Strona 1 / 1
Karta na jutrzejsze SD
14.07.2011 09:31

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
Nie tworzyłbym tego tematu gdyby ta karta nie była jakaś dziwna

IC Title Match: Ezekiel Jackson © Ted DiBiase
Daniel Bryan vs Cody Rhodes
Sin Cara vs Sheamus
Kelly Kelly vs Rosa Mendes
Heath Slater vs Justin Gabriel
Kane vs Randy Orton

Wszyscy w pierwszym pojedynku woleliby pewnie zobaczyć Cody`iego jednak porażka Ezekiela o pas w tej chwili nie wchodzi w grę, przede wszystkim nie z sługusem kogoś kto nie posiada żadnego pasu.
Bryan - Rhodes - kurrrrrrr po jasną chol*rę dają po raz 15 tą walkę?! I to 15 raz na SD podczas gdy na PPV jeszcze nie walczyli! Może po tym SD ustalą wreszcie tą walkę na PPV.
Heath Slater vs Justin Gabriel - WTF?! Przecież to jest jeden TT więc dlaczego znaleźli się w pojedynku ze sobą (chyba że przed walką będzie jakaś kłótnia i z tego wyniknie walka)
Kane vs Randy Orton - Are you kiddding me!!! Wiadomo, że kane nie może tego wygrać, a że przegrywa ostatnio wszystko to po co ma przegrywać kolejny raz?! Rozumiem gdyby oby dwaj byli utalentowani, ale 2 drewna w jednej walce to... Tak w ogóle to facevsface  

Nie dziwie się iż SD idzie ciągle w dół skoro są takie karty! Rozumiem, iż jest to gala przed MitB lecz...jestem po prostu cho**rnie zawiedziony!
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
14.07.2011 10:06

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 21
Nie mogą ustawić walki Bryan vs. Rhodes na MitB bo oboje są w ladder match'u. Chyba że mówisz o jakimś przyszłym PPV.
Slater vs. Gabriel - przypomnienie że ladder match oznacza "każdy walczy za samego siebie". Możliwy jest też angle z rozwiązaniem TT.
Kane vs. Orton - nie mieli kogo dać do main eventu to dali Kane'a. Wiadomo już jak się ta walka skończyła, to była tylko kontynuacja feudu Ortona z Christianem.

SD idzie w dół konkretnie od momentu w którym Orton został WHC. DOKŁADNIE od tego momentu.
Co ja myślę na temat całego SmackDown już mówiłem wiele razy, chociażby na ostatnim SRS. Teraz zmienił się główny kreatywny, miejmy nadzieję że coś się zmieni na lepsze.
................
Antarsan // Straight Edge
14.07.2011 10:44

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/09/2011
Tematy: 8
No rzeczywiście zapomniałem, że teraz MitB więc znowu będziemy przez kolejne 4 SD oglądać pojedynki Dibiase-Bryan, Cody-Bryan, TT DiBiase&Cody vs Bryan i jakiś face.
................
Just close your Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=p8Xdkk3qH4M
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu