıda canlı yayın..

Öğretmenler odasında makara konusu olmuş.. Kopya yazmış bi de PVC kaplamış die.. Şimdi itiraf ediyorum o yöntem tamamen bana ait. Göksel yakalattı ama lise boyunca birçok sınavda o yöntemi kullandım. Çok işe yarıyor tavsiye ederim.. Özellikle kravat kopyası 1 numara.. Bilek kopyası biraz zor çekiliyo..
Alıntıla   
Sayfa 1 / 1
Login with Facebook to post
Önizleme