Strona 1 / 1
Justin Gabriel
08.04.2011 12:48

Uzależniony od Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 28
Ten zawodnik jest jednym z członków The Corre kiedyś Nexusa . Zadebiutował w jednym z show wwe  , w nxt .  Wydaje mi się , że on ma talent do walki ale The Corre go blokuje i nie ma okazji by odejść z tej stajni . Moim zdaniem lepiej by mu poszło w karierze solowej . Mimo wszystko jego finisher robi wrażenie , mówię o 450 splash jest to jeden z najlepszych finisherów high flyerów . Jego technika bardziej opiera się na kopnięciach i skokach tak samo jak jest to w przypadku kofiego kingstona . Gimnick mi się nie podoba bo wolałbym zobaczyć coś nowego . Znacznie bardziej chciałbym go zobaczyć jako feca . A wy co powiecie o tym zawodniku ?  
................
Awesome456
08.04.2011 13:33

Uczestnik Senior

Rejestr.: 04/08/2011
Tematy: 0
Ja uważam że Justin Gabriel to bardzo utalentowany zawodnik, a poza tym jeden z moich ulubionych    Ma fajną technikę, nieźle skacze oraz ma mocne kopnięcia. Niestety WWE nie pozwala mu wykorzystywać całych jego umiejętności (przecież nawet lepiej sobie radził w FCW i potem w NXT, a teraz robią z niego takiego przybocznego w The Corre) trochę szkoda że taki talent w WWE się marnuje, ale my i tak na to nic nie poradzimy. Teraz to tylko można obserwować jak sie "rozwija" w WWE, alepóźnie zobaczymy...

........................
Alexa04
08.04.2011 14:17

Fanatyk Forum

Rejestr.: 04/01/2011
Tematy: 38
To fajny zawodnik , lubiałam go od początku w NXT i był moim faworytem. Super technika tylko tak jak mówicie mikrofon słaby. Extra finisher uwielbiam na niego patrzeć ( chodzi o 450 splash, sory jeżeli źle nazwe napisałam ), tylko szkoda że wykonuje go nie podczas walki tylko po jak the Corre a przedtem The Nexus pastwią się nad rywalem. Pasuje mu z ta bródką. Ma już na koncie pas TT ale czekam na coś więcej. To jest moje zdanie o nim .

..........
Klimek123
................
Klimek123
http://i941.photobucket.com/albums/ad258/kosa18ziom/Sygnatury/rhodes.png
09.04.2011 06:04

Moderator
Uczestnik Senior

Rejestr.: 03/25/2011
Tematy: 3
Gabriel ma potencjał i to spory. Niestety jest już zbyt wielu starszych, doświadczonych zawodników i chyba zwyczajnie nie ma kiedy go wypromować. Jedno jest pewne: to właśnie tacy zawodnicy jak Gabriel będą tworzyć WWE za kilka lat, gdy spora część weteranów odejdzie na emerytury. A The New Nexus i The Corre nie będą przecież istnieć wiecznie.
................
Metal up!
Strona 1 / 1
Login with Facebook to post
podglądu