| 20.01.2012 04:42 |
 Moderator Acemi Forumcu

OFFLINE | Kayıt işlerini giriş masasına bilgisayar-ekran-bişeyler koyup yapalım demiştik. Gelenlerin bi fotografını da alsak mı? |
................ ~~~*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*~~~
hem melek hemde şeytan
ağlayan ve ağlatan aynı insan kimsin sen?
kanayan yüreğimde dinmiyor yangınlar
kahrolur gidermi sana aşık yürekler?
sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahfettin
kara melek
~~~*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
|
| 20.01.2012 05:38 |
 Genç Forumcu

OFFLINE | bence olabilir hatta. hani gala şovdakilere teşekkür belgesi vermiştik ya. onun gibi birde. bende bu festivaldeydim diye bi yazı onun fotosu ve altında geldiğiniz için teşekkür ederiz gibi yazı fln . ne bileyim
|
|
|
| 20.01.2012 06:09 |
 Moderator Acemi Forumcu

OFFLINE | zaten ozan'la konuştuğumuz üzere gelen kişilerin facebook üzerinden kaydını aldığımızda kişinin sayfasına "Ben şu anda odtü jonglörlük festivalindeyim ve aşırı eğleniyorum öyle böyle değil." falan yazdırıyo olucaz. |
|
|
| 20.01.2012 10:51 |
 Moderator Acemi Forumcu

OFFLINE | Facebookla o derece entegre olucaksak, çektiğimiz resimlerin hepsini festivalin hemen ardından upload edip herkesi tagleyelim. I mean, herkesi. Festival esnasında bile yapabiliriz bunu. |
................ ~~~*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*~~~
hem melek hemde şeytan
ağlayan ve ağlatan aynı insan kimsin sen?
kanayan yüreğimde dinmiyor yangınlar
kahrolur gidermi sana aşık yürekler?
sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahfettin
kara melek
~~~*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
|
| 20.01.2012 14:16 |
 Moderator Administrator Genç Forumcu

OFFLINE | Peki bu orogrami yazmak ne kadar zaman alcak? Festivalden cok once bitmis olmali ki test edip buglari bulalim daha kullanisli hale getirelim |
|
|
| 21.01.2012 05:47 |
 Moderator Acemi Forumcu

OFFLINE | facebook application olacak. Ben daha önce facebook uygulaması yazmadım. Ozan daha önce uğraştığını söylemişti. Bug'ı falan olması gibi bi durum olacağını sanmıyorum. Sonuçta platformu facebook sağladığından yapılabilecekler standart ve sınırlı.. Eğer uygulama yazıldıktan sonra aktif olması için facebook'tan onay falan beklememiz gerekiyosa hızlı bi şekilde başlanması lazım. Aksi takdirde çok atla deve bi iş değil diye biliyorum. Ozanla bi konuşmak lazım. |
|
|
| 21.01.2012 06:26 |
 Acemi Forumcu

OFFLINE | Websitesinden kayitlari FB ile almak kismini(Sing-in via FB hikayesi) tam bilmiyorum ama cok zor olmasa gerek. Ama kayit sirasinda FB'a status yazdircak kod parcasini yazdim, sadece diger kisimlari(kayit programinin kayit programi olan kismi) da yazip birlestirmek gerekiyor. Fotograf da alabiliriz sadece bir webcam baglamamiz yeterli bilgisayara hatta arkaplan ilginc de yapilabilir kayit sirasinda. Otomatik tagleme olayi konusunda fikrim yok ama
|
|
|
| 21.01.2012 15:05 |
 Acemi Forumcu

OFFLINE | Ya iyi diyorsunuz da bunu her katılımcı istemeyebilir gibime geliyor (Benim kıllığım mı bilemedim ama). Yani sanki "her" katılımcıya diyorsak biraz zorla yapılacakmış gibime geldi ama tabi tam olarak nasıl konuştuğunuzu bilmiyorum. Bence bu işin biraz geyik kısmı olsa daha iyi olur, isteyene yaparız. Ama kayıt alma işini facebooktan bağımsız yapsak daha iyi olur gibime geliyor. |
|
|
| 23.01.2012 12:27 |
 Moderator Administrator Genç Forumcu

OFFLINE | burak +rep... bence işin facebook kısmı en son kısım hatta geyik kısmı... önemli olan masada girilebilecek bi veritabanı kısmı olan, gün sonunda ve ürün satışı sırasında bütçe girdisi yapılabilecek bi kısmı olan, timetable'ı olan , ve public ekrana istediğimiz bilgiyi (timetable ya da uyarılar gibi) yollayabileceğimiz bir sistem yaratmak |
|
|
| 24.01.2012 04:05 |
 Moderator Acemi Forumcu

OFFLINE | Ozan ya da ben web sitesiyle ilgilenirken diğerimiz de bahsettiğin sistem üzerinde çalışabilir. |
|
|